امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
این دید منه منظورم مدیرانیه که جامعه رو مدیریت میکنن تو حکومت ها وگرنه سونی یا هر کسی دیگه ای مغز خر نخورده همچین رویه ای که خلاف خواسته بیشتر مشتریاشونه رو پیش بگیرن
کار فقط و فقط خود سونی هست. وقتی سونی گندش دراومد که به تولید کنندگان محتوا اخطار داده توی ویدیوهاشون نباید حرفی از دستینی ۳ بیارن وگرنه باهاشون قطع همکاری میکنه، دیگه خودت تا تهش برو.
اینا چون نسل ۸ یه دوره رویایی رو طی کردن به این توهم رسیدن که خریدار برده ماست و هرکاری کنیم اینا میگن چشم و قبول میکنن. البته الانم همچین طرفدارایی دارن که توی همین فروم میبینیم چجوری قضیه کوجیما و دیسک و گندکاری و تنبل بازیای استودیوهای سونی رو ماله میکشن.
منتهی خب اینا اکثریت نیستن. نسل ۱۰ که شروع بشه وقتی پلیرا کوچ کنن به پلتفرمای دیگه و ضرر و زیانهای سونی شروع بشه تازه میفهمن اوضاع از چه قراره.
خلاصه بالاتر از سونی کسی نیست که چیزی رو بهشون دیکته کنه. تموم افتضاح نسل نهمی که داری میبینی صفر تا صدش مقصر خود سونیه.

نسل ۱۰ که شروع بشه وقتی پلیرا کوچ کنن به پلتفرمای دیگه و ضرر و زیانهای سونی شروع بشه تازه میفهمن اوضاع از چه قراره.
اون نسل های قبل 8 بود که راحت میشد به سخت افزار دیگه سوییچ کرد الان با وجود دیجیتالی شدن و لایبرری که گیمر ها جمع کردن مگه چند درصد رغبت میکنن اون همه تروفی و بازی اکانت و سیو ... رو بی خیال شن از صفر شروع کنن؟ سونی با مهندسی اجتماعی و تروفی ها و... پلی رو از نظر روانی وابسته کرد مثل شبه های اجتماعی تیک تاک و ایسنتاگرام

• Cool
Reactions: Thundersky
کار فقط و فقط خود سونی هست. وقتی سونی گندش دراومد که به تولید کنندگان محتوا اخطار داده توی ویدیوهاشون نباید حرفی از دستینی ۳ بیارن وگرنه باهاشون قطع همکاری میکنه، دیگه خودت تا تهش برو.
اینا چون نسل ۸ یه دوره رویایی رو طی کردن به این توهم رسیدن که خریدار برده ماست و هرکاری کنیم اینا میگن چشم و قبول میکنن. البته الانم همچین طرفدارایی دارن که توی همین فروم میبینیم چجوری قضیه کوجیما و دیسک و گندکاری و تنبل بازیای استودیوهای سونی رو ماله میکشن.
منتهی خب اینا اکثریت نیستن. نسل ۱۰ که شروع بشه وقتی پلیرا کوچ کنن به پلتفرمای دیگه و ضرر و زیانهای سونی شروع بشه تازه میفهمن اوضاع از چه قراره.
خلاصه بالاتر از سونی کسی نیست که چیزی رو بهشون دیکته کنه. تموم افتضاح نسل نهمی که داری میبینی صفر تا صدش مقصر خود سونیه.
امیدوارم روزی برسه که کلمه انحصاری کاملا منقرض بشه و تمام پلیرها آزادانه بتونن روی هر وسیله ای که حال می کنند ، بازی کنند

یه سری بازیا حتی اگه رایگانم باشن ارزش بازی کردن و وقت رو ندارن چون به شعور مخاطب و گیمر توهین میکنن. نمونش همین ولورین.
حالا شما حال میکنی؟ نوش جان.
شما هم از دید پی سی پلیر ها مایه نزار. این دید فقط دید جنابعالی هست و بس
این کامنتت یه جور توهینه برا اونایی که میخان بازی رو انحام بدن.خیلی سخته به علایق بقیه کاری نداشته باشید؟خیلی سخته فقط برید دنبال علایق خودتون؟ همش باید برا بقیه راه و رسم مشخش کنیم؟
یعنی من اگه این بازی رو انجام بدم شعورم مشکل داره؟ دیگه شورش رو درآوردید.درستش اینه وقتی از یه بازی یا یه کمپانی اینهمه متنفرید دنبال کاراش نباشید ولی شوربختانه دنبالش که هستید هیچ(که صد البته به کسی ربط نداره) برای مخاطبش هم مرز شعور تعریف میکنید

• Like
امیدوارم روزی برسه که کلمه انحصاری کاملا منقرض بشه و تمام پلیرها آزادانه بتونن روی هر وسیله ای که حال می کنند ، بازی کنند
اتفاقا این منطق رو جفت سونی و مایکرسافت امتحان کردن دیدن نتیجه زارتی بیش نیست دنده عقب گرفتن رو انحصاری

.
بعد به کدوم پلتفرم قراره کوچ کنن دقیقا؟ ایکس باکس که تو دیواره سویچ که کلا داستانش چیز دیگس پی سی هم از نظر قیمتی کلا یه لول دیگس. چیزی عوض نشده با همین فرمونم برن مشکلی تو فروش نسل بعد از نظر رقابت با پلتفرمای دیگه ندارن.
ضمنا نه اینجا بلکه کل اینترنت جامعه اکثریت پلیرا نیستن

• Sad
عادت داری از یه بازی خوشت میاد توی همه تاپیکها زورچپون بقبولونی که بقیه هم باید باهات هم نظر باشن. افتخارم میکنی که همه بازیارو رایگان و کرکی بازی میکنی.
برای عموم پلیرهای این فروم حتی روی پیسی که پول میدن بازی اورجینال میخرن، باید حساب شده توی این گرونی خرج کنن. فقط مربوط به کنسول پلیر نیست‌ وگرنه کرکی بازی کردن کاری نداره که فک میکنی شاخ غولو داری میشکونی.
ولورین هم بازی ناقص و پرایرادی هست. با هر بازی پرایراد و معیوب حال میکنی؟ بشین کرکی بازیش کن. ۵۰تا پست نده که بقیه هم باید خوششون بیاد و چشمشون رو روی هر ایرادی از بازی ببندن.
خیلی عادت دارن با ذره بین و ترازو دنبال متا باشند

عادت بدیه

بعد به کدوم پلتفرم قراره کوچ کنن دقیقا؟ ایکس باکس که تو دیواره سویچ که کلا داستانش چیز دیگس پی سی هم از نظر قیمتی کلا یه لول دیگس. چیزی عوض نشده با همین فرمونم برن مشکلی تو فروش نسل بعد از نظر رقابت با پلتفرمای دیگه ندارن.
ضمنا نه اینجا بلکه کل اینترنت جامعه اکثریت پلیرا نیستن
Xbox توقع داری گند که اسپنسر زد یساله جمع بشه؟! گند نسل ۷ سونی مگه یساله جمع شد؟ چندسال طول کشید تا برگردن به رقابت. فعلا هم که اوضاع مایکروسافت بعد مدیریت جدیدش خوب بوده. اگه همینطور ادامه بدن نسل بعد خیلیا میرن سمتشون.
فروششون قطعا خوب خواهد بود. ولی جوری که 4 و 5 فروختن نه! جدای مشکلات تامین سخت افزار و ... که ممکنه تاثیر بذاره.

کسی که با بازی متای 60 حال دلش خوب میشه پس دنبال یه اثر نیست که ازش لذت ببره بلکه وقتش رو پر کنه قطعا اون با بازی متای 40هم حال دلش خوب میشه اصولا موبایل پلیر ها اینشکلین ، من ترجیح میدم یبار بازی مثل rdr2 انجام بدم تا 10تا بازی مثل اینا
اتفاقا متا مهمه
متا زیر ۶۰ کنسله

گاهی متا بین ۶۰ تا ۷۳ عناوین زیبایی وجود داره مثل مدمکس

یه سری بازیا حتی اگه رایگانم باشن ارزش بازی کردن و وقت رو ندارن چون به شعور مخاطب و گیمر توهین میکنن. نمونش همین ولورین.
حالا شما حال میکنی؟ نوش جان.
شما هم از دید پی سی پلیر ها مایه نزار. این دید فقط دید جنابعالی هست و بس
می تونی ازش رد بشی . کار راحتی‌ها

تحریم کن بازیرو

اون نسل های قبل 8 بود که راحت میشد به سخت افزار دیگه سوییچ کرد الان با وجود دیجیتالی شدن و لایبرری که گیمر ها جمع کردن مگه چند درصد رغبت میکنن اون همه تروفی و بازی اکانت و سیو ... رو بی خیال شن از صفر شروع کنن؟ سونی با مهندسی اجتماعی و تروفی ها و... پلی رو از نظر روانی وابسته کرد مثل شبه های اجتماعی تیک تاک و ایسنتاگرام
پلتفرمی که مدتهاست هیچ خبر خوبی ازش نیومده، برای من پلیر هیچ احترامی قائل نبوده، رفتاراش طوری بوده که انگار لج داره با مخاطباش و ده ها مورد دیگه، لایبرری ازش نخواستیم.
خیلیا هم وابسته به تروفی فارم و پلات کردن نیستن (Xbox داره سیستم پلات و اینارو هم اضافه میکنه البته که من پیگیر این چیزا نیستم دقیق اطلاع ندارم). خود من الان خیلی از بازیای جدید و قدیمم رو روی پلتفرمی بجز PS دارم بازی میکنم و دوستامم دارم میبینم که اینطوری شدن. این اتفاق یه شبه نمیفته ولی کوچ کردن به مرور رخ میده. هیچکس گروگان هیچ پلتفرمی نیست.

میخوای بگی مفت باشه کوفت باشه؟ :))
===========
===========

حالا این ولورین هم که هنوز نیومده ، شاید با همه اینها بازی سرگرم کننده ای باشه و خیلی هم تحویل گرفته بشه.

ولی خب اینطوری هم نیست که برای بخشی از پلیرها استاندارد یه بازی که قصد انجامش رو دارن مهم نباشه.
یکسری حتی بعد از تجربه بازیهایی که دوستشون نداشتن حاضر میشن برن به ساپورت استیم تیکت بزنن که لطفا این بازی رو از لایبرری من حذف کن که ننگ بازی کردنش تا آخر تو سابقم نمونه.
میگم استیم چون دیدم ، احتمالا روی پلتفرمهای دیگه هم این پلیرها هستن.

اما خب یکسری از پلیرها هم هستن که همینطوری فقط بازی میکنن و تموم میکنن و میرن سراغ بازی دیگه ای.
اصلا هم براشون این مسایل مهم نیست و کاری به این جنگ و دعواها و بحثهای تو اینترنت ندارن و اصلا دنبالش هم نمیکنن ... که خب هم روی کنسول داریم و هم ‌PC.

اتفاقا اینها بعدش هم میان میگن فلانی عجب بازی خفنی بود این.
یکی از دوستهای خودم دقیقا همینه.
مثلا این Callisto Protocol که من بهش 7 میدم برای اون شاهکار بود و عاشقش شده بود.
خیلی وقتها بهش غبطه میخورم ، مثل یه لوح نانوشته میمونه :D

کاش هممون یه فرصت دیگه میداشتیم و برمیگشتیم به قدیم و اصلا دچار این بحثهای توی اینترنت نمیشدیم و اینقدر قبل از انتشار بازی ، فیلم و... این جنجالها رو پیگیری نمیکردیم.
خودمون دست اول بازی میکردیم حالا یا خوشمون میومد یا نه دیگه.
اونموقع نظرهای یکسری یوتوبر ، X و کاربرهای دیگه برامون اونقدری مهم نمیبود.

چون داشتیم که بعضی از این جنجالها کاملا مزخرف بودن و بعد از انتشار مشخص شد که انصافا با یه بازی خوب و تر و تمیز طرفیم ، مثل Avowed‌ یا چندتای دیگه.
همه بازیها که نباید شاهکار دوعالم باشن که ارزش بازی کردن و وقت گذاشتن رو داشته باشن.
بحث سلیقه هست . متا مهمه زمانی که می خوای پول سنگین بدی وگرنه آدم پلی می ده بعد دو سه ساعت اگر اذیت بود دراپ می کنه یا حتی می تونه گیم پلی تو یوتیوب ببینه بعد اقدام به دانلود کنه

همون کالیستو که گفتی من عاشق اتمسفرش بودم

متا زیر ۶۰ کنسله

گاهی متا بین ۶۰ تا ۷۳ عناوین زیبایی وجود داره مثل مدمکس

می تونی ازش رد بشی . کار راحتی‌ها

تحریم کن بازیرو
شما که وقت زیادی برای بازی داری و 24 ساعته هم تو فروم هستی میتونی بازی ها با کمترین متا رو بازی کنی و خوشت بیاد چون کرکی یا اشتراکی می زنی اصولا فاکتور اصلی امتیاز یه بازی که ایا اون ارزش 60 دلار یا 70 دلار رو داره رو لحاظ نمی کنی
اما بیشتر کاربرای اینجا که شاید سالی 7 8 تا بازی تموم کنن بخاطر شرایط سخت کاری و مالی تازه اونم بخاطر لذت بیشتر و احترام به سازنده یا ناشر مورد علاقشون اورجینال تهییه میکنن صد در صد امتیاز بازی یه عامل موثر تو خریدشون هست
پس لطفا شما این بخش امتیاز بازی رو ایگنور کن و با هر چی حال می کنی تو خلوت خودت حال کن

چیزی که در نظر نمیگیرید بیشتر پلیر ها پلی استیشن رو برا ولورین و فلان انحصاری نخریدن.
اکثرا دلیل خریدشون بازی هایی مثل فیفا و جی تی ای و کالاف و فورتنایته.
پس سونی تا وقتی این بازیا هستن خیالش تخته.
انحصاری داستانی دلیل درجه چندم شده برا خرید کنسول. شاید برا همینه سونی کند شده توش
همون پلاس هم برا بازی مثل فورتنایت و ایپکس اصلا نیاز نیست خیلیا اهمیت نمیدن به قیمتش
پس فکر نمیکنم فروش PS6 تغییری بکنه. رشد نمیکنه ولی اونقدرا افت هم نمیکنه

چیزی که در نظر نمیگیرید بیشتر پلیر ها پلی استیشن رو برا ولورین و فلان انحصاری نخریدن.
اکثرا دلیل خریدشون بازی هایی مثل فیفا و جی تی ای و کالاف و فورتنایته.
پس سونی تا وقتی این بازیا هستن خیالش تخته.
انحصاری داستانی دلیل درجه چندم شده برا خرید کنسول. شاید برا همینه سونی کند شده توش
همون پلاس هم برا بازی مثل فورتنایت و ایپکس اصلا نیاز نیست خیلیا اهمیت نمیدن به قیمتش
پس فکر نمیکنم فروش PS6 تغییری بکنه. رشد نمیکنه ولی اونقدرا افت هم نمیکنه
نه دیگه. اتفاقن خیالشون اصلن راحت نیست.
از بعد از خرید اکتی/بلیزارد توسط مایکروسافت، اینها کلن ترس برشون داشت. که البته ترس به جایی هم هست.
اگر یه روزی cod که به گفته رییس وقت ps یکی از ستونهای اصلی سرپا موندن پلی استیشن هست، انحصاری بشه اونوقت به مشکل میخورن.
همون زمان هم من با یه کاربری که اعتقاد داشت که اسپنسر تو جلسات دادگاه قسم خورده که cod انحصاری نمیشه، بحث کردم.
الان با اومدن اشا مشخص شد که حرف من درست بوده. احتمال اینکه یه روزی cod هم انحصاری بشه هست. فقط باید شرایطش مهیا باشه.

بعد از اون بود که سونی به تکاپو افتاد که تا حد ممکن با ساخت گس و مولتی های درآمدزا، اتکای خودش رو به تردپارتی ها کمتر کنه.
با همین هدف هم رفتن بانجی رو خریدن و یه دوجین پروژه مولتی پلیر رو استارت زدن. که از دم شکست خورد.

وضعیت سونی الان مثل کسیه که روی اره نشسته. نه راه پس داره و نه راه پیش.
با توجه به پول و زمانی که از دست دادن، نه میتونن برگردن به ساخت بازیهای سینگل با کیفیت و نه قدرت یه سرمایه گذاری بزرگ دیگه روی یک بازی مولتی جدید دارن.

برای پر کردن این کسری باعث شد تصمیم بگیرن دیسک فیزیکی رو حذف کنن. یعنی کار به جایی رسیده که مبلغ صرفه جویی از حذف دیسک فیزیکی براشون مهم شده.

در کل یه تصمیم اشتباه باعث شد که یه سلسله تصمیمات اشتباه به وجود بیاد که الان هم بازار رو از دست دادن و هم خطر از دست دادن فن بیس از رگ گردن بهشون نزدیک تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or