من برخلاف یه سری از دوستان که کل کارنامه اینسامنیاک رو به خاطر یه بازی با خاک یکسان کردن و گورش رو کندن و استودیو رو برای همیشه گذاشتن کنار، نگرانی خاصی بابت Spider-Man 3 ندارم و به نظرم میتونه در حد ۳ نسخه قبلی ظاهر بشه که هر ۳ تا بازیهای خیلی خوبی بودن. حالا بحث سلیقه شخصی جداست، ولی از نظر بازخورد کلی (هم منتقدها و هم مردم) این بازیها به شدت موفق بودن و بعد از سری Batman: Arkham جزو بهترین آثار کمیکی صنعت بازی به حساب میان. نسخه سوم هم از نظر گیمپلی کافیه همون حس و حال قبلی رو با یه سری بهبودهای جزئی ارائه بده و از نظر داستان هم قراره تازه با مهمترین ویلین Spider-Man روبرو بشیم و کلاً جزو موردانتظارترین بازیهای آینده پلیاستیشن برای من به حساب میاد.
ولی از اون طرف در مورد بازی Venom شک و تردید زیادی دارم.

با اینکه شخصیتش جوری هست که میشه بازی اپنورلد با حرکاتی تقریباً مشابه Spider-Man ازش ساخت، ولی حس میکنم از نظر گیمپلی و ساختار و اینا بیشتر شبیه همین Wolverine باشه تا Spider-Man و احتمال میدم با یه اثر خطی و محدود طرف باشیم، مشابه همون بخشهای Venom توی Spider-Man 2 که اگه با ظرافت ساخته نشن، خیلی زود خستهکننده میشن. شاید در کنارش یه سری بخشهای آدمیزادی هم برای کِش اومدن بازی بچپونن که اوضاع رو بدتر کنه و کلاً پیشبینی میکنم به عنوان یه بازی جداگانه، پتانسیلش رو داره که چیز جالبی از آب درنیاد. البته هنوز برای نظر دادن زوده و بازی حتی معرفی هم نشده، چه برسه به اینکه گیمپلیش رو ببینیم، ولی در کل امید زیادی بهش ندارم و کاش به جاش یه R&C میساختن.