امتیازات Mark Of The Ninja

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
این بازی که انحصاری xbla می باشد امروز با حجم 1.5 گیگابایت عرضه شد و اولین نمره رو از مجله EDGE گرفت
EDGE:8/10
EUROGAMER:9/10
oxm:9/10

اگه بگم امسال بهترین سال تو تاریخ Xbox Live هستش بیراه نگفتم. از یه طرف عرضه و فروش نجومی Minecarft که تمامی رکرود‌ها رو جا‌به‌جا کرد و از طرف دیگه چندین و چند بازی انحصاری با متای بالا و اضافه شدن Internet Explorer و سایر نرم‌افزار‌ها و ویژگی‌های جدید لایو رو دست‌نیافتنی‌تر از قبل کرد.

یه نگاه به متای انحصاری‌های لایو امسال می‌ندازیم:
Trials Evolution - 90
FEZ - 89
Mark of The Ninja - 89
Spelunky - 87
Dust - 83
Minecarft - 82
+
چندین و چند انحصاری با متای زیر 80.

6 تا انحصاری با متای بالای 80 فقط بر روی Xbox Live اونم در طول یکسال که وقتی با انحصاری‌های کنسولی دیگه‌ای که امسال اومده(The Witcher 2) و انحصاری‌های دیگه2ای که امسال قراره بیاد(Forza Horizon و Fable و Halo 4 و ...) در کنار همدیگه می‌زاریم، بیشتر به صحبت‌های بعضی دوستان که میگن مایکروسافت انحصاری نداره می‌خندیم!

این امتیازا حقشه بازی مخفی کاری خفن خیلی وقت بازی نکرده بودم دارم بازیش می کنم خیلی خوش ساخت و عالی و همش تاریک

از نظر ظاهری بازیش کپی شانک ولی گیم پلی خیلی فرق داره

امیدوارم بعد یه مدت فقط برای PSN هم عرضه شه ....

زیاد جونش نزن و اعصاب خودتو بقیه رو هم خراب نکن ، 2 ماه نشده واسه PC هم تائید میشه :d

-=-=-=-=-=-=

اصلا فکر نمیکردم این نمره ها رو بگیره ، امیدوارم خوب هم بفروشه :d

Official FAQ

What platforms will this game be on?
Mark of the Ninja is currently announced for release on the Xbox Live Arcade.

What about PS3?
Mark of the Ninja is published by Microsoft, which is why it's XBLA only. It's not because we've stopped supporting other platforms.

What about a PC release?
We'd really like to! We're still sorting out the details, but we'll definitely post when we've got something more concrete.

Mark of the Ninja FAQ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or