Mario Kart World
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: ریسینگ آرکید - کارتینگ
تاریخ عرضه: ۵ ژوئن 2025
پلتفرم ها: Switch 2
اوپنکریتیک | مـتاکریتیک
86 | 87
آخرین ویرایش:
خاطرات BOTW زنده شدتلاش های همتون قابل تحسینه![]()
ولی به نظرم بهتره جای این کارها دست به دعا شید
شیخ حدس بزن چقدر طول می کشه تا مایکروسافت وا بده و فورزا هورایزن 5 رو بده رو سوییچ 2؟

virtual boy رو سرچ کنید و کلا خیلی از بازیا و کنسولا و متعلقاتش خصوصا زمان عرضه قیمت بالایی داشتنجدی چندین بار پست رو خوندم مطمئن شم داری ترول میکنی که خنده بذارم، تهش به نتیجه نرسیدمنینتندو تو صد سال فعالیتش تنها چیزی که هیچوقت نبوده همین لاکچری بودنه
حالا ماریو کارت که به نظرم بالای 90 هم نشه نزدیک 90 خواهد شد. ولی منتظرم متروید پرایم 4 بیادیعنی این بازی امتیازاتش بالای 70 بشه کلا دیگه متاکریتیک و نقد گیمینگ برام کاملا بی ارزش میشه
![]()
همون جواب بالا رو باید تکرار کنم...نینتندو برای ما لاکچری و غیر الزامیه .. اونور با برند و بازی هایش بزرگ شدن و یه جورایی پلتفرم اصلی براشون به حساب میاد
خب به سلامتی از بین هورایزن و تلو اسم یکیشون تو این تاپیکم اومد![]()
بریم ببینیم Forza Horizon مناطق محروم چی ازش درمیاد![]()
virtual boy رو سرچ کنید و کلا خیلی از بازیا و کنسولا و متعلقاتش خصوصا زمان عرضه قیمت بالایی داشتن
همون ویی با متعلقاتش تهیه میکردی از پلی۳ گرون درمیومد زمان دلار هزار تومنی که اینجا ایکس باکس ۳۶۰ نو میفروختن ۱۸۰ هزار تومن
Wii با متعلقاتش قشنگ یادمه بالای ۴۰۰ آب میخورد برام و رفتم پلی۳ با یه متال گیر۴ خریدم ۳۵۰
دیگه حتی براتون بگم همون موقعها تو فکر خرید گیم کیوب بودم چون کپکام رزیدنت اویل زیرو و یک ریمیک رو هنوز از انحصار نینتندو درنیورده بود حتی اونم کنسول گرونی بود، تو خارجم کماکان کنسول اقتصادی کنسول ۳۶۰ بود حتی
با خرید متعلقاتش بخوای شما حساب کنی و بند و بساطش دقیقا صاف میره تو این رده
همون جواب بالا رو باید تکرار کنم...
تو حالتی که طرف فن واقعیش میخواست باشه و متعلقات تهیه کنه همیشه گرون درمیومد (لاکچری از این جهت)
یا اوایل لانچ
حالا این از چیش حالش بهم خورده ادین عالمه
شما فقط حساب کن چند نسله مایکروسافت و سونی با سخت افزارهای قویتر و قیمتهای وسوسه کننده تر تو صنعتن خصوصا مایکروسافت.
والا زمان دلار هزار تومن این مسائل نبود اکثر توپخونه Wii و DS اینا داشتن الان بری شاید دو تا مغازه کنسول نینتندو بیارنولی جنس های نینتندو تو ایران به طور قطع جنس های آنتیک به حساب میان
اونم به خاطر اینه که فن بیس کوچیک ولی به شدت ثابتی دارن
خب به سلامتی از بین هورایزن و تلو اسم یکیشون تو این تاپیکم اومد![]()
این احتمالا استرالیاست با توجه به لهجش
این یارو تو ایران زندگی میکرد سال ۹۵ خودکشی کرده بود به الان نمیرسید دیگه
اینا سقف تحملشون از این چیزا خیلی پایینتره اینجا نهایت یه ماه دووم بیارن.این یارو تو ایران زندگی میکرد سال ۹۵ خودکشی کرده بود به الان نمیرسید دیگه

طبق پیش نقدایی که من دیدم بازی خیلی خوبه و تنها نکته منفی از نظر Eurogamer مقداری خالی بودن جهان باز بازی هست. Skillup میگه که از خیلی وقت پیش کلا ماریو کارت بی نقص شده و اضافه کردن چیزی به چیزی که خودش بی نقص هست کار سختیه.انگار واقعا نینتندو به کسی نداده کنسول رو قبل عرضه برای نقد و برای همین فکر نمی کنم نمرات بازی فردا بیان
ولی خب نهایتا نمرات بازی رو میگیریم
گویا نمایش ها و کلیپ های اخیری که نینتندو تو توییتر و سایت خودش آپلود کرده خیلی امیدوار کننده است. کلی ماموریت ها و اسکین ها و لوکیشن ها و فابلیت های باحال که اینا اصن درست درمون تو دایرکت بازی نشونش ندادن
طبق پیش نقدایی که من دیدم بازی خیلی خوبه و تنها نکته منفی از نظر Eurogamer مقداری خالی بودن جهان باز بازی هست. Skillup میگه که از خیلی وقت پیش کلا ماریو کارت بی نقص شده و اضافه کردن چیزی به چیزی که خودش بی نقص هست کار سختیه.
چیزی که خیلی محتمله پشتیبانی طولانی مدت از بازی و یحتمل Dlc پولی هست که بعدا برای بازی میدن و محتوای زیادی بهش اضافه میکنن
آره تو اکثر نقدا میگفتن موزیک بازی بهترین موزیک تاریخ نینتندو هست و بیش از ۲۰۰ تا ترک داره!پیش نمایش یوروگیمر رو ندیدم ولی SkillUp گویا واقعا با بازی حال کرده بود و جوری که بازی رو یه گسترش واقعا منطقی بازی به جای یه تحول عنوان کرده بود برام جالب بود
ولی بهترین بخش نقدش برام جایی بود که می گفت Trick های بازی واقعا تکنیکی اند و استفاده ازشون حتی تو مسیرهای صاف به این راحتی نیست
و پسر وقتی یکی میگه لول دیزاین و ترک دیزاین این بازی از ماریو کارت 8 هم بهتره یعنی برو بالااااا حاجی، برو بالاااا![]()