Mario Kart World
ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: ریسینگ آرکید - کارتینگ
تاریخ عرضه: ۵ ژوئن 2025
پلتفرم ها: Switch 2
اوپنکریتیک | مـتاکریتیک
86 | 87
آخرین ویرایش:
مگه کنسول اومده که داره نمرات اولین بازیش میاد؟
صد در صد بالای 90![]()
)اینقدر سریع اومد من خودم باورم نمیشه.5 ژوئن از رگ گردن به شما نزدیک تر است![]()
![]()
(ای کاش پول داشتم)

بریم ببینیم Forza Horizon مناطق محروم چی ازش درمیادبه لحظات ملکوتی اومدن نمرات اولین انحصاری سوییچ 2
و اولین بازی 80 دلاری تاریخ داریم نزدیک میشیم
نینتندو اعتماد زیادی به این بازی داره و با توجه به جهشی که برای سری از هر لحاظ داره به نظرم بالای 90 شدنش دور از احتمال نیست

فورزا هورایزون الان ریسینگ فقرا حساب میشه اتفاقا. این مال بورلی هیلزه نه مناطق محرومبریم ببینیم Forza Horizon مناطق محروم چی ازش درمیاد![]()
از*۱۰۰ درصد بالای ۹۰
اووریتد اس آلویز
این طوری به ما گفتن که چون توان سخت افزاری سوییچ محدوده، نمیتونه ماشینهای واقعی رو رندر کنه، مجبور شدن ماشین ها رو کوچک کنن تا توی سوییچ جا بشهفورزا هورایزون الان ریسینگ فقرا حساب میشه اتفاقا. این مال بورلی هیلزه نه مناطق محروم![]()

به لحظات ملکوتی اومدن نمرات اولین انحصاری سوییچ 2
و اولین بازی 80 دلاری تاریخ داریم نزدیک میشیم
نینتندو اعتماد زیادی به این بازی داره و با توجه به جهشی که برای سری از هر لحاظ داره به نظرم بالای 90 شدنش دور از احتمال نیست
منتظر اولین بازی اورریتد کنسول جدید نینتندو هستیم مطابق معلوم![]()
بریم ببینیم Forza Horizon مناطق محروم چی ازش درمیاد![]()
۱۰۰ درصد بالای ۹۰
اووریتد اس آلویز
این طوری به ما گفتن که چون توان سخت افزاری سوییچ محدوده، نمیتونه ماشینهای واقعی رو رندر کنه، مجبور شدن ماشین ها رو کوچک کنن تا توی سوییچ جا بشه![]()
البته این سیک بودن شدید ایشون بیشتر میخوره دلایل اصلی دیگه ای داشته باشه مثل بارداری و...
اونجایی که اینه من بودم شده کار یدی میکردم ۲۴ ای که ۱۲۰ دلار انقدر برام زور نداشته باشهجدی چندین بار پست رو خوندم مطمئن شم داری ترول میکنی که خنده بذارم، تهش به نتیجه نرسیدمنینتندو یه برند لاکچری هست
نینتندو برای ما لاکچری و غیر الزامیه .. اونور با برند و بازی هایش بزرگ شدن و یه جورایی پلتفرم اصلی براشون به حساب میادالبته این سیک بودن شدید ایشون بیشتر میخوره دلایل اصلی دیگه ای داشته باشه مثل بارداری و...
ولی چه جور میگه ۱۲۰ دلاراونجایی که اینه من بودم شده کار یدی میکردم ۲۴ ای که ۱۲۰ دلار انقدر برام زور نداشته باشه
البته درسته، قیمت بالایی هست برای یه بازی ولی باید در نظر داشت بازی لانچ کنسول نینتندوئه
از قدیم همین بساطو داشته نینتندو
نینتندو یه برند لاکچری هست مثل فلان برند ساعت کلاسیک معروف یا فلان برند لباس و...
چاقو هم زیر گلوی ایشون نذاشته بازیشو بخره
پس نتیجه اخلاقی اینکه ایشون بیشتر یه هیتر از نسل استاد "پلتفروم معظم فلان" تو فروم خودمونن![]()