امتیازات Mafia: The Old Country

پیشبینی متا؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
  • نظرسنجی بسته شده است .
اینکه انگله و زباله میسازه برداشت توئه من صرفا گفتم معمولی! همونطور عین باقی برداشتهات که به nتا بازی مختلف دیگه که بینشون حتی شاهکار هم بوده میای میتوپی و ایراد من دراوردی میذاری روشون که خب سلیقته و حرفی توش نیست! وقتی به اونا میای میتوپی، کلا از اساس بحث کردن باهات بی فایدس و میذارم پای همون سلیقت از جمله اینکه به اکسپدیشن هم یادمه گفتی زباله و چرت و مسخره و فلان بود! :D
حقیقتا حرفات اصلا ملاک خوبی برای سنجش خوبی یا بدی بازیا نیست. سلیقت هرچی هست، برا خودت محترم و بازیشون هم نکن لول
اون اکسپدیشن که شوخی کردم گفتم زباله است :D صرفا طبق گفته خودت با سلیقه ام جور نبود.
حالا ایشاله متای بازی بالا بشه و ما هم بتونیم لذت ببریم.

• Poker Face
Reactions: Thundersky
تریلر به تریلر انتظارات ما رو ویران کردن.
امیدوارم نتیجه اینقدر بد نباشه که کار ip مافیا یک سره بشه.
از همین بازی یا بازی قبلی معلومه یه سره عمرا قرار نیست بشه تا ذره آخرشو ازش کسر میگیرن نگه میدارن تا به به صفر نزدیک بشه ولی هیچوقت صفر نشه و تا ابد به تحقیر کردنش ادامه میدن شبیه همون حالت قبل از مرگ که کل هستی در یک لحظه بینهایت کوچیک اینقدر تکرار میشه که تبدیل به ابدیت میشه
چن سال دیگه یه نسخه ایزومتریک با گرافیک کارتونی میدن 20 دلار
دوستانم میان میگن همین که آی پی زنده ست خداروشکر حالا یه لگسی و رپیوتیشن خفن پتانسیلش به فنا رفته که رفته

• Smile
Reactions: Thundersky
مافیا ۱ که همه چیزش حاضر و آماده بود و چهارتا انیمیشن جدید میخواست و یه روتوش گرافیکی.
چرا فک میکنی مافیا 1 ریمیک ساده ای بود؟ :دی این چیزی که میگی واسه Tlou صدق میکنه نه این.
بازی مال 23 سال پیشه، 23 ساااال!!!
درسته شاهکار بود زمان خودش اما الان تقریبا همه چیزش پوسیده محسوب میشه، ینی هیچ کدوم از مکانیکاش الان قابل استفاده مجدد نیس که بگی فقط نیاز بود گرافیک و انیمیشنارو بهتر کنن تا ریمیک خوبی بشه!
ینی میشه گفت تنها چیزی که از اون نسخه دستشونو میگرفته همین شخصیت پردازی و داستان بوده (که من اصلا قبول ندارم تو این زمینه خراب کرده باشن) و تا حدودی هم لول دیزاین، بقیش کلا از 0 باید ساخته میشد.

حالا اصلا موندم این قضیه ریمیکو خراب کردن از کجا اومد، بازی 86 درصد Positive ـه و بنظر میاد اکثریت مردم راضی بودن ازش اونم با این تعداد رای:
1754438425567.png

بماند که یه چیزی رو هم در نظر باید گرفت اینکه وقتی یه عنوان قدیمی که مردم باهاش بزرگ شدن و خیلی روش حساسن رو ریمیک میکنی احتمال گند زدن و بلند شدن سر و صدای ملت خیلی زیاده، همینکه تونستن یه چیزی بسازن که تا این حد مردم راضی باشن هنر کردن بنظرم.

در نهایت بازم به حرف همون دوستمون میرسیم، تو دوره که کسی جرئت نداره سینگل پلیر داستان محور جدید بسازه Hanger13 بدبخت نشسته یه مافیا میسازه، میدونیم قرار نیست پرفکت و خفن باشه ولی از هیچی که دیگه بهتره...
بدترین حالت ممکن ایگنورش میکنی دیگه! حتی اسمشو مافیا 4 هم نذاشتن که بگی ادامه سری اصلیه و قراره گند بزنن تو اسمش.

آخرین ویرایش:
چرا فک میکنی مافیا 1 ریمیک ساده ای بود؟ :دی این چیزی که میگی واسه Tlou صدق میکنه نه این.
بازی مال 23 سال پیشه، 23 ساااال!!!
درسته شاهکار بود زمان خودش اما الان تقریبا همه چیزش پوسیده محسوب میشه، ینی هیچ کدوم از مکانیکاش الان قابل استفاده مجدد نیس که بگی فقط نیاز بود گرافیک و انیمیشنارو بهتر کنن تا ریمیک خوبی بشه!
ینی میشه گفت تنها چیزی که از اون نسخه دستشونو میگرفته همین شخصیت پردازی و داستان بوده (که من اصلا قبول ندارم تو این زمینه خراب کرده باشن) و تا حدودی هم لول دیزاین، بقیش کلا از 0 باید ساخته میشد.

حالا اصلا موندم این قضیه ریمیکو خراب کردن از کجا اومد، بازی 86 درصد Positive ـه و بنظر میاد اکثریت مردم راضی بودن ازش اونم با این تعداد رای:
View attachment 388155

بماند که یه چیزی رو هم در نظر باید گرفت اینکه وقتی یه عنوان قدیمی که مردم باهاش بزرگ شدن و خیلی روش حساسن رو ریمیک میکنی احتمال گند زدن و بلند شدن سر و صدای ملت خیلی زیاده، همینکه تونستن یه چیزی بسازن که تا این حد مردم راضی باشن هنر کردن بنظرم.

در نهایت بازم به حرف همون دوستمون میرسیم، تو دوره که کسی جرئت نداره سینگل پلیر داستان محور جدید بسازه Hanger13 بدبخت نشسته یه مافیا میسازه، میدونیم قرار نیست پرفکت و خفن باشه ولی از هیچی که دیگه بهتره...
بدترین حالت ممکن ایگنورش میکنی دیگه! حتی اسمشو مافیا 4 هم نذاشتن که بگی ادامه سری اصلیه و قراره گند بزنن تو اسمش.
من نسخه اورجینال مافیا 1 رو بازی نکردم، اما همین چند وقت پیش و تا قبل از خروج ریمیک بازی از گیم‌پس، اون رو تموم کردم. داستان و نحوه روایتش برام فوق‌العاده بود و طراحی مراحلش هم برای منی که از بازی‌های جهان باز خسته شدم، ایده‌آل بود. از طرفی با گان‌پلی Definitive Edition هم حال کردم و به‌جز مشکلات فنی نه‌چندان کم بازی (نسخه PC)، مشکل خاصی باهاش نداشتم. واقعا تعجب کردم وقتی این چند روز، مخصوصا در تاپیک Mafia: The Old Country، واکنش بعضی از دوستان به نسخه ریمیک رو دیدم و فکر کردم که من یک بازی دیگه رو بازی کردم :D نوستالژی طرفداران نسخه اورجینال و جایگاه ویژه‌اش بخاطر روایت این داستان در بیش از 20 سال پیش رو قطعا درک می‌کنم، اما بعد از تموم کردن Definitive Edition، مقایسه تعدادی از میان‌پرده‌های دو نسخه رو دیدم که نسخه بازسازی‌شده نه‌تنها از لحاظ صداپیشگی چندین سروگردن بالاتر بود که طبیعیه، بلکه از لحاظ کیفیت دیالوگ‌ها و شیوه روایت داستان هم ترازو به میزان قابل توجهی به نفع ریمیک سنگینی می‌کنه. این حرف‌ها رو برای کوچک جلوه دادن نسخه اورجینال نمی‌زنم چون کاری که این بازی در اون زمان انجام داده، کم‌نظیر بوده. اما نسخه ریمیک واقعا برای کسانی که اون موقع به هر دلیلی فرصت دنبال کردن ماجراجویی‌های «تامی»، «پائولی» و «سم» و رقابت دو گنگ «دان سالیری» و «دان مورلو» رو پیدا نکردند، دست کمی از یک رویا نداره.

من نسخه اورجینال مافیا 1 رو بازی نکردم، اما همین چند وقت پیش و تا قبل از خروج ریمیک بازی از گیم‌پس، اون رو تموم کردم. داستان و نحوه روایتش برام فوق‌العاده بود و طراحی مراحلش هم برای منی که از بازی‌های جهان باز خسته شدم، ایده‌آل بود. از طرفی با گان‌پلی Definitive Edition هم حال کردم و به‌جز مشکلات فنی نه‌چندان کم بازی (نسخه PC)، مشکل خاصی باهاش نداشتم. واقعا تعجب کردم وقتی این چند روز، مخصوصا در تاپیک Mafia: The Old Country، واکنش بعضی از دوستان به نسخه ریمیک رو دیدم و فکر کردم که من یک بازی دیگه رو بازی کردم :D نوستالژی طرفداران نسخه اورجینال و جایگاه ویژه‌اش بخاطر روایت این داستان در بیش از 20 سال پیش رو قطعا درک می‌کنم، اما بعد از تموم کردن Definitive Edition، مقایسه تعدادی از میان‌پرده‌های دو نسخه رو دیدم که نسخه بازسازی‌شده نه‌تنها از لحاظ صداپیشگی چندین سروگردن بالاتر بود که طبیعیه، بلکه از لحاظ کیفیت دیالوگ‌ها و شیوه روایت داستان هم ترازو به میزان قابل توجهی به نفع ریمیک سنگینی می‌کنه. این حرف‌ها رو برای کوچک جلوه دادن نسخه اورجینال نمی‌زنم چون کاری که این بازی در اون زمان انجام داده، کم‌نظیر بوده. اما نسخه ریمیک واقعا برای کسانی که اون موقع به هر دلیلی فرصت دنبال کردن ماجراجویی‌های «تامی»، «پائولی» و «سم» و رقابت دو گنگ «دان سالیری» و «دان مورلو» رو پیدا نکردند، دست کمی از یک رویا نداره.
باید نسخه اصلی رو بازی کرده باشی تا بدونی فن ها چی میگن.
بازی مربوط به 23 سال پیش فیزیکی داشت که الان بازی 2025 نداره یعنی فیزیک بازی طوری بود که به میزان نوع ضربه و شدت ضربه ای که ماشین می خورد دقیقا همونطور آسیب می دید چیزی اسکریپت شده نبود.
گیم پلی بازی کاملا شبیه ساز بود وقتی تیراندازی می کردی تمام پوکه ها روی زمین می ریخت و همونجا می موند روی زمین.
خشاب را عوض می کردی تیر هایی که داخل خشاب بودند و استفاده نشده بودند با خشاب می افتاد روی زمین .
اسلحه ها و تمامی ماشین ها توی نسخه اصلی سعی شده بود به واقعی ترین حالت ممکن ساخته بشن مثلا شما لگد یک اسلحه ای مثل تامسون را دقیقا حس می کردی. یا ماشین ها تمامشون حس و حال کاملا متفاوت از هم داشت .
اون زمان npc هاش هوشمند بودند مثلا توی بارون چتر دستشون بود یا بی هدف نبودند (برعکس مثلا بازی مثل gta vice city )
این ها فقط یک سری مثال هست که زدم
آیا هیچ کدوم از ویژگی های اصلی بازی اصلی رو ریمیک رعایت کرده بود ؟
تو ریمیک حتی یک سری دستکاری ها توی داستان بازی هم کرده بودند که تو بازی اصلی خیلی بهتر بود مثل قضیه اون کشیش یا حتی نابود کردن شخصیتی مثل لوکاس برتون توی ریمیک در صورتی که این کاراکتر برای خودش یه مافیای زیر زمینی بوددر نسخه اصلی.
باید قبول کرد کسی که نسخه اصلی رو بازی کرده سخته یک سری از موارد ریمیک براش قابل قبول باشه

باید نسخه اصلی رو بازی کرده باشی تا بدونی فن ها چی میگن.
بازی مربوط به 23 سال پیش فیزیکی داشت که الان بازی 2025 نداره یعنی فیزیک بازی طوری بود که به میزان نوع ضربه و شدت ضربه ای که ماشین می خورد دقیقا همونطور آسیب می دید چیزی اسکریپت شده نبود.
گیم پلی بازی کاملا شبیه ساز بود وقتی تیراندازی می کردی تمام پوکه ها روی زمین می ریخت و همونجا می موند روی زمین.
خشاب را عوض می کردی تیر هایی که داخل خشاب بودند و استفاده نشده بودند با خشاب می افتاد روی زمین .
اسلحه ها و تمامی ماشین ها توی نسخه اصلی سعی شده بود به واقعی ترین حالت ممکن ساخته بشن مثلا شما لگد یک اسلحه ای مثل تامسون را دقیقا حس می کردی. یا ماشین ها تمامشون حس و حال کاملا متفاوت از هم داشت .
اون زمان npc هاش هوشمند بودند مثلا توی بارون چتر دستشون بود یا بی هدف نبودند (برعکس مثلا بازی مثل gta vice city )
این ها فقط یک سری مثال هست که زدم
آیا هیچ کدوم از ویژگی های اصلی بازی اصلی رو ریمیک رعایت کرده بود ؟
تو ریمیک حتی یک سری دستکاری ها توی داستان بازی هم کرده بودند که تو بازی اصلی خیلی بهتر بود مثل قضیه اون کشیش یا حتی نابود کردن شخصیتی مثل لوکاس برتون توی ریمیک در صورتی که این کاراکتر برای خودش یه مافیای زیر زمینی بوددر نسخه اصلی.
باید قبول کرد کسی که نسخه اصلی رو بازی کرده سخته یک سری از موارد ریمیک براش قابل قبول باشه
مافیا ۱ خیلی خیلی ارزنده تر از نمره ای هست حتی که گرفته، بازی زمان خودش یک کمپلکس بی همتا بود و واقعا خیلی از مولفه هاش رو همونطور که گفتین توی بازی های امروز نمیشه دید. توجه به جزییات و ریزبینی سازنده توی جز به جز بازی ستودنیه.
اون سازنده الانم بازی ای ساخته که همه انگشت به دهن موندن.
من خودم شخصا این نسخه اولد کانتری رو با حال و هواش خیلی ارتباط گرفتم و جدای از هر نمره ای که بگیره احساس میکتم باهاش کیف کنم ولی آرزوم اینه که نسخه بعدی رو بدن دست خود warhorse بسازه.

عزیزان عنایت بفرمایند که صنعت گیم در دوران اوجش نیست حتی اندکیم از لحاظ کیفی رو به رشد نیست که این انتظارات رو دارید.
من اصلا فن مافیا نیستم، ولی همین که ادامه شو میسازن کلاهتونو بندازید هوا.
همینام نسازن ۹۰٪ چیزی تو بازار نیست جز آنلاین های مسخره پولی و چند تا ژانر خاص با فرمولهای تکراری (موفقم باشن چیز جدیدی ندارن نوستالوژی گیمر هم زنده نمیکنن)
همین که سازنده اصلا ریسک میکنه اینا رو میسازه غنیمته. نگاه به خودمون با سن و سالهای بالا نکنید، اکثر گیمرها دهه هشتادی و نودین یه نگاه کنید چیا بازی میکنن / با چه گیمایی بزرگ شدن، همه چیز دستون میاد.

عزیزان عنایت بفرمایند که صنعت گیم در دوران اوجش نیست حتی اندکیم از لحاظ کیفی رو به رشد نیست که این انتظارات رو دارید.
اقا هر دفعه پیامات عجیبتر میشه :D خوش به حال دنیای تو که صنعت گیمتون افت کرد و رو به رشد نیست!
تو دنیای من (که فکر کنم به واقعیت نزدیکتر باشه) خسته شدم از اینکه هرماه داره یه بازی خوب به ویش لیستم اضافه میشه!
....
درمورد این نسخه مافیا هم من بعد از تیزر اولش یه شانسی به هنگر ۱۳ دادم و فکر میکردم ایندفعه دیگ خراب نمیکنن (در سومین تلاش). ولی به قول دوستان تریلر به تریلر بدتر شد. برای من که نسخه یک و دو بخش مهمی خاطرات خوبم هستن، این چیزی که تو تریلرا نشون دادن غیرقابل تحمل بود.

اقا هر دفعه پیامات عجیبتر میشه :D خوش به حال دنیای تو که صنعت گیمتون افت کرد و رو به رشد نیست!
تو دنیای من (که فکر کنم به واقعیت نزدیکتر باشه) خسته شدم از اینکه هرماه داره یه بازی خوب به ویش لیستم اضافه میشه!
....
درمورد این نسخه مافیا هم من بعد از تیزر اولش یه شانسی به هنگر ۱۳ دادم و فکر میکردم ایندفعه دیگ خراب نمیکنن (در سومین تلاش). ولی به قول دوستان تریلر به تریلر بدتر شد. برای من که نسخه یک و دو بخش مهمی خاطرات خوبم هستن، این چیزی که تو تریلرا نشون دادن غیرقابل تحمل بود.
ببین چند نفر به دلایل دیگه از ثردهای آف تاپیک از من هیت داشتن، شما که آدم منطقی ای هستی و اصلا تو اون جریانات هم نبودی به نظرم این کارو نکنید این یک (دلیل مخالفتها اصلا چیز دیگه بوده-فقط یکی ام دی ماکان اشتباه نکنم سر تاپیک نمرات SH2 به مشکل باهام خورد که اونم رفع شد:دی)
کلا اون عزیزان هم فکر کنم بیخیال شدن چون من کم نمیارم:دی

سرتو درد نیارم اتفاقا حواست نیست به عقبه این صنعت و خواستی طبق معمول و روتین دوستانی که کشیدن بیرون (خیر باشه من از اول دنبال دعوا نبودم) مخالفت کنی:دی
خب گفتی بازی خوب؟ نسل شش چند تا بازی راک استار داشتیم؟ نسل هفت چند تا؟ ایضا بازی ناتی داگ یا هر استدیوی خفن دیگه؟ این نسل چند تا بازی از اینها دیدیم؟

معادله بسیار ساده ای هست!
از سیل عناوین عالی رسیدیم به خوب! که اونها هم بسیار محافظانه کارانه عمل میکنند.

این بازیم به نظرم بذارید ریلیز شه... بعد هیت بدید. من چندان فالوش نکردم. ولی کلا...
البته اگه خراب هم کنه من پیش بینی ای نکردم. در کل اینکه هنوز سازنده هایی هستن برای ما پیرمردها بازی میسازن جای شکر داره، دنیای گیم هم مثل سابق نیست، یه موردش اینکه سالی n تا بازی تو این سبک بیاد.
بعد وایب یه بازی هم مهمه... وایب مافیا۲ با تمام کاستیهاش عالی بود.

ادیت: گفتم وایب یاد این آهنگ افتادم:

آخرین ویرایش:
من کلا متوجه این منطق نمیشم :D یاد دوستان فیفا باز میوفتم، که وقتی میگیم فیفا زباله ست، سربع میان میگن رقیب نداره و تنها گزینه ست. اوکی بازی کنید، ولی دیگه انقدر مقاومت نکنید و یقه جر ندین وقتی یکی میگه زباله ست.
منم روبوکاپ با متای ۶۷ رو دوبار تموم کردم و پلاتش کردم. بخاطر اون حس نوستالژی لذت بردم. اما حقیقت ماجرا این بود که بازی ضعیف بود.
حکابت مافیا هم همینه. یکی ممکنه بازی کنه و کلی لذت ببره. اما لذت اون شخص نباید مانع نقد امثال من بشه. هنگر ۱۳ ثابت کرده این کاره نیست.
حالا استدلال شما و اون دوستمون اینه که لنگ کفش کهنه در بیابان غنیمت است :D اما دیگه جلوی انتقاد امثال من و اینکه ناراحتیم چرا یه مافیای خوب ساخته نمیشه رو لطفا نگیرین :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or