امتیازات Mafia: The Old Country

پیشبینی متا؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    152
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوست دارم بالای 90 بشه، اما 82-86 بیشتر بهش میخوره، کمتر از اینم امکان داره...

در هر صورت بازی هست که ارزشش در متا نیست (مثل تقریبا تمام بازی های دیگر) و ارزشش خودش هست...

متا میمونه برای اینده تیم سازنده و برند بازی... به امید موفقیت هر چه بیشتر...

بشدت منتظر بازیم و از همون نمایش اولش هم پیش خریدش کردم که از یه داستان مافیایی لذت ببرم. خداروشکر درگیر حواشی و دری وری هم نشدم که هی ایراد بذارم روش. خودم میدونم ایراداتش چیه ولی تو روزایی که کیلویی IPهای قدیمی به فراموشی سپرده میشن، میخوام از نسخه جدید یه فرنچایز قدیمی لذت ببرم.
متاش بین ۷۷ تا ۸۱ بشه حجتو تموم کرده. سازنده هاش توی تک‌ تک ویدیوها با عشق و علاقه خاصی از پروسه تولیدشون صحبت کردن و بدون هیچ ادعای خاصی دارن ریسک ارزشمندی انجام میدن. امیدوارم هرچی که میشه از نسخه سوم بهتر باشه و فروش خوبیم کنه که بتونیم نسخه بعدی‌ای هم داشته باشیم.

هیچ منبع معتبر و منتقد دیگه ای هنوز این مورد رو تایید نکرده، معمولا اگر کد براشون ارسال نشده باشه اطلاع می دن، در حال حاضر چنین اتفاقی نیوفتاده و ایشون هم سورسی برای صحت گفتش نداره

بشدت منتظر بازیم و از همون نمایش اولش هم پیش خریدش کردم که از یه داستان مافیایی لذت ببرم. خداروشکر درگیر حواشی و دری وری هم نشدم که هی ایراد بذارم روش. خودم میدونم ایراداتش چیه ولی تو روزایی که کیلویی IPهای قدیمی به فراموشی سپرده میشن، میخوام از نسخه جدید یه فرنچایز قدیمی لذت ببرم.
متاش بین ۷۷ تا ۸۱ بشه حجتو تموم کرده. سازنده هاش توی تک‌ تک ویدیوها با عشق و علاقه خاصی از پروسه تولیدشون صحبت کردن و بدون هیچ ادعای خاصی دارن ریسک ارزشمندی انجام میدن. امیدوارم هرچی که میشه از نسخه سوم بهتر باشه و فروش خوبیم کنه که بتونیم نسخه بعدی‌ای هم داشته باشیم.
آقا جان چرا شما نمیگیری؟ :D
منم عاشق مافیا و آی پی های قدیمی هستم. مثلا از زمان معرفی ریمیک مکس پین، دارم لحظه شماری می کنم برای انتشارش. یا ریمیک اسپلینترسل و پرنس آف پرشیا هم همینطور.
ولی اینجا قصه متفاوت هست. ما با هنگر ۱۳ طرفیم. اینا از عهده ریمیک مافیا ۱ هم بر نیومدن. مافیا ۱ که همه چیزش حاضر و آماده بود و چهارتا انیمیشن جدید میخواست و یه روتوش گرافیکی. ولی اینا از پس همین هم برنیومدن و یه بازی ضعیف با متای ۷۶ تحویل مون داد. که خودم به شخصه فقط بخاطر حس نوستالژی تمومش کردم. مافیا ۳ هم که دیدیم چه زباله ایی بود.

حالا باز بی اعصاب بشو و یقه پاره کن :D

سازنده هاش توی تک‌ تک ویدیوها با عشق و علاقه خاصی از پروسه تولیدشون صحبت کردن و بدون هیچ ادعای خاصی دارن ریسک ارزشمندی انجام میدن. امیدوارم هرچی که میشه از نسخه سوم بهتر باشه و فروش خوبیم کنه که بتونیم نسخه بعدی‌ای هم داشته باشیم.
این سازنده دقیقا چه ادعایی میتونه داشته باشه و دقیقا این ریسک ارزشمند کجاست؟ اگه منظور کوچیک کردن مقیاس بازیه که این کنترل ریسکه و علت هم احتمالا به کارنامه سازنده برمیگرده، نه خطر کردن.

آقا جان چرا شما نمیگیری؟ :D
منم عاشق مافیا و آی پی های قدیمی هستم. مثلا از زمان معرفی ریمیک مکس پین، دارم لحظه شماری می کنم برای انتشارش. یا ریمیک اسپلینترسل و پرنس آف پرشیا هم همینطور.
ولی اینجا قصه متفاوت هست. ما با هنگر ۱۳ طرفیم. اینا از عهده ریمیک مافیا ۱ هم بر نیومدن. مافیا ۱ که همه چیزش حاضر و آماده بود و چهارتا انیمیشن جدید میخواست و یه روتوش گرافیکی. ولی اینا از پس همین هم برنیومدن و یه بازی ضعیف با متای ۷۶ تحویل مون داد. که خودم به شخصه فقط بخاطر حس نوستالژی تمومش کردم. مافیا ۳ هم که دیدیم چه زباله ایی بود.

حالا باز بی اعصاب بشو و یقه پاره کن :D
اونی که نمیگیره اتفاقا خودتی. انگار ناتی داگ و راکستار و ... صف کشیدن مافیا بسازن که قرعه افتاده به هنگر ۱۳!
این IP از همون روز اولش در حد متای ۷۰ ۸۰ بوده. بالای ۹۰ نبوده که اینا اومده باشن به گند کشیده باشنش. یه سری بازی صرفا خوب بوده همین که نوستالژی باعث شده شماره یکشو در حد خدای دست نیافتنی ببرین بالا (همونم حتی ۹۰ نشده).
جز استودیو هنگر ۱۳ هم کسی نگاه این فرنچایز نمیکنه که اگه میکرد تا الان استودیوش قطعا عوض شده بود. حتی سازنده های اصلیشم رفتن سراغ KCD و کلا مسیرشونو عوض کردن. یطوری رفتار میکنی انگار سر مافیا بین استودیوهای تاپ جهان جنگه که کدوم بسازتش. هنگر ۱۳ هم نسازه میره کنار باقی IPهای فراموش شده.
جای تو رو تنگ کرده که با هر بدبختی هنوز ادامه داره؟! ناراحتی پلی نده. هروقت IP افتاد دست راکستار بیا فاز بردار. متوجه قضیه نیستی که تا همین الانشم موجودیت مافیا به مویی بنده هی حرف غیرمنطقی خودتو میزنی و فک میکنی خیلی حق میگی. پلی نده بازیش نکن. حقیقتا برای هیچکس مهم نیست! امثال من منتظرن اخرهفته بشه بشینن پای بازی چه بالای ۹۰ بشه چه ۷۰ بشه حالا بشین حرص بخور. :D

آخرین ویرایش:
اونی که نمیگیره اتفاقا خودتی. انگار ناتی داگ و راکستار و ... صف کشیدن مافیا بسازن که قرعه افتاده به هنگر ۱۳!
این IP از همون روز اولش در حد متای ۷۰ ۸۰ بوده. بالای ۹۰ نبوده که اینا اومده باشن به گند کشیده باشنش. یه سری بازی صرفا خوب بوده همین که نوستالژی باعث شده شماره یکشو در حد خدای دست نیافتنی ببرین بالا.
جز استودیو هنگر ۱۳ هم کسی نگاه این فرنچایز نمیکنه که اگه میکرد تا الان استودیوش قطعا عوض شده بود. حتی سازنده های اصلیشم رفتن سراغ KCD و کلا مسیرشونو عوض کردن. یطوری رفتار میکنی انگار سر مافیا بین استودیوهای تاپ جهان جنگه که کدوم بسازتش. هنگر ۱۳ هم نسازه میره کنار باقی IPهای فراموش شده.
جای تو رو تنگ کرده که با هر بدبختی هنوز ادامه داره؟! ناراحتی پلی نده. هروقت IP افتاد دست راکستار بیا فاز بردار. متوجه قضیه نیستی که تا همین الانشم موجودیت مافیا به مویی بنده هی حرف غیرمنطقی خودتو میزنی و فک میکنی خیلی حق میگی. پلی نده بازیش نکن. حقیقتا برای هیچکس مهم نیست! امثال من منتظرن اخرهفته بشه بشینن پای بازی چه بالای ۹۰ بشه چه ۷۰ بشه حالا بشین حرص بخور. :D
پس خودتم قبول داری هنگر ۱۳ انگل هست و عرضه ساخت بازی با متای بالا نداره.
پس وقتی دیگران به بازی ایراد میگیرن، نیا یقه جر بده. بگو بخاطر نوستالژی دوست دارم بازیش کنم، اوکیه. ولی فرقی در اصل قضیه که بازی زباله ست ایجاد نمیکنه.

• Smile
Reactions: Thundersky
هیچ منبع معتبر و منتقد دیگه ای هنوز این مورد رو تایید نکرده، معمولا اگر کد براشون ارسال نشده باشه اطلاع می دن، در حال حاضر چنین اتفاقی نیوفتاده و ایشون هم سورسی برای صحت گفتش نداره
چون اوضاع آلردی خیط بود به نظرم طبیعی اومد دیگه منشنارو تفحص نکردم
مرسی

پس خودتم قبول داری هنگر ۱۳ انگل هست و عرضه ساخت بازی با متای بالا نداره.
پس وقتی دیگران به بازی ایراد میگیرن، نیا یقه جر بده. بگو بخاطر نوستالژی دوست دارم بازیش کنم، اوکیه. ولی فرقی در اصل قضیه که بازی زباله ست ایجاد نمیکنه.
اینکه انگله و زباله میسازه برداشت توئه من صرفا گفتم معمولی! همونطور عین باقی برداشتهات که به nتا بازی مختلف دیگه که بینشون حتی شاهکار هم بوده میای میتوپی و ایراد من دراوردی میذاری روشون که خب سلیقته و حرفی توش نیست! وقتی به اونا میای میتوپی، کلا از اساس بحث کردن باهات بی فایدس و میذارم پای همون سلیقت از جمله اینکه به اکسپدیشن هم یادمه گفتی زباله و چرت و مسخره و فلان بود! :D
حقیقتا حرفات اصلا ملاک خوبی برای سنجش خوبی یا بدی بازیا نیست. سلیقت هرچی هست، برا خودت محترم و بازیشون هم نکن لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or