امتیازات Lollipop Chainsaw

• Thread starter Thread starter PXG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ینی از inFAMOUS 2 هم بهتره ؟:-/
بعد بریزین وسط این مرده شورخونه(Edge) رو بکنین قبله عــالم .

کلاً این لبه از مشکلات روحی روانی شدیدی رنج میبره دی کلاً منتقدینش به انواع شیزوفرنی و اسکیزوفرنی و ... مبتلا هستن دی

نیست الان میانگین بازی +80 ـه، از اون جهت:biggrin1: !
دمت گرم رضا اومدم یه چنین چیزی بگم ترسیدم:d

احسان کدوم تفاوت بابا هر آشغالی که این سودا میسازه که متفاوت نیست اون SOD هم فقط مدیون استاد شینجی ( خودت میدونی دیگه:d ) و استاد آکیرا بود;)

فکر نکنم به کار بردن "آشغال" برای بازی که تاکنون تنها یک نقد منفی داشته زیاد مناسب باشه.
اون یک نقد منفی هم منتقدی داده که همچی حالش خوب نیست و برای مثال به Syndicate با میانگین 74 ، 20 به مکس پین 3 با میانگین 86 ،40 به journey بامیانگین 92 ،40 و به بازی مثل راکون سیتی 60 داده.

دمت گرم رضا اومدم یه چنین چیزی بگم ترسیدم:d

احسان کدوم تفاوت بابا هر آشغالی که این سودا میسازه که متفاوت نیست اون SOD هم فقط مدیون استاد شینجی ( خودت میدونی دیگه:d ) و استاد آکیرا بود;)

جاااااااااااااااان ؟ دی

ینی از inFAMOUS 2 هم بهتره ؟:-/
بعد بریزین وسط این مرده شورخونه(Edge) رو بکنین قبله عــالم .
من خودم زیاد از Edge خوشم نمیاد چون نمراتش متعادل نیستن :دی ولی خب نمیشه انکار کرد یکی از قدیمی ترین و معتبرترین نشریات مربوط به گیم هست.

فکر نکنم به کار بردن "آشغال" برای بازی که تاکنون تنها یک نقد منفی داشته زیاد مناسب باشه.
اون یک نقد منفی هم منتقدی داده که همچی حالش خوب نیست و برای مثال به Syndicate با میانگین 74 ، 20 به مکس پین 3 با میانگین 86 ،40 به journey بامیانگین 92 ،40 و به بازی مثل راکون سیتی 60 داده.
يك نقد منفي ميگين انگار چي هست داداش همچين نقد مثبتي هم نداشته:dبه هر حال من بي نهايت از شما بابت اطلاع رساني و گذاشتن نقدها و نمره ي اين بازي تشكر ميكنم;)
جاااااااااااااااان ؟ دی
تو فقط به قسمت قرمز رنگ جمله دقت كن:d

Gamespot:6.5

Game Emblems

The Good

• good_great_licensed_soundtrack_s.gif

The Good

• Some funny jokes and references
  • Frequent gameplay excursions mix up the pace
  • Fun boss battles.

The Bad

• Too often crude without being clever
  • Control and camera quirks
  • Combat lacks depth and finesse.

کلا بازیهای این بشر خیلی سلیقه ای هستند و نمیشه با امتیاز ها تصمیم به خرید گرفت مثلا من خیلی از
NO MORE HEROESخوشم اومد ولی با SODخیلی حال نکردم در واقع هر سری از بازیهاش با بازی های دیگش خیلی فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or