امتیازات LawBreakers

• Thread starter Thread starter blechh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

blechh

کاربر سایت
Screen-Shot-2017-05-22-at-11.10.07-AM.png

Developer: Boss Key Production
Publisher: Nexon
Platforms: PlayStation 4,PC
Release Date: August 8, 2017
-----------------------------------
GamesRadar+ : 90
God is a Geek : 90
COGconnected : 90
IGN Italia : 85
Destructoid : 85
PC Gamer : 84
TheSixthAxis : 80
Game Revolution : 80
GameSpot (PC) : 80
GameSpot (PS4) : 70
Hardcore Gamer : 80
Metro GameCentral : 80
PlayStation LifeStyle : 80
Push Square : 80
TrustedReviews : 80
Cheat Code Central : 80
App Trigger : 80
IGN : 79
Multiplayer.it : 78
Game Informer : 78
Attack of the Fanboy : 70
EGM : 70
Atomix : 70
Twinfinite : 70
PC Games : 68
Playstation Universe : 50

6kre9.png

y0ec1.png

s1m82.png

آخرین ویرایش:
امیدوارم منتقدا بهش اون چیزی که حقشه با توجه به قیمت پایینش و محتوایه نسبت به اون که البته بعدها به صورت رایگان اضافه هم میشه نمره بدن
نه این که شاهد نقدهای روشن فکرانه که چرا اورواچ 30 تا هیرو داره این 9 تا بعدم یه نمره 5 بندازن تنگش:|
پ.ن: منتقد هارکور گیمر از بازی خیلی خوشش اومده از قیمت منصفانه بازی تعریف کرده و همچنین گفته با وجود شباهتاش به بعضی از بازی ها ولی به جرئت میشه گفت سبک بخصوص خودش داره همچنین از هیروها و قدرت های منحصر بفردشون تعریف کرده

آخرین ویرایش:
امیدوارم منتقدا بهش اون چیزی که حقشه با توجه به قیمت پایینش و محتوایه نسبت به اون که البته بعدها به صورت رایگان اضافه هم میشه نمره بدن
نه این که شاهد نقدهای روشن فکرانه که چرا اورواچ 30 تا هیرو داره این 9 تا بعدم یه نمره 5 بندازن تنگش:|
پ.ن: منتقد هارکور گیمر از بازی خیلی خوشش اومده از قیمت منصفانه بازی تعریف کرده و همچنین گفته با وجود شباهتاش به بعضی از بازی ها ولی به جرئت میشه گفت سبک بخصوص خودش داره همچنین از هیروها و قدرت های منحصر بفردشون تعریف کرده
لا الله اله الله . این هاردکور گیمر از نقد من که صبح توی تاپیک بازی کردم کاملا تقلید کرده.من شکایت دارم :D

سلام لطفا كسايى كه بتاشو بازى كردن نظراتشون رو بگن
كى امتيازايه متاكريتيك و گيم اسپات اين بازى منتشر ميشه؟
آيا ارزش خريد داره؟
لطفا جواب بديد

سلام لطفا كسايى كه بتاشو بازى كردن نظراتشون رو بگن
كى امتيازايه متاكريتيك و گيم اسپات اين بازى منتشر ميشه؟
آيا ارزش خريد داره؟
لطفا جواب بديد
سلام.بازی خودش ترد داره و بحث درباره مسال مورد نظر شما اونجا اتفاق میوفته و اینجا فقط نمره های بازی قرار میگیرن.احتیاجی هم در مورد بحث بتا نیست چون بازی اصلی صبح منتشر شده و خودم و چندتایی دیگه خریدن و اینجا بحث میکنیم:
LawBreakers

از لحاظ فروش که کاملا ناامید کننده ظاهر شده
بله متاسفانه همینجوره.بتای بازی 7500 تا پلیر روی استیم داشت ولی الان به طور میانگین 2500 تا.بازی واقعا فوق العادست و خیلی سرگرم کننده همچنین قیمت مناسب.در اینده هم که پشتیبانی میشه با هیرو و مپ جدید با رفع مشکلات بازی.حتی سرورهای فعلیش کل مجموعه سرورهای یوبیسافت رو میرزه اصلا انگار اختصاصی هستن.شاید اگر کمبود منابع مالی نبود تبلیغ بهتری پشتش بود.امیدوارم نمره های بازی وضعیت رو در آینده براش بهتر کنه.
منتظرم ببینم سونی امار فروش بازیش رو روی psn بده ببینم اونور چه کرده.الان میفهمم بی دلیل نبود کلیف بین دو کنسول اومد ps4 رو انتخاب کرد.شاید زمان ببره این بازی بین مخاطب ها جا بیوفته.
من خودم که خیلی ازش راضیم و این 3روزی که عرضش گذشته کامل پاش بودم

• Like
Reactions: BitsandBytes
چرا فقط 5تا نقد داره بعد 4 روز ؟ :|
بازیا انلاین محور اگه محتوایه خوبی داشته بشان نقدشون طول میکشه نسبت به بازیا سینگل محور
از اون سمت اگه یه منتقد سمج باشه تا لول 50 بره تا پرستیج بزنه خیلی شیک نابود میشه چون تا لول 50 رفتن داخل این بازی خیلی سخته:D
یه دلیل دیگه هم داره که تمامیه هیروهای این بازی قدرتاشون فقط چیزی که جلو مانیتور زده نیست اگه باهاشون زیاد بازی کنی یک سری حرکات ترکیبی دارن که سخته:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or