امتیازات L.A. Noire

Dreadlord

کاربر سایت
LANoire-Reading.jpg

امروز صبح وب سایت Gaurdian اولین نقد بازی را قرار داد و با کلی تعریف و تمجید از حالت فیلم گونه بازی بهش نمره کامل 5 از 5 داد.

این نقد قرار بود 17 May قرار بگیره که ظاهرا به طور سهوی زودتر از موعد مقرر قرار گرفت (یا شاید هم از حربه های تبلیغاتی Rockstar باشه) و البته الان از سایت برداشته شده.

به هر حال میشه اینو به عنوان اولین امتیاز بازی قلمداد کرد.

ویرایش:

Digital Spy - 10/10
VideoGamer - 10/10
Giant Bomb - 10/10
The Guardian - 10/10
GamePro - 10/10
Totalvideogame - 10/10
Justpushstart - 10/10
G4TV - 10/10
1UP - 10/10
The Onion A.V. Club - 10/10
Examiner - 10/10
xbox360 Achievements - 9.6/10
HardGame2 - 9.5/10
Feedyourconsole - 9.5/10
GamingTruth - 9.5/10
Vandal - 9.5/10
BigPond GameArena - 9.5/10
Gameplanet - 9.5/10
Meristation - 9.5/10
Spaziogames - 9.5/10
Cheat Code Central - 9.4/10
TeamXbox - 9.3/10
VicioJuegos - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
Nowgamer - 9.3/10
VaDeJuegos - 9.2/10
Incgamers - 9.2/10
Gametrailers - 9.1/10
3DJuegos - 9.1/10
Destructoid - 9/10
Gamesradar - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Eurogamer.de - 9/10
Gamespot - 9/10
Game reactor UK - 9/10
Joystiq - 9/10
Metro.co.uk - 9/10
SPOnG – 9/10
The Telegraph - 9/10
Gamespy - 9/10
Playstation: The Official Magazine (US) - 9/10

CVG - 8.9/10
GameInformer - 8.75/10
Videogameszone - 8.6/10
IGN - 8.5/10
Jeuxvideo - 8.5/10
Eurogamer - 8/10
Gameblog.fr - 8/10
Wired - 8/10
EDGE - 8/10
Gamrreview - 8/10

Gamekult - 7/10
Gamer.no - 7/10
Attackofthefanboy - 6/10
Gaming Age - 5.8/10
Honest Gamers - 5/10

Last edited by a moderator:
پسر یاد ان زنه افتادم که امد تو غرفه بازیسنتر گفت لوس انجلس نوآخ فک من و فردین و نوید رو انداخت!:دی اولین کسی بود که میدیدیم اسم بازی رو درست تلفط میکنه و البته نه گیمر بود و نه به قیافش میخورد!:دی

ولی پسر من مشتاق شدم این بازی رو بخرم و بالاخره با R* آشتی کنم!:دی
بنده خدا یه پسر جوونه که نمیتونست حرف بزنه هم از من پرسید این بازی کی میاد و منم نمیدونستم نمیتونه صحبت کنه فکر میکردم صداش نمیاد :دی! آخر که فهمیدم گفتم آهان یه ماه دیگه اینطورا :دی!

ولی بازم عمرن بالای 85 اینا شه :دی! ببینید کی گفتم :دی!

مجله GameInformer شعبه استرالیا به بازی 9.5 از 10 داد!
http://www.gamesthirst.com/2011/05/...review-goes-live-this-time-from-gameinformer/
The reason for the .5 deduction was because, according to the mag, the action sequences are a bit underwhelming and too simplistic compared to the depth and attention to detail the rest of the game boasts.
طبق گفته مجله اکشن ساده بازی به نسبت دیگر قسمت ها منجر به کسر نیم نمره شده!

مثل روز روشنه که میانگین بازی بالای 90 میشه :دی

پسر یاد ان زنه افتادم که امد تو غرفه بازیسنتر گفت لوس انجلس نوآخ فک من و فردین و نوید رو انداخت!:biggrin1: اولین کسی بود که میدیدیم اسم بازی رو درست تلفط میکنه و البته نه گیمر بود و نه به قیافش میخورد!:biggrin1:

البته نوآخ تلفظ فرانسویشه و تلفظ امریکاییش همون نوآر هست! حالا اگه بخوای پشت سرهم بگی میشه اِل اِین وار!

البته نوآخ تلفظ فرانسویشه و تلفظ امریکاییش همون نوآر هست! حالا اگه بخوای پشت سرهم بگی میشه اِل اِین وار!

تلفظ آمریکایی وجود نداره، این کلمه کلاً فرانسوی هست به معنی سیاه یا تاریک... اون e آخرش هم که یه عده میگفتن اشتباه تایپی بوده کاملاً تکذیب شده از طرف سازنده.

به نظر من حالا زیاد مهم نیست که چقدر امتیاز می گیرم مهم اینکه کسی که بازی می کنه چقدر خوشش بیاد ( نظر شخصی )
با نظرت كاملا موافقم.;;) من اصلا برام مهم نيست كه چه سايتي به چه بازي چه امتيازي ميده!
در ضمن هميشه اولين امتيازات بالاترين امتيازات هستن!
ولي انصافا R* آينده خودشو تضمين كرده حسابي!

تلفظ آمریکایی وجود نداره، این کلمه کلاً فرانسوی هست به معنی سیاه یا تاریک... اون e آخرش هم که یه عده میگفتن اشتباه تایپی بوده کاملاً تکذیب شده از طرف سازنده.

تلفظ امریکایی وجود داره! واژه فرانسویه ولی در امریکا جور دیگه ای تلفظ میشه چون اونا "خ" رو نمیتونن تلفظ کنن.
ممکنه شما بهم بگی خودت اینو چطوری تلفظ میکنی؟
تو خود تریلرهاش طرف خیلی رسا داره میگه اِل اِین وار!

http://www.bazicenter.com/forums/newreply.php?do=newreply&p=1401779

از ثانیه 10 به بعد!

به فرانسوی نواغ خونده میشه :دی مث همه چیزای دیگشون که ق میاندازن وسطش. مث فرانسه که میشه فغانس. حالا خ نمیدونم اون همشیره از کجاش درآورده. یا این اخوی که کل یوم زده یه فاز دیگه و ال این وار میگه :دی

• Like
Reactions: ghost
فارسیش میشه نوآر. سینمای نوآر. فیلم نوآر. انسان نوآر. کافه نوآر. چرا هرکس بازی میکنه هیچوقت کتاب/روزنامه/چارکلوم‌حرف‌حساب نمیخونه؟ :دی

• Like
Reactions: PXG
به فرانسوی نواغ خونده میشه :دی مث همه چیزای دیگشون که ق میاندازن وسطش. مث فرانسه که میشه فغانس. حالا خ نمیدونم اون همشیره از کجاش درآورده. یا این اخوی که کل یوم زده یه فاز دیگه و ال این وار میگه :دی

ببین من یه بی دقتی کردم اونم تو کپی پیست کردن لینکی بود که تو پست قبلیم گذاشتم.باور کن الان که دارم نگاه میکنم خودم هم موندم چطور همچین بی دقتی کردم! ولی از این جا به بعدو با دقت نوشتم و از رو حساب هم حرفامو میزنم! لطفا این مطلب پایینو با دید مثبت بخون!

خوشحالم که این بحث بالا گرفت چون خیلی ها در مورد اسم این بازی در اشتباه به سر میبرن!

اقایون! خانوما! اسم این بازی فقط و فقط L.A.NOIRE هست نه یه ذره بیشتر نه یه ذره کمتر!

grand theft auto نیست که بخوای مخففش کنی بگی gta!
از اون طرف هم خود اسم کامله! درسته l.a مخفف los angles هه ولی سازندگان بازی اسمشو گذاشتن l.a.noire نه los angles noire که منو شما بخوایم مخففش کنیم بگیم l.a.noire
نکته بعدی اینه که این واژه noire هست و نه noir که منو شما بخوایم حتما بگیم این دقیقا همون واژه فرانسویه پس همه چیزش چه از معنی و چه از تلفظ باید با اون مطابقت داشته باشه! و مطمئننا سازندگان بازی هم از روی حساب کتاب این اسمو انتخاب کردن!

نخواستم تو پست های قبلیم اشاره کنم ولی برعکس اون چیزی که کاربرcloud strife گفت اون خانم در به کار بردن اسم این بازی اشتباه کرده نه در تلفظ که حتی تو خود اسم بازی! اسم بازی لوس آنجلس نوآخ یا چیزی شبیه به این نیست اسم بازی فقط L.A.NOIRE هه! . برعکس چیزی که خیلی ها فکر میکنن کاملا هم آمریکایی هست! این هنر سازنده ها بوذه که با این اسمی که انتخاب کردن هم میخواستن یه شباهتی به همون مفهوم noir داشته باشه و هم یه چیزی جدای از اون باشه.و اینو هرکسی نمیفهمه! مگه اونی که واقعا شعورشو داشته باشه!

اسم بازی کاملا امریکاییه و در همه جا هم با تلفظ اِل اِین وار خونده شده!

تو تریلر های رسمیش:

http://www.eurogamer.net/videos/investigate-this-new-l-a-noire-footage

http://www.eurogamer.net/videos/latest-l-a-noire-gameplay-footage

kenji اینجا رو ببین تو پست قبلی لینکش اشتباه شد.

اینجا خود طرف داره خیلی واضح میگه اِل اِین وار.

تو این لینکی که اینجاس و توی یه تاپیک دیگه در مورد یه مطلب دیگه گذاشته بودم جف کیلی داره با جک ترتون مصاحبه میکنه باهاش راجع به l.a.noire حرف میزنه خودتون ببینید چطوری تلفظش میکنه!این ویدیو واسه 4 سال پیشه!

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-sony-game-head/22894

از ثانیه 50 به بعد.

توی این لینک هم hilary goldestein منتقد سایت IGN و کسی که علاقه خاصی به بازی های راک استار داره عین بلبل داره میگه اِل اِین وار!

http://www.ign.com/videos/2011/05/11/la-noire-man-about-town-video-feature?objectid=14249693

نکته بعدی اینه که این واژه noire هست و نه noir که منو شما بخوایم حتما بگیم این دقیقا همون واژه فرانسویه پس همه چیزش چه از معنی و چه از تلفظ باید با اون مطابقت داشته باشه! و مطمئننا سازندگان بازی هم از روی حساب کتاب این اسمو انتخاب کردن!
Noire و Noir نه از لحاظ معنایی ، نه از لحاظ تلفظ هیچ فرقی با هم ندارن.
اون e فقط در صورتی به اخر کلمه اضافه میشه که اسم مونث براش به کار رفته باشه .که اونم برمیگرده به داستان که
قاتل زنجیره ای ما ، فقط زنان رو شکار می کنه
یه بازی جالب با کلمات.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Augustus
تاپیک امتیازات بازیه یا آموزش تلفظ زبان فرانسه؟ :d
ما که ال ای نوآخ میگیم حالا میخواد هرچی باشه
تا حالا که امتیازات عالی بوده به امید 10 های بیشتر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or