امتیازات L.A. Noire: The Complete Edition

amir2100

Tech Team
کاربر سایت
640375b.jpg

Strategy Informer 8.5/10

دوستان سلام.
من موندم این بازی رو تو PC بازی کنم یا PS3 ؟
اگه به من بود 100% نظرم رو PC بود منتها از پورت ناجور شدن میترسم.
کسی تونسته این بازی رو تو PC بازی کنه؟
اگه آره ممنون میشم نظرش رو با من هم شریک بشه.
با سپاس

البته این که بازی با تمام صلیقه ها نمیخوره و همه پسند نیست رو قبول دارم ولی یه سری از دوستان هم فقط یه علت نفهمیدن بخش عظیمی از بازی مخصوصا قسمتای بازجویی نتونستن ارتباطی برقرار کنن با بازی. من خودم بین این دسته از افراد خیلیا رو دیدم که برای مثال میگفتن Fallout یا Mass Effect هم بازی بیخودی بودن چون کار خاصی نمیکردن توش. و اینا همه از ندونستن اون داستان و نفهمیدنش سر رشته میگیره.
اگه منظورت منم ، من با ms و fallout زندگی کردم :)
داخت پرانتز مینوشتی نظر شخصی بهتر بودا :d
شاید آخراش یکم تکراری و کسل کننده میشد اما اصلا چرت نبود حالا من نمیدونم مشکلت با بازی چی بوده است :d
تا بخواد نظره شخصی جا بیوفته تو ایران همه جارُ آب برده

تا بخواد نظره شخصی جا بیوفته تو ایران همه جارُ آب برده
سخت نگیر حالا.:d
====================================================

مثل اینکه زیاد خوب نتونستن پورت کنن. :-? امتیازاش از مال کنسولش کمترِ . :-?

همین نمره ها حقشه. چرتی بیش نیست
در حالی که تمام شرکت ها از یک فرمول موفق قدیمی فقط برای سود بردن استفاده می کنند یک شرکت میاد سنت شکنی میکنه و سبک جدیدی رو عرضه میکنه.هر چقدر هم بازیش ضعیف باشه این ریسک پذیریشون (که دیگه تو این نسل دیده نمی شه)قابل تقدیر.شما هم از بازی خوشتون نیومده دلیل نمیشه که بازی بدی باشه.

ولی یه سری از دوستان هم فقط یه علت نفهمیدن بخش عظیمی از بازی مخصوصا قسمتای بازجویی نتونستن ارتباطی برقرار کنن با بازی.
ای فهمیده، این برقراری ارتباط. موضوع مهم در مورد این بازی که توی 2 ساعت اول، تمام داشته هاش برای گیمر رو میشه. اون لذتی که توی 2 ساعت اولش هست توی 7-10-15 ساعت بعدی نیست. گیمر اواسط دیسک دوم بالا میره. این بازی نیست جز تکرار. تکرار کاری که چند ساعت قبل میکردی.
حالا چون خیلی ها از این بازی خوشش نیامده دلیل به نفهم بودنشون نیست. شما هم که خوشت میاد دلیل بر روشن فکر و متفاوت و هاردکور و اود اسکول و اینا نیستی.

چرا اتفاقا حداقل تو یه سایت فارسی زبان دلیلش تا یه درصد زیادی همینه. نگاه بکنید میبینید اونای که قدرت زبانشون در حدی بود که بازی رو درست درک کنن و همین طور انتظار یه gta از این بازی نداشتن کاملا از بازی راضین ولی طبیعتا بازی که کاملا داستان محوره و قراره با جزئیات و ریزه کاریای داستان شمارو دنبال خودش بکشونه و سکتتون بده طبیعتا برای کسای که نمیفهمن داره چه اتفاقی میافته جذابیتی نداره!
کسی هم نگفت اونای که از بازی خوششون نیومده نفهمن ولی نوع انتقاداتی که از بازی تو همین سایت میشه و مخصوصا افرادی که این انتقاداتو میکنن نشون میده که با یه دید باز و سطح اطلاعات کافی به بازی نگاه نمیکنن!

کسی که دنبال ریزه کاری های داستان و اینا ست باید بره کتاب بخونه. توی Video Game ما دنبال گیم پلی و موسیقی و نواوری بود نه داستان با یک گیم پلی بیـــــــــــنهایت خطی و تکراری.
یه بازیهای هستن همه چیز رو باهم دارن حتی داستان فوق العاده مثل RDR و سریه Mass Effect و Halo. بعضی ها ام با داستان کاملان کلیشه ی; باز هم جزو بهترین ها هستن مثل سریه Mario.

یعنی 100 سال دیگه هم یه بازی دیگه مثل این بازی و هوی رین ساخته بشه باز یه سری ها میان می گن این اسمش بازی نیست با وجود اینکه بارها جوابشون رو گرفتن که ژانر ادونچر یه ژانر اصیل هست که دقیقا بر پایه داستان و پازل بنا شده. گیم پلی فقط شلیک کردن و پرش و از در و دیوار بالا رفتن نیست

• Like
Reactions: LBJ4Ever and u.T.a
ای فهمیده، این برقراری ارتباط. موضوع مهم در مورد این بازی که توی 2 ساعت اول، تمام داشته هاش برای گیمر رو میشه. اون لذتی که توی 2 ساعت اولش هست توی 7-10-15 ساعت بعدی نیست. گیمر اواسط دیسک دوم بالا میره. این بازی نیست جز تکرار. تکرار کاری که چند ساعت قبل میکردی.
حالا چون خیلی ها از این بازی خوشش نیامده دلیل به نفهم بودنشون نیست. شما هم که خوشت میاد دلیل بر روشن فکر و متفاوت و هاردکور و اود اسکول و اینا نیستی.
مغالطه نکن عزیز من ! اولا که ایشون جمع نبست و همه مخالفای بازی رو طرف حرفش قرار نداد پس لازم نیست برای کوچیک کردن حرفش که کاملا هم درسته و شامل خیلی از hater های عزیز هم میشه با مغلطه ضایعش کنی.

• Like
Reactions: u.T.a
کسی که دنبال ریزه کاری های داستان و اینا ست باید بره کتاب بخونه. توی Video Game ما دنبال گیم پلی و موسیقی و نواوری بود نه داستان با یک گیم پلی بیـــــــــــنهایت خطی و تکراری.
یه بازیهای هستن همه چیز رو باهم دارن حتی داستان فوق العاده مثل RDR و سریه Mass Effect و Halo. بعضی ها ام با داستان کاملان کلیشه ی; باز هم جزو بهترین ها هستن مثل سریه Mario.
گیم پلی خطی دوست ندارین اما مثلا CoD دوست دارین ؟! حالا میگی اون سینماییه ، وقتی که شما کنسول گیمر هستی بالطبع اون درکی که باید از یه ادونچر داشته باشی و اون درکی که یه PC Gamer ( همشون هم نه بازم یه عده خاصشون ) از ادونچر دارن رو نداری ، نباید بازی رو ببری زیر سوال .
یکی مثه من دوست داره سینگل بازی آب دوغ خیاری نباشه و ارزش وقتی که میزارم رو داشته باشه با داستانی که منو درگیر کنه و بعد از تموم کردن بازی برام بمونه ، برای همین میرم سراغ RPG ها ، RTS ها یا همین ادونچر ( سبک مورد علاقه خودم نیست چندان ) ، ولی شما میرین سراغ CoD و ... که تکراری عنوان قبلیشونن با چاشنی هیجان صحنه های سینمایی و کاملا خطی اما خوشتون میاد ولی از نظر من اونا به لعنت خدا نمیارزن از لحاظ سینگل ، حالا بیام بگم آی CoD چرته علس بلس ؟!

بعضی سبک ها هستند بازی ویدیویی نیستد بلکه هنرند ، کسایی که فک می کنن تجاری شدن این صنعت خوبه از همین بازی ها هم بدشون میاد اکثرا .

آخرین ویرایش:
سه صفحه تاپیک اومده جلو و تا به حال به غیر از سه پست خوب چیز باارزشی رو نمیشه مشاهده کرد، تو رو به خدا بحث‌هایبی محتوا نکنید هر کی از این بازی خوشش اومده یا نه به خودش مربوطه، این تاپیک برای امتیاز دادن و نقد کردن بازی توسط اعضا نیست الحمدلله.
تا الآن نمرات دلچسب نبوده و این موضوع بیانگر پورت ضعیف این بازی رو PC هست.برای بنده نمره دو سایت IGN و Game Spot مهم تر از بقیه‌است و ملاک قضاوته.

خیلی جالبه. آدم از یه بازی خوشش نیاد میشه hater . آفرین
من مشکله انگلیسی ندارم. ولی مثلا چندین مسئلش فقط دنباله یکی بودیم که زنارو میکشت بعدش میشد مواد مخدر!! میتونستن یکم بین مراحل تغییر ایجاد بدن که.
نمیتونستن؟
مشکل اینه که همه فکر میکنین فهمیده هستین در صورتی که منتظرین یه چیز ضد صلیقتون بشنوین :)
آفرین به شما عاقلان و هاردکورانه عزیز. باشد که رستگار شوید
ببین مشکل اصلا این نیست که شما از بازی خوشت نیومده.مشکل اینه که یه بازی پرطرفدار با متای 89 رو داری "چرت" خطاب میکنی.
یعنی تمام منتقد ها نفهمیدن این بازی تکراری میشه و چرت هست و و و ...؟
اگر چرت بودن بازی به تکراری شدنش هست بازی ای که اسمش رو نمیبرم ولی خودت میدونی چیه از این خیلی بیشتر خطی و تکراری بود. ولی اگر من از همین الان تا صبح قیامت هم دلیل بیارم باز قبول نمیکنی.مشکلی هم نیست چون سلیقه ها متفاوته.
ولی اگر من همون بازی رو اینجا چرت خطاب کنم شما و بقیه ی فن های بازی میذارین سالم از تاپیک بیرون برم آیا؟

من واقعا با دو دیسک این بازی زندگی کردم.

مشکل اصلی بازی رانندگی های طولانی مدت بازی بود خیلی رو اعصابم بود :دی. تا دیسک دو رفتم، اصلا امشب میرم ادامه ی بازی رو میرم ...
کلا از اون مدل بازی هایی بود که دوست داشتم ولی من به شخصه توقع gta نداشتم از بازی ولی توقع داشتم بازی یه جوری باشه یه چیز متفاوت تر چون در هر حالی چه زبان بلد باشی چه نباشی خیلی وقت ها مجبوری گزینه ها رو شانسی انتخاب کنی که یک کم مسخرس.
یعنی خیلی وقت ها هرچی هم به حالت صورت طرف نگاه کنی متوجه نمیشی چی داره میگه خیلی رو این مسئله مانور دادن.

گیم پلیش هم خوب بود همین ماشین سواریش رو اعصاب بود یکی از علاقه هام دویدن دنبال ملت بود خیلی کیف میداد :دی.

کلا از بازی هایی بود که خاص پسند بود به نظرم تا عام پسند، بیشتر به درد کسایی میخورد که دوست داشته باشن تو بازی بچرخن به درد کسایی که بخوان شروع کنند بازی رو که آخرش رو ببینند اصلا و ابدا نمیخورد.

خوشم میاد ادای روشن فکر ها هم در میارن حرف از نظر شخصی میزنن ، لول بابا . منم الان میام بهت فحش میدم بعدش هم اسمشو میزارم نظر شخصی . طبق تعریف شما فحش هم پس آزاده دیگه . عزیزم نظر شخصی چیزیه برای شخص خودت ، به علاوه قبلش هم ذکر میشه نظر شخصیته ، دوما خیلی از نظر های شخصی رو نباید تو فروم داد چون جای بحث کردن در باره نمرات بازی هاست .
بهتره بگیم بازی سلیقه ایی بود تا نوب پسند، یه سری خیلی خوششون اومد یه سری هم اصلاً حال نکردن با بازی.

• Like
Reactions: Daedalus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or