اگه منظورت منم ، من با ms و fallout زندگی کردمالبته این که بازی با تمام صلیقه ها نمیخوره و همه پسند نیست رو قبول دارم ولی یه سری از دوستان هم فقط یه علت نفهمیدن بخش عظیمی از بازی مخصوصا قسمتای بازجویی نتونستن ارتباطی برقرار کنن با بازی. من خودم بین این دسته از افراد خیلیا رو دیدم که برای مثال میگفتن Fallout یا Mass Effect هم بازی بیخودی بودن چون کار خاصی نمیکردن توش. و اینا همه از ندونستن اون داستان و نفهمیدنش سر رشته میگیره.
تا بخواد نظره شخصی جا بیوفته تو ایران همه جارُ آب بردهداخت پرانتز مینوشتی نظر شخصی بهتر بودا :d
شاید آخراش یکم تکراری و کسل کننده میشد اما اصلا چرت نبود حالا من نمیدونم مشکلت با بازی چی بوده است :d
در حالی که تمام شرکت ها از یک فرمول موفق قدیمی فقط برای سود بردن استفاده می کنند یک شرکت میاد سنت شکنی میکنه و سبک جدیدی رو عرضه میکنه.هر چقدر هم بازیش ضعیف باشه این ریسک پذیریشون (که دیگه تو این نسل دیده نمی شه)قابل تقدیر.شما هم از بازی خوشتون نیومده دلیل نمیشه که بازی بدی باشه.همین نمره ها حقشه. چرتی بیش نیست
ای فهمیده، این برقراری ارتباط. موضوع مهم در مورد این بازی که توی 2 ساعت اول، تمام داشته هاش برای گیمر رو میشه. اون لذتی که توی 2 ساعت اولش هست توی 7-10-15 ساعت بعدی نیست. گیمر اواسط دیسک دوم بالا میره. این بازی نیست جز تکرار. تکرار کاری که چند ساعت قبل میکردی.ولی یه سری از دوستان هم فقط یه علت نفهمیدن بخش عظیمی از بازی مخصوصا قسمتای بازجویی نتونستن ارتباطی برقرار کنن با بازی.
بهنام دیگه شانس آورد جوابش رو دادی وگرنه دیگه خودت میدونی که ... :dاین بازی مشکلاتی داشت ولی دلیل نمیشه چون شما خوشت نیومده لغب "چرت" رو بهش بدی.
مغالطه نکن عزیز من ! اولا که ایشون جمع نبست و همه مخالفای بازی رو طرف حرفش قرار نداد پس لازم نیست برای کوچیک کردن حرفش که کاملا هم درسته و شامل خیلی از hater های عزیز هم میشه با مغلطه ضایعش کنی.ای فهمیده، این برقراری ارتباط. موضوع مهم در مورد این بازی که توی 2 ساعت اول، تمام داشته هاش برای گیمر رو میشه. اون لذتی که توی 2 ساعت اولش هست توی 7-10-15 ساعت بعدی نیست. گیمر اواسط دیسک دوم بالا میره. این بازی نیست جز تکرار. تکرار کاری که چند ساعت قبل میکردی.
حالا چون خیلی ها از این بازی خوشش نیامده دلیل به نفهم بودنشون نیست. شما هم که خوشت میاد دلیل بر روشن فکر و متفاوت و هاردکور و اود اسکول و اینا نیستی.
گیم پلی خطی دوست ندارین اما مثلا CoD دوست دارین ؟! حالا میگی اون سینماییه ، وقتی که شما کنسول گیمر هستی بالطبع اون درکی که باید از یه ادونچر داشته باشی و اون درکی که یه PC Gamer ( همشون هم نه بازم یه عده خاصشون ) از ادونچر دارن رو نداری ، نباید بازی رو ببری زیر سوال .کسی که دنبال ریزه کاری های داستان و اینا ست باید بره کتاب بخونه. توی Video Game ما دنبال گیم پلی و موسیقی و نواوری بود نه داستان با یک گیم پلی بیـــــــــــنهایت خطی و تکراری.
یه بازیهای هستن همه چیز رو باهم دارن حتی داستان فوق العاده مثل RDR و سریه Mass Effect و Halo. بعضی ها ام با داستان کاملان کلیشه ی; باز هم جزو بهترین ها هستن مثل سریه Mario.
ببین مشکل اصلا این نیست که شما از بازی خوشت نیومده.مشکل اینه که یه بازی پرطرفدار با متای 89 رو داری "چرت" خطاب میکنی.خیلی جالبه. آدم از یه بازی خوشش نیاد میشه hater . آفرین
من مشکله انگلیسی ندارم. ولی مثلا چندین مسئلش فقط دنباله یکی بودیم که زنارو میکشت بعدش میشد مواد مخدر!! میتونستن یکم بین مراحل تغییر ایجاد بدن که.
نمیتونستن؟
مشکل اینه که همه فکر میکنین فهمیده هستین در صورتی که منتظرین یه چیز ضد صلیقتون بشنوین![]()
آفرین به شما عاقلان و هاردکورانه عزیز. باشد که رستگار شوید
بهتره بگیم بازی سلیقه ایی بود تا نوب پسند، یه سری خیلی خوششون اومد یه سری هم اصلاً حال نکردن با بازی.خوشم میاد ادای روشن فکر ها هم در میارن حرف از نظر شخصی میزنن ، لول بابا . منم الان میام بهت فحش میدم بعدش هم اسمشو میزارم نظر شخصی . طبق تعریف شما فحش هم پس آزاده دیگه . عزیزم نظر شخصی چیزیه برای شخص خودت ، به علاوه قبلش هم ذکر میشه نظر شخصیته ، دوما خیلی از نظر های شخصی رو نباید تو فروم داد چون جای بحث کردن در باره نمرات بازی هاست .