امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
به نظر من امتیاز دادن سایت ها به بازی ها باید جمع بشه , وقتی که ناشر یا سازنده ی بازی دمو از مولتی و سینگل پلیر بازی میده ارزش امتیاز دادن به بازی ها چیه..
خیلی سعی کردم که دیگه تو این تاپیک پست ندم ولی وقتی جملات گهربار شما رو دیدم دیگه واقعا نتونستم:|
اخه واقعا فن بازی تا چه حد؟ سایتها و مجلات امتیاز ندن چون به بازی شما امتیاز دلخواهتون رو ندادن و شما بدتون اومده؟

خیلی سعی کردم که دیگه تو این تاپیک پست ندم ولی وقتی جملات گهربار شما رو دیدم دیگه واقعا نتونستم:|
اخه واقعا فن بازی تا چه حد؟ سایتها و مجلات امتیاز ندن چون به بازی شما امتیاز دلخواهتون رو ندادن و شما بدتون اومده؟

وای چقدر ترسیدم:-s

به هرحال علف به دهن بُزی شیرین میاد ولی دیگه دوران PS2 و ... سر آمده , اگر همه ی ناشر ها و استودیو های بازی سازی قبل از بازی یه بتایی یه دمویی یه چیزی بدن دیگه لازم نیست ملاک خرید یه بازی امتیاز سایت ها باشه..نمونه اش خود من با بازی کردن دموی Dead Space2 بی خیال خریدش شدم در حالی که همه ی امتیازاتش بالای 9 هست..

افتضاح Gamespy منو یاد قضیه Gamespot و کین و لینچ انداخت و بیش از پیش این امتیاز دادن هارو بی ارزش و جهت دار نشون داد ! بسی خرسند گشتیم :d

افتضاح Gamespy منو یاد قضیه Gamespot و کین و لینچ انداخت و بیش از پیش این امتیاز دادن هارو بی ارزش و جهت دار نشون داد ! بسی خرسند گشتیم :d

آخه این کجا و آن کجا......... .

حالا امکان نداره واقعا اشتباهی شده باشه سهوا؟؟؟

+

این امتیازی که اینا میدن یه معیار ....یعنی باید واسش یه تلرانسی قایل بشیم مثلا واسه متای هر بازی یه تلرانس +3 _3 اینجوری خیلی راحت میشه یه بازی رو سنجید...... .

مثلا واسه کیلزون که الان شده 86 تو متا اگه اون تلرانس رو حساب کنیم میشه بین 89....83 یه جورایی محدوده ارزش بازی بدست میاد.....

البته این عدد 3 فرضی بود........:d

مهم اینه که از بازی طرفداراش لذت ببرند! میخواد امتیازش 10 باشه میخواد 5.
به هر حال من میخرم بازیو و برام هم اصلا مهم نیست که 1 2 3 بگیره یا 8 9 10! عمرا بتونید این حرف رو بتونید درک کنید!
.

من درک می کنم........ .:d

..

آخرین ویرایش:
به هر حال من میخرم بازیو و برام هم اصلا مهم نیست که 1 2 3 بگیره یا 8 9 10! عمرا بتونید این حرف رو بتونید درک کنید!
کسی که واقعا بازی رو بخواد بازی کنه و لذت ببره چه 7 بگیره بازی چه 10 اونو میخره.

• Like
Reactions: βehdad
کسی که واقعا بازی رو بخواد بازی کنه و لذت ببره چه 7 بگیره بازی چه 10 اونو میخره.
ناظم ها ببخشید اسپم دادم فقط میخواستم یچیزه کوچیکی به حرق ایشون اضافه کنم
دقیقا .ایول:d.این حرف در مورد GT هم صدق میکنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or