امتیازات Kena: Bridge of Spirits

پیشبینی شما از میانگین امتیازات این بازی در متاکریتیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    199
  • نظرسنجی بسته شده است .
به نظرم بازی خیلی کوتاه باشه، با متر و معیار امروزی مخصوصا...
بعید میدونم بیشتر 6~7ساعت باشه، و خوب قزمتش برای چنین چیزی بالاست و حسابی از خجالتش در خواهند آمد:-"

اما در کل روی PS5 فکر میکنم بازی خوب و دوست داشتنیی بشه :دی

به نظرم بازی خیلی کوتاه باشه، با متر و معیار امروزی مخصوصا...
بعید میدونم بیشتر 6~7ساعت باشه، و خوب قزمتش برای چنین چیزی بالاست و حسابی از خجالتش در خواهند آمد:-"

اما در کل روی PS5 فکر میکنم بازی خوب و دوست داشتنیی بشه :D
7 ساعت باشه برای یه بازی 40 دلاری خوبه دیگه الان 70 دلاریش 10~9 ساعت بیشتر گیم پلی نداره. شاید هم مثل sly4 و puppeteer از اون 40 دلاریهای پدر مادر دار باشه :D

7 ساعت باشه برای یه بازی 40 دلاری خوبه دیگه الان 70 دلاریش 10~9 ساعت بیشتر گیم پلی نداره. شاید هم مثل sly4 و puppeteer از اون 40 دلاریهای پدر مادر دار باشه :D
باز گفتید Puppeteer و داغ دل من تازه شد:( :((

---

ولی نه آخه خودشون گفتن از اون بازی هاست که تو یه آخر هفته میشه تمومش کرد... پس گزینه ی 40دلاری پدر مادر دار به نظرم کنسله:-"

و فکر هم نمیکنم چندان ارزش تکرار و چالش و ... داشته باشه
الان که بازی های 60~70دلاری باید(متاسفانه) یه OWه حداقل 40ساعته باشن و یا آنلاین داشته باشن
یه 40دلاری 6~7ساعته با استانداردها کم حساب میشه فکر کنم:-"

بازی بعیده چیز خاصی باشه... فقط تو دل برو هست:دی به نظرم 80 خوبه! :-" بیشترم شد که چه بهتر:-"

• Like
Reactions: Mo7aMMaD
باز گفتید Puppeteer و داغ دل من تازه شد:( :((

---

ولی نه آخه خودشون گفتن از اون بازی هاست که تو یه آخر هفته میشه تمومش کرد... پس گزینه ی 40دلاری پدر مادر دار به نظرم کنسله:-"

و فکر هم نمیکنم چندان ارزش تکرار و چالش و ... داشته باشه
الان که بازی های 60~70دلاری باید(متاسفانه) یه OWه حداقل 40ساعته باشن و یا آنلاین داشته باشن
یه 40دلاری 6~7ساعته با استانداردها کم حساب میشه فکر کنم:-"

بازی بعیده چیز خاصی باشه... فقط تو دل برو هست:D به نظرم 80 خوبه! :-" بیشترم شد که چه بهتر:-"
البته منتقدها فکر کنم از این جهت مهربونتر شدن. وگرنه اگه با این قضیه می خواستن نمره بدن، Life Is Strange: True Colors جا داشت حتی قرمز بشه :D

آخرین ویرایش:
احتمالا بین 80 تا 84 بشه من 81 82 زدم موندم پیشخرید کنم یا دیسکشو بگیرم .مشکل این بازی های 30 40 دلاری تو ایران اینه که دیسکش که میاد قیمت یه بازی 60 70 دلاری را داره و هیچ تفاوتی نداره .

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or