امتیازات inFAMOUS 2

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

IGN همین الان اولین نقد I2 رو منتشر کرد.
IGN : 9/10
http://ps3.ign.com/articles/117/1170808p1.html

Nothing exists in Infamous 2 just because, and that’s something developer Sucker Punch should be commended for. When combined with how well-executed just about everything in the game is, the overall package is one of PlayStation 3’s best and a must-play for fans of the first game. Don’t be deceived by niche subject matter like I was when the original Infamous first came out. This is a rock-solid third-person action game with an incredible story, great characters, meaty gameplay and – above all else – a string that effectively ties everything together

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio da Firenze
نمی خوام بحث یا دعوا راه بندازم ولی به عنوان یه سوال کوچک ! یعنی نقد هایی که تا الان توی این چند وقته ارائه دادن همش fact بوده ؟ بله یا خیر ؟ یعنی میگن فلان غول سخته , فلانی آسونه , این یکی همه چیش خوبه ولی یه دفعه 1.5 نمره کم می کنیم و ... ! امیدوارم اگه سر ِبازی مورد علاقه تون هم اینجوری امتیاز دادن به عنوان یهFACT قبول کنید ! امیدوارم انقدر به نقد ها ایمان داری حداقل خونده باشی نقد ها رو به همراه دلایل جذابش رو !
:dبازی های مایکرو به هر دلیلی نمره کم نمیگیرن چرا چون مایکرو و گیمسپوت داداشن :d
:dمایکرو به جای اینکه پولش سر ساختن بازی بکنه به منتقدین میده:d

آقا اصلاً برای بازیهای انحصاری PS3 نمرات زیر 9 رو نزنید تو تاپیک امتیازات ! شاید با میانگین امتیازات سانسور شده دیگه این ماجرهای یک سال اخیر ( شایدم بیشتر ) پیش نیاد ! نشد یه سایتی یه امتیاز پایین بده 10 تا اسم و خصلت و دلیل فضایی و ... برای نمره کمش بوجود نیارین ! 360 هم که خدا رو شکر اصلاً انحصاری نداره ( اگر هم که داشته باشه در کنارش جیب پر پول برای خریدن منتقدها رو هم داره و ... ) ! مشکلات این بخش بکل رفع و رجوع میشن !

هر کی موافقه دست راستش رو بیاره بالا !؟! :-/

اقا با اینکه X360 فنیم.ولی
بازی های مایکرو به هر دلیلی نمره کم نمیگیرن چرا چون مایکرو و گیمسپوت داداشن
این دیگه از اون حرفا بودا..=))@-)
هر کی موافقه دست راستش رو بیاره بالا !؟!
:)>- \:d/ :-bd
آقا اصلاً برای بازیهای انحصاری PS3 نمرات زیر 9 رو نزنید تو تاپیک امتیازات ! شاید با میانگین امتیازات سانسور شده دیگه این ماجرهای یک سال اخیر ( شایدم بیشتر ) پیش نیاد ! نشد یه سایتی یه امتیاز پایین بده 10 تا اسم و خصلت و دلیل فضایی و ... برای نمره کمش بوجود نیارین !
! مشکلات این بخش بکل رفع و رجوع میشن !
وا الله به خدا همینو بگو.با یه امتیاز GS خون بپا شده.;;)
360 هم که خدا رو شکر اصلاً انحصاری نداره ( اگر هم که داشته باشه در کنارش جیب پر پول برای خریدن منتقدها رو هم داره و ... )
پس GeoW 3 و FM4 ودهها بازی دیگه برای کینکت کشکن دیگه.)x
دیگه چه بگوییم.....:-w

مشکل این جا هستش که نمره دادن سلیقه هستش و بازی کردن هم سلیقه ای هستش .

واقعا متوجه نمیشم برای چی انقدر برای 2 تا نمره بالا پایین تو سرو کله هم میزنین هرکسی از هر بازی خوشش بیاد میشینه بازی میکنه انقدر دیگه دعوا نداره .

حالا یک نفر یک بازی بازی میکنه و ازش خوشش نمیاد و به نظرش بعضی چیز هاش مشکل داره که شاید به نظر شخص دیگه ای این مشکل نباشه .

حالا باز بشینین برای سلیقه 2 نفر دیگه بزنین تو سرو کله هم دیگه .

سر GT5 هم این داستان بود وقتی از Gamespot 8 گرفت دوستان تمام حیوانات کره زمین و بهش نسبت دادن.
نظر شخصی من اینه تو امتیاز دهی و نقد بازیها gamespot بهترینه. خیلیا هم با من هم عقیده اند.
نمیخوام بگم infamous 2 عنوان ضعیف و متوسطیه.اما میخوام اینو بگم که gamespot همه جوانب و درنظر میگیره.انصافا اون پیشرفتی که uncharted 2 نسبت به شماره 1 ش داشت تو killzone 3 و infamous 2 هم شاهد این پیشرفت بودیم؟! هر دو این عناوین هم امتیاز کمتری از نسخه قبلیشون گرفتن.من فکر میکنم یکی از اصلی ترین دلایلش برای کسر امتیاز این نکته باشه.

فلان سایت به Assassin's Creed 2 با میانگین 91 داد 5.5، به Mass Effect 2 با میانگین 96 داد 7.5، به Halo Reach با میانگین 91 داد 6 فریاد مرگ بر فلان سایت رو نشنیدیم؛ حالا GameSpot بدبخت اومده به یه بازی که میانگینش 8 هستش داده 7.5 شده جرسومه ی فساد.

الان این 0.5 نمره اختلاف بین میانگین بازی و امتیاز GS باعث شده ارزش بازی پایین بیاد و مشکل همین 0.5 نمره هستش؟! اگه بخوایم از لحاظ اعتبار حرف بزنیم والا یوروگیمر هم نقد هاش تو اعتبار چیزی از GS کم نداره و یوروگیمر هم داده 8! GamePro هم سایت ناشناخته ای نیست که داده 7! تا حالا 6 تا نقد تو گیم رنکینگ از بازی ثبت شده که 2 تاش زیر 7 بوده، دو تاش زیر 8 و دو تاش بالای 9!

چرا سر Fable III که میانگینش 82 بود و GameSpot بهش داد 7.5 فن های مایکروسافت همچین بساطی راه ننداختن؟ جوری دارن حرف از رشوه و اینا میزنن که انگار تا حالا همچین چیزایی تو امتیاز دهی سایت ها ندیدن. خیلی دوست دارم بعد از اینکه امتیاز همه ی سایت ها اومد، این 7.5 گیم اسپات بدبخت رو از تو لیست متا بردارین و بعد میانگین بگیرین. مثلا اگه این 7.5 می شد 9 بازی GOTY امسال بود؟!

GameSpot رشوه گرفته، EuroGamer هم همینطور، Edge هم که هنوز امتیاز نداده به قول شما کلا تعطیله و فقط حرف شمایی که کاور inFamous 2 رو هم تا حالا از نزدیک ندیدین و نهایتا دموش رو بازی کردین درسته :دی

آخرین ویرایش:
دیگه بازی هر چقدر هم ضعیف باشه از شماره اولش که بهتره تو تریلرها به وضوح این مسئله مشهود بود حالا چطوری این 7.5 میگیره شماره اولش از همین سایت 8.5 واقعا عجیبه !!!!

دیگه بازی هر چقدر هم ضعیف باشه از شماره اولش که بهتره تو تریلرها به وضوح این مسئله مشهود بود حالا چطوری این 7.5 میگیره شماره اولش از همین سایت 8.5 واقعا عجیبه !!!!

امتیاز نسخه اول ش 9 بود.لااقل یه نگا میکردی بعد پست میدادی. ;)

همانطور که گفتم این امتیاز بیشتر از اینکه دوست داران بازی رو دلسرد کنه باعث خوشحالی بعضی ها شده. . الان تو خود فروم های گیم اسپات هم همین بحث امتیاز هستش.
گیم اسپات به نسخه اول 9 داده بود. من موندم بازی چقدر افت داشته که 7.5 داده. به هر حال چندان فرقی نمیکنه . گیم اسپات امتیاز های خوشحال کم نداده ( فرقی نداره بازی PS3 یا 360)

گیم اسپات به نسخه اول 9 داده بود. من موندم بازی چقدر افت داشته که 7.5 داده.
به احتمال زیاد داستانش ضعیف بوده و پیشرفت قابل ملاحضه ای و زیادی نسبت به قبلی نداشته
انصافا اون پیشرفتی که uncharted 2 نسبت به شماره 1 ش داشت تو killzone 3 و infamous 2 هم شاهد این پیشرفت بودیم؟! هر دو این عناوین هم امتیاز کمتری از نسخه قبلیشون گرفتن.من فکر میکنم یکی از اصلی ترین دلایلش برای کسر امتیاز این نکته باشه.
دقیقا.

البته وقتی به یه بازی امتیاز میدن، نسبت به زمان خودش میدن، چون هر سال استاندارد بازیها داره میره بالاتر. یعنی الان Infamous 2 کمتر از شماره اولش گرفته به این معنی نیست که از اون بدتره، شاید دلیلش اینه که Infamous 1 تو سال 2009 بازی بهتری بوده تا Infamous 2 تو سال 2011.

نمونه برای این قضیه هم زیاده، مثل LBP 2 و Killzone 3 و Fable III و ...

• Like
Reactions: Infected Area
واسه خاطر همین چیزاست که من Gamespot رو از همیشه قبول داشتم و دارم!
اگه قرار باشه تمام امتیازات فقط زیر دست مجلات و سایت های زیرمجموعه ی خود سونی و مایکروسافت داده بشه که بی مضاعقه با کمک همه همگی 9 به بالا میدن !

قطعا اون بازی با توجه به زمان خودش و پیشرفتی که داشته میگیره و هر سال هم متغیره.

فلان سایت به Assassin's Creed 2 با میانگین 91 داد 5.5، به Mass Effect 2 با میانگین 96 داد 7.5، به Halo Reach با میانگین 91 داد 6 فریاد مرگ بر فلان سایت رو نشنیدیم؛ حالا GameSpot بدبخت اومده به یه بازی که میانگینش 8 هستش داده 7.5 شده جرسومه ی فساد.

الان این 0.5 نمره اختلاف بین میانگین بازی و امتیاز GS باعث شده ارزش بازی پایین بیاد و مشکل همین 0.5 نمره هستش؟! اگه بخوایم از لحاظ اعتبار حرف بزنیم والا یوروگیمر هم نقد هاش تو اعتبار چیزی از GS کم نداره و یوروگیمر هم داده 8! GamePro هم سایت ناشناخته ای نیست که داده 7! تا حالا 6 تا نقد تو گیم رنکینگ از بازی ثبت شده که 2 تاش زیر 7 بوده، دو تاش زیر 8 و دو تاش بالای 9!

چرا سر Fable III که میانگینش 82 بود و GameSpot بهش داد 7.5 فن های مایکروسافت همچین بساطی راه ننداختن؟ جوری دارن حرف از رشوه و اینا میزنن که انگار تا حالا همچین چیزایی تو امتیاز دهی سایت ها ندیدن. خیلی دوست دارم بعد از اینکه امتیاز همه ی سایت ها اومد، این 7.5 گیم اسپات بدبخت رو از تو لیست متا بردارین و بعد میانگین بگیرین. مثلا اگه این 7.5 می شد 9 بازی GOTY امسال بود؟!

GameSpot رشوه گرفته، EuroGamer هم همینطور، Edge هم که هنوز امتیاز نداده به قول شما کلا تعطیله و فقط حرف شمایی که کاور inFamous 2 رو هم تا حالا از نزدیک ندیدین و نهایتا دموش رو بازی کردین درسته :دی
دوست عزیز حرف من بیشتر جنبه ی مزاح داشت
وگرنه خودم چندان از این بازی خوشم نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or