Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Nov 11, 2020 #1 Hyrule Warriors: Age of Calamity ناشر: Nintendo سازنده: Koei Tecmo سبک: Hack'n Slash, Musou تاریخ عرضه: 20 نوامبر 2020 پلتفرم: Switch متاکــریتیـک | اوپن کریتیک 79 | ؟؟ آخرین ویرایش: Nov 18, 2020 Reactions: Rattle.Snake, arash1996, Akiba و 14 کاربر دیگر
Hyrule Warriors: Age of Calamity ناشر: Nintendo سازنده: Koei Tecmo سبک: Hack'n Slash, Musou تاریخ عرضه: 20 نوامبر 2020 پلتفرم: Switch متاکــریتیـک | اوپن کریتیک 79 | ؟؟
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Nov 11, 2020 #2 فامیتسو به Hyrule Warriors اول رو Wii U هم 9/9/9/9 داده بود So That's That Reactions: arash1996, Akiba, mr-game&watch و 7 کاربر دیگر
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Nov 18, 2020 #3 نمرات بازی منتشر شدند الان سرم شلوغه میام میخونم بعدا ببینم چی به چیه Reactions: s.snake2, arash1996, Akiba و 4 کاربر دیگر
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Nov 19, 2020 #4 جا داره که بگم... کوفتت شه برای این بیشتر از زلدای بعدی هایپم Reactions: Z-fan and omid0
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Nov 19, 2020 #5 نوشته شده توسط Akiba: جا داره که بگم... کوفتت شه برای این بیشتر از زلدای بعدی هایپم بیشتر... کوفت کی شه? من؟ من پولشو ندارم که بدم بازیش کنم
نوشته شده توسط Akiba: جا داره که بگم... کوفتت شه برای این بیشتر از زلدای بعدی هایپم بیشتر... کوفت کی شه? من؟ من پولشو ندارم که بدم بازیش کنم
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Nov 19, 2020 #6 نوشته شده توسط Z-fan: کوفت کی شه? من؟ من پولشو ندارم که بدم بازیش کنم بیشتر... بالاخره یه روز خوب میاد و بازی میکنی اون موقع Reactions: Z-fan
نوشته شده توسط Z-fan: کوفت کی شه? من؟ من پولشو ندارم که بدم بازیش کنم بیشتر... بالاخره یه روز خوب میاد و بازی میکنی اون موقع