برای شروع چیه . عالی به خودیه خود . خیلی ها که خیلی ادعاشون میشه توی همین متا موندن توی این نسل دیگه چی بهتر از اینکه خیلی ها این بازی رو یکی از بهترین های نسل میدوننآقا 88 برای شروع خیلی خوبه!! Uncharted 1 هم متاش 88 بود! مهم اینه که خوب بفروشه و یه IP فوق خفن دیگه شروع بشه. گوریلا میتونه با شماره بعدی وارد معبد خدایان بشه و هم رده UC و TLoU بایسته.
اين دوتا نمره ٦.٥ و ٥ حذف كنيم متا مياد روي ٩٠آقا 88 برای شروع خیلی خوبه!! Uncharted 1 هم متاش 88 بود! مهم اینه که خوب بفروشه و یه IP فوق خفن دیگه شروع بشه. گوریلا میتونه با شماره بعدی وارد معبد خدایان بشه و هم رده UC و TLoU بایسته.
اون نمره های بیا کلیک کن رو ولش کن متا نوده الانآقا 88 برای شروع خیلی خوبه!! Uncharted 1 هم متاش 88 بود! مهم اینه که خوب بفروشه و یه IP فوق خفن دیگه شروع بشه. گوریلا میتونه با شماره بعدی وارد معبد خدایان بشه و هم رده UC و TLoU بایسته.
اون نمره های بیا کلیک کن رو ولش کن متا نوده الان
حالا هی توهم بیا از بازی تعریف کن دل مارو آب کناین رسمش نیست بیایی اینطوری تعریف کنیمنم فردا میگیرم بازی رو 2 روز هم تعطیله میشینم پاش بازیو جر میدم از وسط دقیق هر سایتی سر زدم جز یکی دوتا سایت درپیت و دل شاد..!!!!بقیه همه از بازی شدیدا تعریف کرده بودن..!!! وحشتناک تعریف کردن..!!!من هم این هفته شدید کار داشتم وگرنه مثل Nioh همون روزی که اومد بازار بازی رو میگرفتم که الان نیای اینطوری تعریف کنیمن نمیدونم جریان چی بوده که گیر به مراحل فرعی بازی دادن
من فکر میکردم فقط محدود به نجات دادن جون یکی یا یه چیزی رو پیدا کنی هست ولی اینطور نیست تو لیست مراحل نزدیک به 9 نوع مرحله فرعی هست:جستجو برای وقوع وقایعی که قبلا افتاده(مقل ویچر که از اون قدرت بویاییش استفاده میکرد), گرفتن قبیله,مراحل تمرین ولی برای رو کم کنی,پاک سازی مناطق کوراپتد,اوردرایو یه ربات,بالا رفتن از اون زرافه ها,و چندتا دیگه که هنوز نرفتم
خب بابا من تو ویچر بیشتر از این ندیدم دیگه انتظار چی داشتن؟
مراحل داستانی که ویدئو گرفته بودم میدید کلا روانی میشید که اینقدر جالبن
یعنی واقعا طرف بخواد کلی ضدحال به بازی بزنه 9 میده...حالا طرف اومده 65 یا 75 داده...من بشخصه میگم به غیر از اون سواری با ربات های پرنده بازی همه چی تمومه کامله هیچی کم نداره تنوع لباس الوی رو ببینید کلا هنگ میکنید من خودم انتظار داشتم یه جا کم بیاره بازی ولی واقعا تا الان کم نیاورده تازه هنور به اون تی رکسه نرسیدم هنوز کلی اسلحه مختلف نگرفتم(پول نداشتم) هنوز تو این 10 ساعت فقط تو منطقه اول بازیم هنوز به بیابون و منطقه برفی و جنگل های انبوه نرسیدم
هیچ وقت هیچ وقت برا هیچ بازی نگفتم این متا برازندش نیست همیشه گفتم این متا برا این بازی مناسبه ولی از ته دل میگم این بازی باید متاش 90 باشه نه 88
این رویه ای که در مورد امتیاز دادن در پیش گرفتید عالیه.