امتیازات Hitman: Absolution

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120829_hitman_absolution_hr_2.jpg

Hitman: Absolution اولین امتیاز خودش رو از OPM UK دریافت کرد, 9/10 .
“Here [Hitman has] finally been perfected in what is probably a peak for the series so far. It takes the ideas that made the original games so great and presents them in a modern context of checkpoints, hints and forgiveness but without sacrificing any of the challenge, excitement or shivery-skinned thrill of pulling off some impossibly and beautifully planned hit.”
Hitman: Absolution review gets 9/10 in Official PlayStation Magazine, "a peak for the series" | PS3 Reviews | Official PlayStation Magazine

OXM - 9/10
"triumph of stealth and sandbox design that retains everything that fans have ever loved about the series".

PSX Extreme - 9/10

GameInformer - 8.75/10

OPM AU - 9/10

GameSpot - 7.5/10

X360 Magazine - 10/10

Games Master - 90/100

PSM3 - 9/10

OPM US - 8/10

EDGE - 7/10

آخرین ویرایش:
هیچوقت متوجه نشدم که چرا یه عده،انقدر برای هیتمن سر و دست میشکنن.بازی خوبیه.ولی فقط در همین حد نه بیشتر.چون بعضا دوستان جوری رفتار میکنند که انگار با یه شاهکار طرفیم.

هیچوقت متوجه نشدم که چرا یه عده،انقدر برای هیتمن سر و دست میشکنن.بازی خوبیه.ولی فقط در همین حد نه بیشتر.چون بعضا دوستان جوری رفتار میکنند که انگار با یه شاهکار طرفیم.

مگه چنتا بازی تو این سبک وجود داره که واسش سر و دست نشکنیم!!!:x
سری هیتمن یگانست تو صنعت بازی و هیچ بازی مشابه دندونگیری تو سبکش پیدا نمیشه!!
نقد :|Videogamer و چنتا دیگه هم ثبت شد متا اومد رو 80!!
ولی بالاتر میاد چون خیلی از 9ها رو ثبت نکرده هنوز!!

حسين جان من فك ميكنم گيم پلي و كركترش باعث اين محبوبيت بسيار زياد شده
از نظر من بازي خوبي نيست!شاهكاره !بخصوص blood money....واقعا جذابه
!خيلي كركتر اصيل و جذابي داره واسه ي بازي!اونم براي سال ٢٠٠١ كه هيتمن يك منتشر شد

اولین صفحه تاپیک یه پستی دادیم، عکس العملای جالبی دریافت کردیم! الان خیلی مزه داره بری بشینی اون پستا رو دوباره بخونی.
عالیه.
متا رو بین 84-88 پیش بینی میکنم.

نمیدونم شما چطور تخمین زدین که به 84 رسیدین!؟! شاید فکر کردی شماره ی جدید Splinter Cell قراره بیاد. یا تاپیک رو اشتباه اومدی!!
+خیلی پستای دیگه
از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر، بقیش رو خودتون میدونین.
منظور اینکه، با هم قد و قواره خودتون بپرین و به پر و پای بزرگتر از خودتون نپیچین. آره قربونش.

اولین صفحه تاپیک یه پستی دادیم، عکس العملای جالبی دریافت کردیم! الان خیلی مزه داره بری بشینی اون پستا رو دوباره بخونی.

منظور اینکه، با هم قد و قواره خودتون بپرین و به پر و پای بزرگتر از خودتون نپیچین. آره قربونش.

بحث مقایسه رو باز پیش نکشین!!!
هر دو سری طرفدارایی داره و اون قدر تو جزییات هر دو متفاوت هستن که نشه باهم مقایسشون کنی!!
پس با این کارا خودتون و دیگران رو مجبور به انتخاب بین دو سری نکنین!!
باز خوبه هیچکدوم انحصاری نیستن!!:|

شما هم اول بذار Black List بیاد ، بعد از قد و قواره حرف بزن !

انگار علاقه ی زیادی دارید بحث رو دوباره از سر بگیرید . والا ما بدمون نمیاد Splinter Cell Black List ، عالی از آب در بیاد ولی عین شما هم واسه پایین اومدن متای یه عنوان قدیمی سر و دست نمی شکنیم . من خودم Splinter Cell رو بیشتر از Hitman دوست دارم ، ولی سعی میکنم حرفی رو که از صحتش مطمئن نیستم هی نگم . آخه امکان داره ،بعدا واسه خودم بد بشه !!!

والا ما که جرات نمیکنم اسم هیتمن رو بیاریم کنار شاهکاری مثل اسپلینتر سل.همون کانویکشن هم با اینکه کلی بهش ایراد گرفتم،ولی بازم از کل سری هیتمن سرتر بود.

من نمی دونم چرا از نظر تو همه بازیها کشکن و فقط Call of Duty سلطان بی چون و چرا بازیها هست؟ :-/

واقعا کار مشکلیه ایقدر مقایسه نکنین و واسه بالا بردن یه بازی اون یکی رو پایین نیارین؟؟؟:|
تو تاپیکه خود هیتمن دارین ازش بد میگین و ارزشش رو پایین میارین؟!!!:-$

من علاقه ای به ادامه دادن این بحث نداشتم، ولی بعد از دیدن امتیازاش این حق رو برای خودم قائل میدونم بعد از اون حرفایی که تو 2-3 صفحه اول زده شد، یه پست بدم و یه چیزایی رو روشن کنم. همین.
وگرنه دست من خیلی پُرتر از چیزیه که حتی فکرش رو بکنین ولی به خاطر علاقه خودم به هیتمن، چیزی نگفتم.
فقط یه سری حرفا بود که باید زده میشد. دیگه هم ادامه نمیدم تا طرفدارای هیتمن بیشتر از این ناراحت نشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or