امتیازات Halo Infinite

میانگین امتیازات بازی در متاکریتیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    194
  • نظرسنجی بسته شده است .

Dreadlord

کاربر سایت
halo-infinite-box-art.jpg

سازنده: 343Industries
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
پلتفرم ها: PC, Xbox Series X/S, Xbox One
تاریخ عرضه: ۱۷ آذر ۱۴۰۰

امتیازات:

Gameinformer 9.3/10
VG247 10/10
Gamespot 9/10
IGN 9/10
VGC 8/10

Windows Central 10/10
VentureBeat 10/10
INVERSE 10/10
Generacion Xbox 9.9/10
SomosXbox 9.8/10
Xbox Addict 9.5/10
The Washington post 9.5/10
Stevivor 9.5/10
Xbox Tavern 9.3/10
Areajugones 9.2/10
Player2 9.1/10
Gameover.gr 9/10
Power Unlimited 9/10
Comicbook 9/10
Meristation 9/10
MondoXbox 9/10
Hobbycondolas 9/10
Gamer.nl 9/10
Atomix 9/10
IGN Spain 9/10
TheGamer 9/10
Xbox Achievements 9/10
Spaziogames 9/10
Pure Xbox 9/10
Shacknews 9/10
Gamesradar 9/10
Eurogamer.it 9/10
God is a Geek 9/10
Press Start 9/10
Destructoid 9/10
Dexerto 9/10
Dualshockers 9/10
Vandal 8.8/10
Gamepro 8.7/10
Everyeye.it 8.5
Games.ch 8.5/10
Multiplayer.it 8.5/10
Tryegaming 8.5/10
XGN 8.5/10
IGN Portugal 8/10
Telegraph 8/10
GRYOnline.pl 8/10
Giantbomb 8/10
Trueachievements 8/10
Ausgamers 8/10
Digital Trends 8/10
Gfinity 8/10
Trustedreviews 8/10
Juexvideo 8/10
Videogamer 8/10
IGN France 8/10
Gameblog.fr 8/10
EGM 8/10
GAMEmag 8/10
Gamer.no 8/10
Gamespew 8/10
IGN Italia 8/10
Jeuxactu 8/10
Metro 8/10
Carolequantaine 8/10
New game network 8.4/10
Gamingbible 7/10
Playsense 7/10
Screenrant 7/10

Screenshot_20211216-212533_Chrome.jpg Screenshot_20211216-212110_Samsung Internet.jpg

آخرین ویرایش:
من انتظار داشتم که بازی 90+ بشه که نشد. چون کمپین بازی در حد «هیلوی 90+» ظاهر نشده.نقطه قوت بازی گیم پلی بسیار قویش هست و مشکل اصلی بازی هم طبق ریویو ها تنوع کم محیطی و داستان بازی هست که بازی رو عقب نگه داشته. حالا این دو مورد داره در مقایسه با هیلو های بانجی گفته میشه. این که بازی +۹۰ نشده بخاطر اینه که انتظاراتی که از هیلو میره رو برآورده نکرده یا کلا بازی ای نیست که حقش ۹۰ + باشه رو باید بازی کرد تا فهمید. دوستان ترول میکنند چون ترول خوب لایک میخوره 😂

CNet:

Halo Infinite review: A shocking return to form

Halo is pushing the boundaries for the first time in over a decade
Halo Infinite is a very special video game.

As the credits rolled, I started to consider where I'd place this version of Halo in my list. Where did it belong among the classics of yesteryear? Top three? Probably. I hadn't even had that thought since, I don't know… Halo Reach? A game that was released in 2010, over 11 years ago.

------------------

نظر HiddenXperia (یکی از diehard فن های قدیمی هیلو) درباره کمپین های سری:

20211207_092345.jpg

آخرین ویرایش:
ولی اینکه فن های بازی راضی هستن یا انتظارشون رو آوردن پایین خودشون میدونن
ما از امتیاز راضی هستیم هنوز هم بازی نکردیم که از خود بازی راضی باشیم!
ولی از این نوع بیان شما به نظر میاد بازی کرده باشین

انصافاً نقدهای خیلی خوبی گرفته! :D پروسه تولید بازی یه جوری بود که من سطح انتظارم ازش پایین اومده بود و اگه تا ۸۰ یا حتی یه ذره پایین‌تر هم می‌رفت تعجب نمی‌کردم، ولی الآن امتیازش هم‌رده چیزهایی مثل Doom Eternal و Wolfenstein 2 شده که جزو بهترین بازی‌ها (نه فقط توی سبک FPS، بلکه به طور کلی) برای من توی این سال‌ها بودن.
کلاً Halo Infinite یه ماجراهایی توی این چند سال داشت که فکر می‌کردم نتیجه نهایی چیز جالبی از آب درنمیاد، مخصوصاً توی بخش داستانی. حالا بخش چندنفره شرایط خاص خودش رو داره و ملت هم خیلی راضی بودن (متأسفانه من هیچ‌وقت با بخش چندنفره Halo کنار نیومدم و اصلاً بهم نمی‌سازه و هر دفعه می‌رم، یه کتکی می‌خورم و پشیمون می‌شم میام بیرون! :|). ولی باز شک و تردید زیادی نسبت به بخش داستانی داشتم. هم تولید بازی خیلی طولانی شده بود و این جور وقت‌ها آدم نگران می‌شه، هم حال و هوای اپن ورلدش جوری بود که فکر می‌کردم آخرش یه چیز شل و ولی تحویل می‌دن و اگه کسی اعتراض داشت هم می‌گن در آینده روش کار می‌کنیم و فعلاً با بخش چندنفره سرگرم باشین! :D ولی نقدها نشون می‌ده که چیز خفنی در انتظارمون هست و از ۷۵ تا نقد، کلاً پنج تا زیر ۸۰ دادن که اون‌ها هم جاهای بی‌اهمیتی هستن از دید من. تازه این امتیازها در شرایطی هست که گویا بازی زمان عرضه Co-op هم نداره که خیلی از اهالی Halo به شدت دنبال Co-op هستن و همین قضیه ممکنه روی نقدها هم تأثیر گذاشته باشه. ولی برای من هیچ فرقی نمی‌کنه چون همیشه تنهایی می‌رم جلو!
مختصر و مفید بگم، سورپرایز شدم! :D در حدی نسبت به بازی ناامید بودم که با اینکه از دوران اولین Halo روی اولین ایکس باکس عاشق این سری بودم، ولی این دفعه هیچ حس خوب و عطشی نسبت به تجربه‌ش نداشتم و حتی فکر می‌کردم فعلاً بذارمش کنار و بقیه بازی‌های گیم پس رو برم، ولی الآن واجب شد از روز اول برم سراغش! البته از شانس گندی که دارم، اولین سفرم توی این دو سال دقیقاً هم‌زمان شده با اومدن Halo Infinite و یه ذره تأخیر می‌خوره بازی کردنش. :|

سوای همه مسائل فن بوییسم خیلی دردناکه که این روزا بازیهای fps اندرریت میشن... جدیدا بازی ساختن تو این سبک انگار واقعا شجاعت زیادی میخواد، دلیلش دو سه تا دولوپرن که این سبک رو به معنای واقعی کلمه با بازیهای رگباری چرت خز کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or