امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
به هر حال دست 343 درد نکنه، دم همشون گرم . کار فوق العاده ای انجام دادن و بهترین شوتر سال رو ساختن بدون شک. یه سر و گردن از ریچ و 3 بالاتره این بازی، با مولتی فوق العاده و Forge ـی که خیلی بهتر شده فکر نکنم فدائیان هیلو زمانی که دیسک رو میذارن تو دستگاه، از دستگاه درش بیارن تا سالیان سال(تو همین مایه ها) از همین جا ساعاتی بیش از 1000 ساعت خوشی را در هیلو برای تک تک هموطنان Infinity تبار آرزومندم.

من متوجه این کامنت نشدم ولی این قضیه اعتبار دقیقا در مورد همه بازی ها پیش میاد، یه نمره کم ارسال میشه و چند نفر ناراحت میشن و یه چیزی میگن، قرار نیست به خاطر حرف یکی دو نفر این کار رو به پای همه بنویسیم. الان دوستان شما هم تو تاپیک های مختلف دقیقا همین کار رو میکنن، الان من باید بیام حرفشون رو به پای همه بزارم؟ دیگه خیلی واضحه قضیه :دی

گفتم که اگه به جمع بستن باشه که اعتبار IGN تو تاپیک فلان بازی یه جوری رفت زیر سوال که فقط با اون 10 ـی که به فلان بازی داد اعتبارش برگشت :دی مشکل اینه شما حرف فقط 1 نفر رو دارید به همه نسبت می دید وگرنه منم میتونم کلی نقل قول واستون بیارم که تقریبا اعتبار 50-40 تا سایت و مجله از طرف شماها زیر سوال رفته (طبق سیستم جمع بستن!)
توی پست قبلیم هم گفتم این جمع بستن حرف یک نفر رو دوستانتون بارها انجام دادید :

Infamous 2
Killzone 3

مثال تا دلت بخواد هست ، میتونی تاپیک امتیازات انحصاری های کنسول مقابل رو مطالعه کنی .
البته باز هم میگم این کارا رو هر دو طرف انجام میدن.

توی پست قبلیم هم گفتم این جمع بستن حرف یک نفر رو دوستانتون بارها انجام دادید :
Infamous 2
Killzone 3
مثال تا دلت بخواد هست ، میتونی تاپیک امتیازات انحصاری های کنسول مقابل رو مطالعه کنی .
خب مگه من گفتم تا حالا کسی نگفته؟ الان این چیزی که شما لینک کردید درسته به نظرتون؟ حالا شما میخواید کار اشتباه چند نفر رو تکرار کنید به خودتون مربوطه ولی اینکار باعث میشه چند نفر تو بازیهای انحصاری پیش روی PS3 هم کار شما رو تکرار کنن. دیگه خود دانید :دی بازم میگم این کارها از طرف فن های سونی هم به وفور تکرار شده، همین طور که فن های 360 اینکار رو انجام دادن :دی راستی هیچ کدوم از این عزیزانی که مثال زدی از دوستان من نیستن! چند تا پست ـه دارید کلمه "دوستان" رو به کار می برید به نحوی که من احساس میکنم شما دوستان منو بهتر از خود من می شناسید :دی

آخرین ویرایش:
خب مگه من گفتم تا حالا کسی نگفته؟ الان این چیزی که شما لینک کردید درسته به نظرتون؟ حالا شما میخواید کار اشتباه چند نفر رو تکرار کنید به خودتون مربوطه ولی اینکار باعث میشه چند نفر تو بازیهای انحصاری پیش روی PS3 هم کار شما رو تکرار کنن. دیگه خود دانید :دی
دقیقا چیزی که باعث میشه اینجا باشم تاپیک امتیازات GT 5 ـه ، تنها دلیلم هم برای پست 274 همین بود که ثابت کنم کاری رو که دوستانتون در تاپیک های دیگه انجام میدن ممکنه برای بقیه ناراحت کننده باشه.
امیدوارم این شروعی باشه برای پایان این گونه پست ها در تاپیک امتیازات تمام بازیها...

دقیقا چیزی که باعث میشه اینجا باشم تاپیک امتیازات GT 5 ـه ، تنها دلیلم هم برای پست 274 همین بود که ثابت کنم کاری رو که دوستانتون در تاپیک های دیگه انجام میدن ممکنه برای بقیه ناراحت کننده باشه.
امیدوارم این شروعی باشه برای پایان این گونه پست ها در تاپیک امتیازات تمام بازیها...
جالبه شما خودتون اینکار رو همین صفحه قبلی انجام دادید بعد میگید امیدوارم پایانی باشه بر این قضیه، خداییش جالبه :دی البته این قضیه از تاپیک Alan Wake و امتیاز Eurogamer و انتقادی که از این امتیاز شد و بعدش هم واکنش فن های رقیب شروع شد، فکر کنم کاملا یادتون باشه. لطف کنید دیگه هم کلمه "دوستان" رو در جواب کامنت های من به کار نبرید!

آخرین ویرایش:
من نمیفهمم یه عده چرا انقدر خوشحالن:-/ ببین هیلو باهاتون چیکار کرده که از میانگین 90ـش هم خوشحال میشید، لول:دی

بابک تو هم یه چیزی میگی ها . چیکار میتونه بکنه آخه :دی . بحث سر اینه که کودوم گوتی میشه با توجه به متا . که متای dishonored و mass 3 و borderlands 2 و journey و guild wars 2 بیشتر از هیلو4 هست و تاریخ ثابت کرده که متای بیشتر = GOTY

حالا شاید بقیه بازیها با تو یه کاری کردن :دی اینم یه احتمال هست دیگه :دی ( البته فقط شوخی میکنیم تا سرگرم بشیم من خودم بعد از dishonored و mass 3 از هیلو4 خیلی خوشم اومد امسال )

---------- نوشته در 04:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ----------

چه سال مزخرفی بوده که Borderlands 2 حریف Halo تو Goty باید باشه !!

:| [2] (ولی تو مزخرف بودن امسال شکی نیس به جز dishonored )

:d

بابک تو هم یه چیزی میگی ها . چیکار میتونه بکنه آخه :دی . بحث سر اینه که کودوم گوتی میشه با توجه به متا . که متای dishonored و mass 3 و borderlands 2 و journey و guild wars 2 بیشتر از هیلو4 هست و تاریخ ثابت کرده که متای بیشتر = GOTY

حالا شاید بقیه بازیها با تو یه کاری کردن :دی اینم یه احتمال هست دیگه :دی ( البته فقط شوخی میکنیم تا سرگرم بشیم من خودم بعد از dishonored و mass 3 از هیلو4 خیلی خوشم اومد امسال )

dishonored متاش 88 کجا از هیلو بیشتره?
borderlands 2 هم متاش 90 و با هیلو برابر.

نسخه ی PC
هیلو هم اگه نسخه PC داشت اونوقت این بازی ها حذف میشدن
آهااا اونوقت شما جامع آماری رو چطوری تفسیر میکنید؟

نقد نسخه PC تعدادش 26 عدد هست که شده اون نمره، نسخه 360 این بازی بیشتر آمار نقد رو داره که با 55 نقد شده 88.

آهااا اونوقت شما جامع آماری رو چطوری تفسیر میکنید؟

نقد نسخه PC تعدادش 26 عدد هست که شده اون نمره، نسخه 360 این بازی بیشتر آمار نقد رو داره که با 55 نقد شده 88.

همه ی بازی ها نسخه 360 شون بیشتر نقد داره . اونوقت مثلا یه بازی انحصاری سونی رو که متاش از هیلو بیشتره نمیشه گفت بیشتره چون تعداد امتیازاش کمه ؟

فقط یک چیزی خسته نشدید ترول کردید اون هم شاهکاری به نام هیلو 4 را که هر کی دیده باشه فقط سکوت می کنه !

اون عینکی که جلوش عکس ترول هست رو در بیاری بهتر میتونی تشخیص بدی که ترول نیست اینا مقایسه متا هست ( حداقل من دارم مقایسه میکنم با بقیه کاری ندارم) ;)

نسخه ی PC
هیلو هم اگه نسخه PC داشت اونوقت این بازی ها حذف میشدن

:| داری با هیلو مقایسه میکنی باید 360 رو مقایسه کنی نه PC!
امسال واقعا ساله مزخرفی بود. هیچ بازی ای نیومد که در حده GOTY باشه مثله سال هایه قبل.
با تمامه احترامی که برایه Dishonored میزارم ، اما این بازی به اندازه ی کافی مشکلات داشت و برا همین ارزش یک بازیه GOTY رو نداره. ( بیشتر به خاطره خلاقیتش Metaش به 88 رسید )
ME3 هم اگه GOTY شه یکی از عجیب ترین GOTY هایه تاریخ رو خواهیم داشت! چرا؟ چون نسخه ای که از نسخه ی قبلش ضعیف تر بوده GOTY میشه در حالی که بهترین نسخش ME2 بود و نشد. Journey هم که کلا سبکش GOTY گیر نیست. Bordersland هم :دی Halo 4 هم خداییش در حد و اندازه هایه GOTY نبود. در کل اگه Hitman چیزه فوق العاده ای در نیاد ، باید بگم که امسال مزخرف ترین ساله گیم بود چون هیچ بازی ای ارزش GOTY نداشت.

:| داری با هیلو مقایسه میکنی باید 360 رو مقایسه کنی نه PC!
امسال واقعا ساله مزخرفی بود. هیچ بازی ای نیومد که در حده GOTY باشه مثله سال هایه قبل.
با تمامه احترامی که برایه Dishonored میزارم ، اما این بازی به اندازه ی کافی مشکلات داشت و برا همین ارزش یک بازیه GOTY رو نداره. ( بیشتر به خاطره خلاقیتش Metaش به 88 رسید )
ME3 هم اگه GOTY شه یکی از عجیب ترین GOTY هایه تاریخ رو خواهیم داشت! چرا؟ چون نسخه ای که از نسخه ی قبلش ضعیف تر بوده GOTY میشه در حالی که بهترین نسخش ME2 بود و نشد. Journey هم که کلا سبکش GOTY گیر نیست. Bordersland هم :دی Halo 4 هم خداییش در حد و اندازه هایه GOTY نبود. در کل اگه Hitman چیزه فوق العاده ای در نیاد ، باید بگم که امسال مزخرف ترین ساله گیم بود چون هیچ بازی ای ارزش GOTY نداشت.
مواظب باش اعدامت نکنن:-"

:| :دی Halo 4 هم خداییش در حد و اندازه هایه GOTY نبود. در .
نه دیگه این نشد . هیلو در حد گوتی هست . ولی علاوه بر این که سال پر باری نبود ولی باز رقیبای سرسختی داره . ( کوتاه و خطی بودنش یخورده واسه گوتی شدنش مشکل ایجاد خواهد کرد که باتوجه به سبکش زمانش طبیعی هست و به خاطر همون هیچوقت FPS گوتی نمیشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or