امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
بازی فوق العاده ای هست ولی خداییش من یک عده رو یادم میاد که وارد تاپیک diablo 3 می شدن و داد و بیداد می کردن که متای بازی 89 شده،فاجعه قرن هست و از این حرفها.الان هم همین اتفاق داره واسه این تاپیک میفته

کسی به Edge توهین نکنه :|
بهنام یاکوزا رکورد وجود در یک تاپیک که قبلا هم متعلق به خودش بود شکوند ... :)
حذف فایرفایت چیز مسخره ای بود ! اینها اگه وقت نداشتن با نظارت خودشون می دادند یک شرکت درجه 2 براشون درست می کرد ، میزاشتن تو بازی !
یکی دوتا سوپرایز مثل وجود Scrap توی فایرفایت می تونست جهشی تو این بخش هم داشته باشه ...
خدا کنه بعد از تمام شدن این اپیزودها یک DLC فایر فایت بده بیرون ! این SO می تونستند سال دیگه به عنوان یک S-off بده :|

Inquirer‎ 9/10
ready-up 8/10
venturebeat 90/100
Wired Uk 9/10
atomicmpc 93/100
Business.financialpost 9.5/10
insidegamingdaily 10/10
Forbes 8/10
arstechnica
The Good

• Sparkly new storyline sure to please longtime fans.
  • Influx of weapons and enemies demand more strategy and less mindless shooting.
  • Multiplayer and Spartan Ops are some of the best multiplayer offerings on the market today.
  • Incredible showmanship: voice acting, animations, and cut scenes all shine brightly.
The Bad

• Campaign is a tad on the short side.
  • Learning curve with new weapons and enemies can be fairly steep.
The Ugly

• People are definitely going to confuse "Spartan Ops" with Call of Duty’s "Spec Ops."

ما همگی Campaign رو بازی کرده بودیم و هایپ بیخودی هم در کار نبوده ... الان 9 سایت Gamespot و یا 9.8 سایت IGN میشه هایپ ؟!؟! ما همه ی Halo های قبلی رو بازی کردیم و فکر میکردیم وقتی Reach متاش شده 9.1 حتما شماره ی چهارمش که این همه پیشرفت داستانی و گرافیکی داشته حدودای 9.5 میشه .
خب شما اشتباه فکر می کردی:دی!
من اون موقع که اومدم تو تاپیک هیلو 4 و گفتم بازی ایرادش اینه، چند نفر شروع کردن به پاچه گرفتن من چون حوصله بحث با اون عده خاص رو ندارم کشیدم کنار.
نکته اول: شما اصلا به شعاع 2 کیلومتری سرت هم خطور نکنه که از من بیشتر هیلو رو دوست داری. من گوتی شدن بازیمون رو پیشاپیش تبریک میگم.:گُل:.
اما نکته دوم: این Sweet هیلو 4 ما، هر امتیازی بگیره حقش همینه. 90 گرفت، حقش 90 هست، 91 گرفت ، حقش 91 ـه و 92 هم گرفت همین طور. یه سری حرف و حدیث هم من می بینم که هی داره تکرار می شه که به نظر من همش توجیهه و از واقعیت به دور؛ این حرف یعنی چی که آخر نسل سایت ها نمره بالا نمی دن؟! Batman Arkham City رو عمه من نساخته بود که متاش شد 96! یه مشت پول قلمبه به یه مشت مُخ داده بودن اون شد نتیجش. (من خودم خیلی از Batman: AC خوشم نمیاد البته، مثال بود که بگم این تئوری آخر نسل = نمره نه چندان بالای سایت ها = شرو ور.)
این جا هم سر هیلو دقیقا همین طوره. برو بچه های 343 هم دسّشون درد نکنه، خیلی زحمت کشیدن اما هیلویی که بانجی میسازه یه سر و گردن بالاتر بوده از هیلو 4، اولین هیلوی 434؛ خودشون هم گفتن آخر بازی، هر کار بزرگی یه آغاز داره، این بازی هم آغاز کار ما بوده. ما هم راضی ایم ازشون [2].
پ.ن: من شخصا برای تمامی کسانی که هیلو 4 رو بازی نکردن و منتظر یه چیز عجیب و غریب خارق العاده هستن نگرانم، نمونش کاربر Dark Girl. نه آقا جان، هیلو 4 یه بازی خوب، خیلی خوب، در حد و اندازه های همون هیلو 3 و ریچ هست، حالا یکم بهتر/بدتر.

من اون موقع که اومدم تو تاپیک هیلو 4 و گفتم بازی ایرادش اینه، چند نفر شروع کردن به پاچه گرفتن من چون حوصله بحث با اون عده خاص رو ندارم کشیدم کنار.
نکته اول: شما اصلا به شعاع 2 کیلومتری سرت هم خطور نکنه که از من بیشتر هیلو رو دوست داری. من گوتی شدن بازیمون رو پیشاپیش تبریک میگم.:گُل:.
اما نکته دوم: این Sweet هیلو 4 ما، هر امتیازی بگیره حقش همینه. 90 گرفت، حقش 90 هست، 91 گرفت ، حقش 91 ـه و 92 هم گرفت همین طور. یه سری حرف و حدیث هم من می بینم که هی داره تکرار می شه که به نظر من همش توجیهه و از واقعیت به دور؛ این حرف یعنی چی که آخر نسل سایت ها نمره بالا نمی دن؟! Batman Arkham City رو عمه من نساخته بود که متاش شد 96! یه مشت پول قلمبه به یه مشت مُخ داده بودن اون شد نتیجش. (من خودم خیلی از Batman: AC خوشم نمیاد البته، مثال بود که بگم این تئوری آخر نسل = نمره نه چندان بالای سایت ها = شرو ور.)
این جا هم سر هیلو دقیقا همین طوره. برو بچه های 343 هم دسّشون درد نکنه، خیلی زحمت کشیدن اما هیلویی که بانجی میسازه یه سر و گردن بالاتر بوده از هیلو 4، اولین هیلوی 434؛ خودشون هم گفتن آخر بازی، هر کار بزرگی یه آغاز داره، این بازی هم آغاز کار ما بوده. ما هم راضی ایم ازشون [2].
پ.ن: من شخصا برای تمامی کسانی که هیلو 4 رو بازی نکردن و منتظر یه چیز عجیب و غریب خارق العاده هستن نگرانم، نمونش کاربر Dark Girl. نه آقا جان، هیلو 4 یه بازی خوب، خیلی خوب، در حد و اندازه های همون هیلو 3 و ریچ هست، حالا یکم بهتر/بدتر.
البته batman ac متاش 94 شد نه 96
در مورد اين كه بتمن متاش 94 شد ويا u3 متاش 92 شد
و حالا هيلو متاش 90 هست من فكر نكنم اين يعني كه اين بازي به خوبيه اون بازي ها نيست به هر صورت سبك بازي ها با هم متفاوت و معيار ها براي نمره دهي فرق مي كنه!!!

من کلا منظورتو نمیفهمم. زمانی که گفته میشه این بازی بهتر از قبلی هاشه، بدون توجه به این که سازندش کیه ، مطمعنانا همه توجه ها رو به سوی هیلو 4 میره. (نگو که تو از من هیلو فن تری!{2} ) این بازی خیلی پیشرفت داشته، اگر قرار بود همون هیلو های قبلی رو میدادن بیرون که هم فنها انقلاب میکردند هم منتقدا در حد مدال آو هانر هم امتیاز نمیدادن. ببین این چیزی که مشخصه موج تازه ای از سختگیری های منتقد ها راه افتاده که اگر همین مدال آو هانری که میاد متاش 50 و خورده ای میشه پارسال میومد 80 میشد. شایدم بیشتر. این یه جواب خیلی منطقی به تمامی این حرف و حدیث هاست.
بازی که فقط کمپین نیست دوستان، کمپینش فوق العاده بوده اما مولتی این بازی فراتر از فوق العادس، چیزی که نصف این آدمای اینجا تجربش نکردن( و نخواهند کرد و قبلا مولتی هیلو بازی نکرده بودن) همانند شما دوست عزیز رو دلایل الی الله ـی نظری قبل از ویرایش فکری خودشون میدن. واقعا به دور از منطق نیست متای 90 . Dishonored با اون همه انقلاب سبک و گیم پلی و گرافیک هنری و اینا به 90 رسید متاش و سقوط کرد از 90 . کسی قبول نداره صحبتمو در ادامه این سال میبینیم چه بازیی حتی میتونه به 90 نزدیک شه. دنبال جنگ نباشیم همه با هم
با تشکر

البته batman ac ماش 94 شد نه 96
من ملاکم همیشه نسخه PS3 بازیهاست و اون نمره ای که توی ذهنم می مونه مال نسخه PS3ـه! الآن رفتم نگاه کردم دیدم آره نسخه 360 متاش 94ـه.
در اصل ماجرا فرقی ایجاد نمی کنه.
در مورد اين كه بتمن متاش 94 شد ويا u3 متاش 92 شد
و حالا هيلو متاش 90 هست من فكر نكنم اين يعني كه اين بازي به خوبيه اون بازي ها نيست به هر صورت سبك بازي ها با هم متفاوت و معيار ها براي نمره دهي فرق مي كنه!!!
من هم اصلا چنین منظوری نداشتم! نمیدونم از کجای حرفم چنین برداشتی کردی! من منظورم این بود توهم توطئه برمون نداره و به سایت ها(جمیعشون، وگر نه چند تا سایت گوساله که نمره هاشون به درد خودشون می خوره همیشه پیدا میشه.) انگ نمره شکمی دادن نزنیم. کل یه نسل شاید 4 5 تا بازی Over rated یا Under rated وجود داشته باشه.
===
من کلا منظورتو نمیفهمم. زمانی که گفته میشه این بازی بهتر از قبلی هاشه، بدون توجه به این که سازندش کیه ، مطمعنانا همه توجه ها رو به سوی هیلو 4 میره. (نگو که تو از من هیلو فن تری!{2} ) این بازی خیلی پیشرفت داشته، اگر قرار بود همون هیلو های قبلی رو میدادن بیرون که هم فنها انقلاب میکردند هم منتقدا در حد مدال آو هانر هم امتیاز نمیدادن. ببین این چیزی که مشخصه موج تازه ای از سختگیری های منتقد ها راه افتاده که اگر همین مدال آو هانری که میاد متاش 50 و خورده ای میشه پارسال میومد 80 میشد. شایدم بیشتر. این یه جواب خیلی علی به تمامی این حرف و حدیث هاست. بازی که فقط کمپین نیست دوستان، کمپینش فوق العاده بوده اما مولتی این بازی فراتر از فوق العادس، چیزی که نصف این آدمای اینجا تجربش نکردن و همانند شما دوست عزیز رو دلایل الی الله ـی نظری قبل از ویرایش فکری خودشون میدن. واقعا به دور از منطق نیست متای 90 . Dishonored با اون همه انقلاب سبک و گیم پلی و گرافیک و اینا به 90 رسید متاش و سقوط کرد از 90 . کسی قبول نداره صحبتمو در ادامه این سال میبینیم چه بازیی حتی میتونه به 90 نزدیک شه.
با تشکر
منم دقیقا منظور تو رو متوجه نمی شم! من هم وقتی میام میگم این هیلو 4 در حد هیلو 1 و 3 و ریچ نیست اصلا a single fu*k هم نمیدم که سازندش کی هست. من بعد این که بازیش کردم، مقایسه که می کنم می بینم به نظر خودم از اون ها ضعیف تره! خیلی یه نفر یا سایت باس شاسکول و داغون باشه بیاد بگه خب، چون این بازی رو 343 ساخته من کمتر از اونی که بانجی میساخته ازش خوشم میاد! lmao...
در رایطه با مدال افتخار و این ها هم جای بحثش اصلا این جا نیست، اما من اصلا باهات موافق نیستم. همچین آشغالی هر موقع می اومد همین می شد متاش که الان شده.
ضمنا، من هم نگفتم همون هیلوی قبلی رو بیارید تحویل ما بدید! نمی دونم از مجای حرفم این تیکه رو کشیدی بیرون.
===
لامصب تو که کیلزون فن بودی تا 3 4 سال پیش:دی!

===

بیشتر نگران خودت باش که هیلو3برات یه بازی خوب خیلی خوب محسوب میشه
biggrin1.gif
!
(ازین علامت تعجبایی که بالا سر سربازای دشمن متال گیر میاد.)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or