امتیازات Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
hmbcb81tjb9pgzb3216j.jpg

سازنده و ناشر: Drinkbox Studios
پلتفرم های بازی: Wii U, Xbox One, PS4, Xbox 360
تاریخ انتشار: 1 ماه July​

امتیازات بازی:
Gaming Age: 10/10
Canadian Online Gamers: 9.4/10
Metro GameCentral: 9/10
Nintendo Life: 9/10
NintendoWorldReport: 9/10
PlayStation LifeStyle: 9/10
Game Revolution: 9/10
God is a Geek: 9/10
Hardcore Gamer Magazine: 9/10
USgamer: 9/10
Playstation Universe: 9/10
Everyeye.it: 9/10
IGN Italia: 8.8/10
3DJuegos: 8.5/10
Vandal Online: 8.5/10
Meristation: 8.5/10
Official Xbox Magazine UK: 8/10
DarkStation: 8/10

متا بازی:
29750911873759785747.png

...............
بازی برای کاربران Gold کنسول Xbox One در این ماه به صورت Free عرضه شده و برای بقیه پلتفرم ها قیمت بازی 15$ است.

آخرین ویرایش:
عجب امتيازات خوبي گرفته ، يه تريلر ديدم خوشم اومد اما فكر نميكردم اينقدر خوب امتياز بگيره بهرام :d
منم اول اسمشو دیدم با خودم گفتم این مایکروسافت چه بازیو رفته free کرده(چون اسم بازی تا حالا نشنیده بودم :| ) ولی بعد رفتم نقد های شماره قبلی دیدم، فهمیدم خیلی بازی خوبیه
شماره قبلی (Guacamelee!) متاش 88 شده:d

منم اول اسمشو دیدم با خودم گفتم این مایکروسافت چه بازیو رفته free کرده(چون اسم بازی تا حالا نشنیده بودم :| ) ولی بعد رفتم نقد های شماره قبلی دیدم، فهمیدم خیلی بازی خوبیه

بچه ها PS باز پارسال شکم خودشونو سر این بازی سفره کردن اون وقت تو اصلا نمیشناختیش؟!!!:|

هرچند خودم اونجور که باید با بازیش حال نکردم چه رو پلی3 چه رو ویتا

بچه ها PS باز پارسال شکم خودشونو سر این بازی سفره کردن اون وقت تو اصلا نمیشناختیش؟!!!:|

هرچند خودم اونجور که باید با بازیش حال نکردم چه رو پلی3 چه رو ویتا
خودت داری می گی بچه های PS باز :d
اگه اون شماره قبلی برای Xbox 360 عرضه شده بود منم احتمالا میشناختمش :d

نسخه قبلش پایان ضدحالی داشت :( اون همه سر باس آخر جون کندیم که آخرش اون بشه :|

این Drinkbox Studios بازیای فوق العاده ای داره هم Tales from Space و هم Guacamelee هر دو فوق العاده بودن

کاشکی یه نسخه دیگه از Tales from Space بسازن یا About a Blob رو واسه PC هم عرضه کنن

این هم همون نسخه است که فقط چندین مرحله و Boss بهش اضافه شده.

بازی عالیه ، عالی تر از اونم که فری شده برای XBL :d کلاً بازیه فان و باحالیه توصیه میشه به شدت ، بعد این بازی هم کلاً Editionـهای مختلف داره ولی بیس اصلیش روی همون نسخه ی اصلی و اولیه ی بازیه!

فوق العادست !!! :x یک پلتفرمر عالی که CO - OP افلاین هم داره ! گرافیک هنری بازی واقعا عالیه و محیط ها هم به شدت بزرگ هستن و آیتم های زیادی هم در بازی وجود داره.
به هیچ وجه از دستش ندید ...

نسخه قبلش پایان ضدحالی داشت :( اون همه سر باس آخر جون کندیم که آخرش اون بشه :|

این Drinkbox Studios بازیای فوق العاده ای داره هم Tales from Space و هم Guacamelee هر دو فوق العاده بودن

کاشکی یه نسخه دیگه از Tales from Space بسازن یا About a Blob رو واسه PC هم عرضه کنن

یه سری قطعات ماسک بود فک کنم اگه اونا را کامل پیدا میکردی پایان متفاوتی داشت مطمئن نیستم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or