نمیدونم سایداکانت های دوستان چجوری میخوان ماله بکشن ولی Digital Foundry میگفت این پورت سوییچش از نسخه های اصلی هم کیفیت و افکت های کمتر و داغون تری داره
نمیدونم ساید اکانت های دوستان چجوری میخوان ماله بکشن ولی Digital Foundry میگفت این پورت سوییچش از نسخه های اصلی هم افکت های کمتر و داغون تری داره![]()
مثل این میمونه که کیفیت گاد او وار رو ربط بدی به مدیرای سونیطنز قضیه اینجاست که شکست این ریمستر رو به TT نسبت میدن ولی موفقیت های کل سری GTA و RDR رو به راکستار. سر موفقیت ها، TT به طرز عجیبی هیچ کاره-ست و همش تلاش شباه روزی و بی وقفه راکستار بوده ولی سر شکست ها، برعکس میشه.
چرا اینقدر جُک هستین شماها؟طرف برای یه شرکت بازی سازی که همچین طرفداری میکنه رو فکر کنین تو زندگی واقعیش چجوریه. خدا رحم کنه یعنی
![]()
من هنوز منتظرم نشون بدین که این ریمستر رو TT کار کرده و مقصر اونهمثل این میمونه که کیفیت گاد او وار رو ربط بدی به مدیرای سونی![]()
درسته سیاست مدیریت و ساپورت و دادن ازادی عمل نقش زیادی داره ، ولی همیشه ۹۹ درصد کردیت بازی و ستایش از سطح کیفیش مال استودیو بوده نه ناشر و این مختص به راک استار نیست
الانم اینجا بازی های ۲۰ سال پیش رو((( باز نشر))) دادن ، چرا راک استار باید به خاطرش سرزنش بشه
واقعا جک خوبی بود![]()
اتفاقا مثالی زدید که خیلی میشه سرش بحث کرد، چون اگه مثلا تصمیمای اشتباه ناشر (عجله برای عرضه یا هرچیز دیگه) به کیفبت دنباله GoW لطمه بزنه معلومه که از سونی هم انتقاد میشه.مثل این میمونه که کیفیت گاد او وار رو ربط بدی به مدیرای سونی![]()
نه سانتا
درسته سیاست مدیریت و ساپورت و دادن ازادی عمل نقش زیادی داره ، ولی همیشه ۹۹ درصد کردیت بازی و ستایش از سطح کیفیش مال استودیو بوده نه ناشر و این مختص به راک استار نیست
الانم اینجا بازی های ۲۰ سال پیش رو((( باز نشر))) دادن ، چرا راک استار باید به خاطرش سرزنش بشه
واقعا جک خوبی بود![]()
پ.ن: @Z-fan آقا حداقل شما بیا بهشون بگو وقتی نینتندو چیزی رو دوباره عرضه میکنه تو کامیونیتیش چی میگذره.![]()
خوب دیگه داری میگی سیاست ناشر صدمه بزنه ، دقیقا این اتفاق زیاد میفته و ناشر های زیادی هم سرش سرزنش شدن نمونش Ea با اندرومدئا و انتم بود چی بود که اکثر انتقادات نصیب مدیریت ea شد تا خود بازی ساز ،اتفاقا مثالی زدید که خیلی میشه سرش بحث کرد، چون اگه مثلا تصمیمای اشتباه ناشر (عجله برای عرضه یا هرچیز دیگه) به کیفبت دنباله GoW لطمه بزنه معلومه که از سونی هم انتقاد میشه.![]()
حالا اینی که میگیم فرضه، ولی در واقعیت تعداد زیادی از بازیای سونی تو وضعیت خیلی خوبی لانچ شدن از لحاظ فنی (جوری که حتی بعضیاشون بدون پچ روز اول کاملا قابل بازی بودن) که خب اتفاقا کم ندیدیم بخشی از تعریف و تمجیدها به خود سونی برگرده، چون حاضر شده هرجا لازم هست تاریخ هارو عقب بندازه یا هرکاری که لازم بوده رو برای یه لانچ سالم انجام بده.
حالا هم اینجا ناشر اومده بازی رو تو چنین وضعیتی وارد بازار کرده. واقعا خیال میکنید اگه سونی ریمستر کردن چندتا از بازی های کلاسیکش رو میسپرد به دست یه تیم نچندان مناسب، بعد بازیا هم به این شکل لانچ میشدن الان کسی بهش گیر نمیداد؟ اگه میگید نه که من دیگه حرفی ندارم، چون واضحه که تو این شرایط چه اتفاقی میوفته.
پ.ن: @Z-fan آقا حداقل شما بیا بهشون بگو وقتی نینتندو چیزی رو دوباره عرضه میکنه تو کامیونیتیش چی میگذره.![]()
من هنوز منتظرم نشون بدین که این ریمستر رو TT کار کرده و مقصر اونه
اینم باز نشر نبوده. ریمستر بوده. خیلی فرق میکنن
بذارین خیلی خلاصه و مختصر و مفید بگم:
آیا سازنده این ریمستر، راکستار بوده؟ خیر. GSG بوده.
آیا GSG گند زده؟ صد در صد.
آیا مقصر اول و آخر این قضیه GSG هست؟ خیر.
پس راکستار هم مقصره؟ بله چون که نظارت کافی نداشته روی محصول یا اگر داشته، براش مهم نبوده که خروجی به چه شکله. توجه داشته باشین که این بازی ها ساخته راکستار هستن و Asset ها دست اونا بوده و اینکه دوباره رفتن سراغ GSG در حالیکه قبلا باهاشون کار کرده بودن و میدونستن از هر نظر تعطیلن.
آیا قیمت این پکیج با توجه به کیفیتش، منطقیه؟ خیر. صفر درصد.
راکستار مقصره چون نظارت نکرده. نگاه نکرده ببینه اونا چه گُهی ساختن و اجازه داده عرضه بشه. راکستاری که توی بازیاش به زور باگ پیدا میشه و هر بازی که میده، صنعت بازی ترک میخوره و هیچکس اونقدر توپ نداره که نزدیک بازیاش چیزی عرضه کنه. ولی راکستار مذکور بر خلاف تصورمون به توپ هاش بوده و این سبب شده به اعتبارش لطمه بخوره و این واقعتیه که دارین میبینین و تلخه.
هیچکس انتظار نداره یه استودیو 5 نفری کار شاخی بکنن و اگر گند هم بزنن، کسی نه انتظار خاصی داشته و نه براش مهمه اما هر چی شرکت یا شخصی بزرگ تر باشه، اشتباهاتش به همون نسبت عظیم تر و تاثیرگذارتر و خطرناک تر هست. من دیگه نمیتونم واضح تر از این بگم.
پ.ن: RDR2 توی تاپ 3 عمر منه. کلی وقت پاش گذاشتم و بازم میذارم و به نظرم یه چیزیه که نظیرش رو ندیدیم و نخواهیم دید. پس توهم نزنین که فقط خودتون طرفدار راکستار و کارهاش هستین و بقیه نمیفهمن. انتقاد میکنیم چون داریم میبینیم چه بلایی سر اون شرکت هایی اومده که عاشقشون بودیم و سر همین مسائل نابود شدن و دلمون نمیخواد راکستار هم جزء اونا باشه. بفهمین اینو.
آیا سازنده این ریمستر، راکستار بوده؟ خیر. GSG بوده.
آیا GSG گند زده؟ صد در صد.
آیا مقصر اول و آخر این قضیه GSG هست؟ خیر.
پس راکستار هم مقصره؟ بله چون که نظارت کافی نداشته روی محصول یا اگر داشته، براش مهم نبوده که خروجی به چه شکله
#زوال_گیمینگ
خوب دیگه داری میگی سیاست ناشر صدمه بزنه ، دقیقا این اتفاق زیاد میفته و ناشر های زیادی هم سرش سرزنش شدن نمونش Ea با اندرومدئا و انتم بود چی بود که اکثر انتقادات نصیب مدیریت ea شد تا خود بازی ساز ،
منم دارم همین ها رو میگم دیگه ، دوستان تفنگ رو به جای اشتباهی نشونه گرفتن ، مسئله اینه که دلیلش رو نمیفهمم
در مورد ستایش شدن هم سونی مجموعش موفق تراز t2 بوده ، برای همین ستایش های بیشتری برای موفقیت های بازیاش میگیره نه فقط به خاطر تک بازی ها، نسل هفت هم خود t2 که استودیو ها بازی ها و ip های موفق زیادی داشت ناشر محبوبی بود ،، ولی الان از اون موقع به معنای واقعی کلمه فقط یه راک استار مونده
والا اگه کسی از راکستار ناراضیه اشتباهی نشونه نگرفته، ناشر این سه گانه طبق صفحه رسمی بازی خود راکستار هست.بازم نمیفهمم ربطش به راک استار چیه ،
هیچی آقا. تقصیر منه این ریمستر بد شده. من دستورش رو دادم. خودم هم ساختمش. خودم هم نظارت داشتم روش و خودمم منتشرش کردمبازم نمیفهمم ربطش به راک استار چیه ،
ولی این تیکه منو یاد یه بحثی انداخت که دو سال پیش خیلی رو دور بود و جون میداد برای شواف ، بحثی به اسم کرانچ
همون موقع گفتم که همین استودیو هایی که به خاطر کرانچ محکومشون میکنن ، ذره ای از کیفیت بازی هاشون کاسته باشه به صلابه کشیده میشن و فن ها به پیوند خوردن با خاک کوچه محکومشون میکنن ۔۔۔۔ ثانیه ای بازی محبوبشون دیر برسه دستشون و تاخیر یخوره ، نصف اعضای استودیو تو شبکه های اجتماعی تهدید به مرگ میشن
دیگه من خیلی خوشبین بودم که گفتم بازی هاشون ، برای باز انتشار و ریمستر ها هم بهشون رحم نمیکنن![]()
اینکه یه دولوپر مثل راک استار که بازی های بزرگی میسازه ، اگه بخواد روی این چیزا هم تمرکز کنه ، قائدتا کل مجموعه باید کار و فشار بیشتری رو تحمل کنه