احتمال زیاد میدادم که سرنوشت این بازی حداقل تو متا این طوری میشه .....
بازی که توسعه ساختش انقدر طول میکشه و اولین GT نسل هشتم هستش که دیگه نباید مشکلات آب و هوای داینامیک و مد های آفلاین و این چیزا داشته باشه ! حتی بخش صدا گذاری بازی هم دچار ایراداتی هست !
یه عده از دوستان مثل این که یادشون رفته نام این بازی چقدر بزرگه ؟؟! بازی این همه توسعه ساختش طول کشیده ! ( اولین GT نسل هشتم !! بعد 4 سال !!! بازم ناقص !!! اونم عنوانی به چنین عظمتی و بزرگی ای
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
) بعد ریلیز شده و بازم ناقص ! و بعد یه سری دوستان میگن منتظر بمونید تا نسخه بعدی که حالت های آفلاین اضافه بشه و این بازی آنلاین محوره و این داستان ها !
خیله خب باشه پس یه 5 سال دیگه صبر میکنیم ( نسل بعد فکر کنم بشه و کی مرده و کی زنده ) تا نسخه بعدی بیاد و منتظر مد آفلاین باشیم و ......
خیلی وقت ها پیش گفته بودم این بازی حداقل تو متا قربانی بخش آفلاینش میشه و نبود کریر در این بازی به شدت مسخره و خنده دار بود ! و حتی بازی تو بخش فیزیک مشکلاتی داره و همین طور آب و هوای داینامیک هم که اصلا خبری ازش نیست !!!
بدبخت اون بازی Evolution Games که بازی درایو کلابش یه شاهکار به تمام معنا بود و اگه بازی دیر تر منتشر میشد و به همراه اون آپدتیش به صورت کامل منتشر میشد من شک ندارم متاش نزدیک 90 و حتی شاید بالای 90 هم میشد . بازی که قربانی شد و استدیوش هم قربانی تر ! و بعد هم در کمال تعجب فروخته شد !
برید همین الان درایو کلاب رو همین الان بازی کنید قشنگ شوکه میشین از گرافیک و گیم پلی بازی و بازی مد کریرش هم عالیه و ...... ( کاری به مقایسه این دو سبک بازی ندارم چون دو سبک متفاوت هستن و بیشتر منظورم اینه که به اون بازی چقدر زمان دادن و به این بازی چقدر زمان ؟؟!!! )
بگذریم ، تا بوده همین بوده ......