امتیازات Gran Turismo 6

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
gran-turismo-6-boxart-638x800.png

امتیازات این عنوان:

امتیازات کامل:
Telegraph:10/10

نه به بالا:
Destructoid - 9/10
Machinima - 9/10
Gamingtrend:9/10
Multiplayer.it:9/10
9/10 Eurogamer
9/10:GamesRadar

USGamer : 9/10

Polygon : 9/10

9/10:psnation

هشت به بالا:
Gametrailers:8.8/10
gameinformer: 8
Rev3:8/10
Hardcore Gamer: 8/108/10:ign.com
8/10:TheSixthAxis

امتیازات متوسط:
7.5/10:EGM
EDGE:7/10
Gamespot:7/10
7/10:metro
6.5/10:GamesBeat
6.5/10::venturebeat.co
6/10:VideoGamer

امتیازات ضعیف:
5/10:gamereactor.se

------------------------------------------------------------------------
خلاصه نظر سایت ها:
IGN:
44839773926234527816.png

GameInformer:
45549407017962774729.png

Gamespot:
39091740452565089578.png

91533546251913882583.png

20017172384483126835.png

متا تا این لحظه:

84715899605286894350.png

آخرین ویرایش:
یوزر اسکور بازی شده 7.3!!!

فقط دوست دارم به صفحه یکی از کاربران برید ببینید به خاطر اینکه فن ماکرو هست چه نمره ای به بازیهای GT5,GT6 داده و چه نمره هایی به سری FMS داده!!!جالبه ببینید:d

marcioindau's Profile - Metacritic

ای کاش شما همین حس را هم نسبت به ما داشتی که متای ryse شد 60 و گفتم امتیازات مهم نیست و گیم پلی بازی سلیقه ای هست....

این رو ما زمانی که دیوید کیج HR رو به بازار داد به دوستان ماکرو فن شما بارها گفتیم اما مگه حرف گوش می دادن؟تازه متای HR دیوید کیج از 107 نقد شد 87 که 99تاش نمره خوب و عالی بود و 5تای اون متوسط و 3 تاش بد بود
در زمینه بازی BTS دیوید دقیقن چیزی شد که سر Ryse Son Of Rome اومد،متای متوسط و گیم پلی بد به عقیده یه سری اما دوستان ما باز هر چی گفتن تو گوش دوستان شما فرو نرفت،من خودم درک می کنم ولی دیگران رو چطور می تونی توجیح کنید؟

آخرین ویرایش:
هنوز سایتهای مشهوری مثل OPM , Gamespot , Edge و ... مونده امتیازشون

نمرات خوبه اما می تونست عالی ترم باشه
با اینکه من خودم از کسانی هستم که بازی ای رو می خرم به نمراتش نگاه نمی کنم چون بیشتر جنبه فان داره

از بازی ای خوشم بیاد حتی متای 5 هم بگیره باید تجربش کنم و اگر از بازی ای بدم بیاد و متای 9 به بالا هم بگیره تجربش نمی کنم

ای کاش شما همین حس را هم نسبت به ما داشتی که متای ryse شد 60 و گفتم امتیازات مهم نیست و گیم پلی بازی سلیقه ای هست....

یوزر اسکور بازی شده 7.3!!!

فقط دوست دارم به صفحه یکی از کاربران برید ببینید به خاطر اینکه فن ماکرو هست چه نمره ای به بازیهای GT5,GT6 داده و چه نمره هایی به سری FMS داده!!!جالبه ببینید:d

marcioindau's Profile - Metacritic

این رو ما زمانی که دیوید کیج HR رو به بازار داد به دوستان ماکرو فن شما بارها گفتیم اما مگه حرف گوش می دادن؟تازه متای HR دیوید کیج از 107 نقد شد 87 که 99تاش نمره خوب و عالی بود و 5تای اون متوسط و 3 تاش بد بود
در زمینه بازی BTS دیوید دقیقن چیزی شد که سر Ryse Son Of Rome اومد،متای متوسط و گیم پلی بد به عقیده یه سری اما دوستان ما باز هر چی گفتن تو گوش دوستان شما فرو نرفت،من خودم درک می کنم ولی دیگران رو چطور می تونی توجیح کنید؟
شما فقط یه طرف قضیه رو نبینید از اون طرف هم آدمایی هستن که به GT میرن 10 میدن به فورزا 0 از این جور آدما همه جا هست:d

Inside Gaming Daily 9/10
Detructoid 9/10
The Escapist 8/10
CVG 8/10
GameInformer 8/10
DigitalTrends 8/10
EGM 7.5/10

خالی نبند:d

شما فقط نمره بازیها رو دنبال میکنید؟بهت پیشنهاد میکنم یه نمره شمار بخری به جای کنسول باهاش بیشتر حال میکنی:d

اتفاقا در این مورد باید توجه کرد این که دیگه بایاند نیست که سلیقه ای باشه و انصافا همه گیمرها به این یکی نسخه امیدزیادی داشتن ازجمله Terova و من :d

من اینو اطمینان دارم که وقتی GT می زدم دوستان فکر میکردن سونی فقط نوار کاست تولید میکنه حالا تیکه میندازن بهمون..

هنوز اون مموری کارت استثناییم رو داره اتفاقا دو روز پیش که دنبال جعبه گوشیم میگشتم دیدمش یک زمانهای توش ثبت شد عمرا کسی از نزدیکیش رد بشه

در کل من همیشه از GT لذت بردم به این شماره هم خیلی امیدوار بودم

من اینو اطمینان دارم که وقتی GT می زدم دوستان فکر میکردن سونی فقط نوار کاست تولید میکنه حالا تیکه میندازن بهمون..

هنوز اون مموری کارت استثناییم رو داره اتفاقا دو روز پیش که دنبال جعبه گوشیم میگشتم دیدمش یک زمانهای توش ثبت شد عمرا کسی از نزدیکیش رد بشه

اتفاقا من در دفاع از شما اون پست رو دادم! ولی به هر حال :sorry:

Inside Gaming Daily 9/10
Detructoid 9/10
The Escapist 8/10
CVG 8/10
GameInformer 8/10
DigitalTrends 8/10
EGM 7.5/10

من قبل از بدست گرفتن نوار کاست سونی جی تی رو بازی کردم;)

- - -ویرایش - - -

عع؟ توی نک همین دیدیم کامنت دوستان رو ... یه دوستی به اسم مجور نلسون و یکی به اسم نکسوس وان ... هم برداشته بودن اواتارشونو متای نک زده بودن ولی با اومدن متای بازی های وان اونو برداشتن تا کمتر ابروشون بره .

- - -ویرایش - - -

چرا دیگه نمره ای ثبت نمیشه؟ لامصب زندگی سخت شده دیگه منتقدا هم وقت بازی کردن ندارن :d

GTهستا ! چند ماه برای گلد کردن لایسنس ها باید وقت بذاری!
فکر کنم نمرات GS و OPMهم بیاد به 81 رو رد شیم!:d

یه سوال مگه همه کسایی که بازی کردن اذعان نکردن که خیلی بهتر از 5 شده ... پس چرا نمراتش اینهمه کمتر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال مگه همه کسایی که بازی کردن اذعان نکردن که خیلی بهتر از 5 شده ... پس چرا نمراتش اینهمه کمتر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون خیلی ها ریختن تو یوزر اسکور بدون هیچ توضیحی دادن به بازی 0... خب اگه سونی یدونه بلوری خالی میداد بیرون بازم نمره 0 حقش نبود ... ضمنا متا بازی هنوز از 27 روی 80 هستش .. نمیدونم چرا OPMو GSنمره هاشون رو نمیدن بیرون...

GT5 رو الآن من دیدم 82 تا نقد ثبت شده داره ، اگه یه درصد این هم اندازه ی اون نقد داشته باشه 82-27=55 تا!! :دی

البته بعید میدون GT6 تعداد نقدهاش اندازه اون بشه :-" :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or