خب اگر POM Australia ثبت نشه که دیگه خیلی بد میشه اوضاع ! Escapist آخرین بازی ثبت شده ازش TEKKEN 7 بوده پس احتمالا خبری ازش نباشه , Pelit و Arcade Sushi هم دقیقا همین شرایط رو دارن یعنی بعیده خبری ازشون و ثبت نمره بشه
سایت هایی که هنوز مونده ثبت بشن و قطعا عضو متا هستند :
OPM UK که ثبت میشه و نقد 110 هست (9/10)
LEVEL (نمراتش اینطوریه 2 , 4 , 6 , 8 , 10 یعنی یا 8 میده یا 10)
Playstation country (مدت کمیه نمراتش ثبت میشه ولی کلا سخت نمره میده احتمال داره 9 بده رو 10 نمیشه قطعی حساب کرد)
LaPS4 (خوب نمره میده ولی 10 معمولا نمیده نمراتش نیم و دهم داره مثلا Bloodborne : 9.5 , U4 : 9.6 , TLOU : 9.5 احتمال اینکه 9.5 بده زیاده تره تا 10)
(Games(TM (معمولا سخت 10 میده و به اکثره بازی های خفن 9 داده)
CD-action (بد نمره میده تقریبا BB : 8 , TLOU : 8.5 , U4 : 9 , Horizon : 8 شاید مثل Riot Pixels متحول شد نمره خوب داد
)
Toronto Sun (اگر نقد کنه پتانسیل 10 دادن داره به هورایزن و U4 هر دو 10 داده)
App trigger (قابل پیش بینی نیست چند میده
ولی به هورایزن 9.5 داده)
Games Master UK (خوب نمره میده ولی تا حالا فقط به یک بازی 10 داده نمراتش نیم و دهم داره پس حدود 9.5 اینا احتمالش زیاده)
Let's play Video games (پتانسیل 10 داده رو داره)
Gamerstemple (قابل پیش بینی نیست ولی اگر نقد کنه بین 9 تا 10 میچرخه)
Darkzero (پتانسیل 10 دادن رو داره)
اینایی که گفتم فقط در حده حدس زدن بود (با توجه به سابقه نمره هاشون) که بشه فهمید احتمال داره 95 بشه یا نه
در کل 94 هم فوق العادس (هر چند لیاقتش بازم بیشتره این چیزی که من بازی کردم) ولی نکته مهم اینه که احتمال 99% تمام نقدا سبز و مثبت خواهند بود , خیلی حرفه مثلا 120 تا نقد ثبت بشه و همش سبز