The real star is the fluid combat, realistic visuals, and the rousing set-pieces. It is unclear how far the PlayStation 4's architecture is being pushed, but it wouldn't be surprising if God of War is pushing it to its absolute limit because there is never a moment when it does not look stunning. There is a so much to like that the weaker aspects get drowned out and easily ignored and pulling that off is no easy feat.
امید ما بهاقا دلتونو صابون نزنید متا روی ۹۴ میمونه
اتفاقا خيلي فرق مي كنه ! درسته كه نمره تخريبي كه براي پايين اومدن متا استفاده ميشه واسه همه بازي ها وجود داره ولي درجه بنديشون خيلي فرق مي كنه ! بايد تا همينجاشم خدا رو شكر كنيم بلايي كه سر بازي هاي ND اوردن و ٤ و ٦ هايي كه به انچارتد و tlou دادن به اين ندادن ! وگرنه الان متا رو ٩٢-٩٣ داشت مي چرخيد ! فعلا منتقد عقده اي كه نمره زرد يا قرمز بخواد به بازي بده پيدا نشده !یحورایی با حرفت موافقم...ولی اگه از نسل هفت به بعد در نظر بگیریم این نخاله ها همیشه بودند سر هر بازی ای...فقط جاشون عوض میشده...یه بار اون نمره پایین میده یه بار این یکی...خیلی فرقی نمی کنه
منم دقیقا میخواستم به این نکته اشاره کنم خیلی حرکت چیپ و ناجوانمردانه ای کرده واقعا ! سایتی که فقط بازی های نینتندو رو نقد میکنه و به اکثر بازیاش هم مثل بنز 10 میده نمیدونم چرا باید GOW رو یهو نقد کنه و 8 بدهاین نقد خیلی خیلی خیلی عجیبه !!! سایت Cubed3 یک سایت تخصصی Nintendo هست و فقط بازیهای Nintendo رو نقد میکنه ، خیلی تک و توک پیش اومده که بازی غیر از Nintendo رو نقد کنه که اونا هم اصلا بازیهای مهمی نبودن ، مثل نقل و نبات هم به هرچی Mario و Zelda بوده 10 داده .
بعد یهو میاد GOW رو نقد میکنه 8 میده !! چرا آخه ؟!!!!! بنظرمن اصلا توجیه نداره این حرکت .... خیلی سال هم هست که نقدش ثبت میشه توی متا ( از سال 2010 ) ، دریغ ار 1 نقد واسه بازی مهم غیر از Nintendo !
دقیقا اینقدر نقدش (حرف مفت بوده) که میشه فهمید فقط از سر لج این نمره رو داده .جالبه تو سایتشون اپدیت کردن که این نمره فقط برای سایت متا داده شده ! خودتون تا اخرش برید
GameCritics 7.5/10
داستان بازی در ارتباط با نظم و خویشتنداری میباشد اما عجیب است که به نظر میرسد هنوز جای کار بسیاری دارد. این یک God of War جدید است؛ امیدوار کننده اما بی هدف. من کریتوس جدید را دوست دارم اما امیدوارم ماجراجویی بعدی وی متمرکزتر بوده و البته کریتوس نیز کارهای جالبتری برای انجام دادن داشته باشد.!!!
ناراحت نشي ولي يه خوشحالي خاصي احساس مي كنم به نمرات زير ٩ اين بازي داري
ناراحت نشي ولي يه خوشحالي خاصي احساس مي كنم به نمرات زير ٩ اين بازي داري
جالبه تو سایتشون اپدیت کردن که این نمره فقط برای سایت متا داده شده ! خودتون تا اخرش برید
GameCritics 7.5/10
داستان بازی در ارتباط با نظم و خویشتنداری میباشد اما عجیب است که به نظر میرسد هنوز جای کار بسیاری دارد. این یک God of War جدید است؛ امیدوار کننده اما بی هدف. من کریتوس جدید را دوست دارم اما امیدوارم ماجراجویی بعدی وی متمرکزتر بوده و البته کریتوس نیز کارهای جالبتری برای انجام دادن داشته باشد.!!!