احتمال اینکه 96 بشه چقدره؟؟![]()
IP جدیدمنظورش چي بود واسه خودم باشه؟ ميخواد مستقل بشه![]()
البته ۳ سال نبوده خود کوری بارلوگ گفته ۵ سال سخت پروسه کوتاهی نداشته بازی ۵ سال تو دست ساخت بوده3 سال پیش زمانی که کوری داشت GOW رو میساخت اعلام کرد داخل یه تویتش که به فکر New IP هستش هنوز بازی که زیر دستش بوده رو تموم نکرده بود اما فکرش ساخت یه بازی جدید با تصور کامل خودش بود.زمانی که داشته GOW رو میساخته داخل استودیو هیچ کس موافق نبوده که این همه تغیرات به بازی بدن اما فقط کوری بوده که همه رو مجبور کرده تا بهش اعتماد کنن + Raf grassetti.حتی برنامه نویس ارشد بازی سر اینکه اول بازی تبر رو پرت کرد و واخر بازی پس گرفت گفت که به معنای واقعی از کوری متنفرم چون مارو مجبور به کارایی میکنه که فقط از نابغه ها برمیاد و نشدنیه.کوری میگه که حتی زمان هایی شده که به خودم گفتم واقعا من دارم چیکارمیکنم نکنه فرنچایز به این بزرگی رو خراب کنم و شغلم رو از دست بدم اما بازم ادامه داده درست زمانی که قبل E3 سال 2013 تویت زد و گفت که این داستان بازی جدید منه که داخل چندین صفحه دنبال میشه و من روی..... کار میکنم یادمه بی صبرانه منتظر بازی بودیم هیجوقت فراموش نکنید که تو این نسل متا 95 و این همه 10 گرفتن ازسایت های معروف چقدر سخته وقتی منتقد میاد تمام نقاط قوت بازی هایی نظیر TLOU و Zelda و DS و UC رو مینویسه و اخرش میگه همه اینارو میتونید داخل GOW پیداکنید یعنی بازی فوق العادست.
GOW پروسه ساختش از تمام بازی های AAA سونی کم تر بوده و به این موفقیت رسیده باید خوش حال باشیم که تو سبکی بازی میسازن که دیگه تقریبا مرده و معدود بازی هایی وجود دارند.کوری اعلام کرده که داخل سانتامونیکا میمونه و میخواد IP کاملا جدید بسازه البته اگه بتونه سونی رو متقاعد کنه همچنین اعلام کرده که نسخه بعد گاو رو کارگردانی نمیکنه (بازی سه گانه هستش).پدرش هم تو نویسندگی GOW II و این نسخه بهش کمک کرده.
بعضی وقتا بازی ها تنها بازی نیستن هنر خالصن هنری که یه تیم چندین نفره سال ها اونو از دید یه فرد مشخصی مثل کوری بارلاگ،فامیتو اودا،و.... میسازن تاثیر گذار میشن و اسمشون بالاتر از فقط یه "بازی" قرار میگیره.
مثل 3 گانه قبلی این سه گانه هم کارگردان های متفاوت داره و باعث میشه از توشون امثال کوری ها و استیج ها پرورش داده بشن . عالیه3 سال پیش زمانی که کوری داشت GOW رو میساخت اعلام کرد داخل یه تویتش که به فکر New IP هستش هنوز بازی که زیر دستش بوده رو تموم نکرده بود اما فکرش ساخت یه بازی جدید با تصور کامل خودش بود.زمانی که داشته GOW رو میساخته داخل استودیو هیچ کس موافق نبوده که این همه تغیرات به بازی بدن اما فقط کوری بوده که همه رو مجبور کرده تا بهش اعتماد کنن + Raf grassetti.حتی برنامه نویس ارشد بازی سر اینکه اول بازی تبر رو پرت کرد و واخر بازی پس گرفت گفت که به معنای واقعی از کوری متنفرم چون مارو مجبور به کارایی میکنه که فقط از نابغه ها برمیاد و نشدنیه.کوری میگه که حتی زمان هایی شده که به خودم گفتم واقعا من دارم چیکارمیکنم نکنه فرنچایز به این بزرگی رو خراب کنم و شغلم رو از دست بدم اما بازم ادامه داده درست زمانی که قبل E3 سال 2013 تویت زد و گفت که این داستان بازی جدید منه که داخل چندین صفحه دنبال میشه و من روی..... کار میکنم یادمه بی صبرانه منتظر بازی بودیم هیجوقت فراموش نکنید که تو این نسل متا 95 و این همه 10 گرفتن ازسایت های معروف چقدر سخته وقتی منتقد میاد تمام نقاط قوت بازی هایی نظیر TLOU و Zelda و DS و UC رو مینویسه و اخرش میگه همه اینارو میتونید داخل GOW پیداکنید یعنی بازی فوق العادست.
GOW پروسه ساختش از تمام بازی های AAA سونی کم تر بوده و به این موفقیت رسیده باید خوش حال باشیم که تو سبکی بازی میسازن که دیگه تقریبا مرده و معدود بازی هایی وجود دارند.کوری اعلام کرده که داخل سانتامونیکا میمونه و میخواد IP کاملا جدید بسازه البته اگه بتونه سونی رو متقاعد کنه همچنین اعلام کرده که نسخه بعد گاو رو کارگردانی نمیکنه (بازی سه گانه هستش).پدرش هم تو نویسندگی GOW II و این نسخه بهش کمک کرده.
بعضی وقتا بازی ها تنها بازی نیستن هنر خالصن هنری که یه تیم چندین نفره سال ها اونو از دید یه فرد مشخصی مثل کوری بارلاگ،فامیتو اودا،و.... میسازن تاثیر گذار میشن و اسمشون بالاتر از فقط یه "بازی" قرار میگیره.
بريم واسه متا ٩٦Game Over Online
۹۸
God of War has a far grander scale than either Horizon Zero Dawn or The Last of Us and tugs on different emotional heartstrings while still making you care about the cast. This is the best incarnation of Kratos yet and one of the finest experiences on the PlayStation 4.
منظورش رو از grander scale نمیفهمم ! سخته فکر کنی منظورش کیفیت بازی باشه , بیشتر از tlou
اگه گستردگی محیط منظورشه یعنی بیشتر از horizon
مثالای بدی اورده ادمو گیج میکنه
بريم واسه متا ٩٦
داخل موتور هايپ ذغال سنگ بريزيد كه داغترش كنيد