اتفاقا تو اون ویدیو گفت نشسته بود متا رو رفرش میکرد قبل اومدن امتیاز هاView attachment 86409
چقدر سریع واکنش نشون داد... فک کنم خودشم نشسته بوده داشته متاکریتیک رو رفرش میکرده
میگم بروس کلا خودشو بازنشسته کرده از صنعت بازی سازی یا باز امکان داره دوباره شروع به بازی سازی کنه!!؟؟
تو اوج مستی هم بروسو میبینم غم وجودمو میگیره ، چرا ناتی نمیتونست به دو گروه تقسیم بشه ، بروس روی پروژه ای که دوس داره کار کنه ، نیل هم همینطور . خیلی راحت میشه ، فقط باید برگردی .
همینه دیگه . سونیو از گیم حذف کنی تقریبا از این صنعت چیزی نمیمونهاینا که بیشترش مال خود سونی ـه دعوایی ازش در نمیاد
وایسیم بازی گنده بعدی نینتندو که اومد بزنیم تو سر هم
به نظرم خودشون احتمال داره ركورد خودشون رو بشكنن البته TLOU 1 به اين متا رسيده بود كه تام چيك زد بازي رو مورد عنايت قرار داد. با توجه به پختگي اي كه توي روايت و گيم پلي لول ديزاين و ... به مرور بهش رسيدن و الان توي اوج اين حالت عرفاني قرار دارن به نظرم با TLOU Part II بعيد نيست اين قله رو فتح كنننعوذ بالله لعنتی Uncharted 2 یه قله فتح نشدنی هست، چی بود واقعا! چه عظمتی داره لعنتی...
سونی اخر کاری میکنه pc بازادمحبور شن یک کنسول بگیرن یا از کنسول کسی بازی برنهر چقدر مقاومت کردم نتونستم اینجا پست ندم راسیاتش من نسبت به بازی های سونی هیچ حس خاصی ندارم نمیدونم شاید چون خاطره بخصوصی از قبل ازشون ندارم گاد هم از این قضیه مستثنی نیست (هرچند خودم بازی رو پیش خرید کرده بودم) قصد نداشتم اینجا پست بدم ولی خوب با خودم فک کردم مگه تو ی نسل چند تا بازی میاد که اینجوری تعریف و تمجید میشه ازش ؟ واقعا کاری که سانتا تا الان کرده ستودنیه اینکه ی IP رو همیشه تو اوج نگه داری کار هر استودیوی نیست باید بهشون تعظیم کرد. جدای کیفیت کاریشون ریسک پذیریشون سر همچین IP بزرگی یکی از شجاعانه ترین کارهایی که یک استدیو میتونه انجام بده سونی هم از طرف دیگه پشتیبانی استدیو هاش رو با جون دل داره صورت میده اینکه ته تیزرای تبلیغاتیش میزنه For the Players بیراه نیست همه جوره داره به فن بیسش احترام میزاره و ریسک پزیریشون رو به بالاترین حد ممکن رسوندن به خاطر گیمیرا ازادی کامل به استدیو هاش داده به خاطر گیمرا احترام به مخاطب از سر روش میباره...
میگم بروس کلا خودشو بازنشسته کرده از صنعت بازی سازی یا باز امکان داره دوباره شروع به بازی سازی کنه!!؟؟
فکرشو بکنید بروس بره سانتا مونیکا و روی یک پروژه جدید کار کنه.!!
به نظر من بروس بعد از استراحت کامل طی یه حرکت مخفیانه برای خود سونی بازی سازی خواهد کرد .میگم بروس کلا خودشو بازنشسته کرده از صنعت بازی سازی یا باز امکان داره دوباره شروع به بازی سازی کنه!!؟؟
فکرشو بکنید بروس بره سانتا مونیکا و روی یک پروژه جدید کار کنه.!!