امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
View attachment 86409

چقدر سریع واکنش نشون داد...:D فک کنم خودشم نشسته بوده داشته متاکریتیک رو رفرش می‌کرده :D
اتفاقا تو اون ویدیو گفت نشسته بود متا رو رفرش میکرد قبل اومدن امتیاز ها :))

هر چقدر مقاومت کردم نتونستم اینجا پست ندم راسیاتش من نسبت به بازی های سونی هیچ حس خاصی ندارم نمیدونم شاید چون خاطره بخصوصی از قبل ازشون ندارم گاد هم از این قضیه مستثنی نیست (هرچند خودم بازی رو پیش خرید کرده بودم) قصد نداشتم اینجا پست بدم ولی خوب با خودم فک کردم مگه تو ی نسل چند تا بازی میاد که اینجوری تعریف و تمجید میشه ازش ؟ واقعا کاری که سانتا تا الان کرده ستودنیه اینکه ی IP رو همیشه تو اوج نگه داری کار هر استودیوی نیست باید بهشون تعظیم کرد. جدای کیفیت کاریشون ریسک پذیریشون سر همچین IP بزرگی یکی از شجاعانه ترین کارهایی که یک استدیو میتونه انجام بده سونی هم از طرف دیگه پشتیبانی استدیو هاش رو با جون دل داره صورت میده اینکه ته تیزرای تبلیغاتیش میزنه For the Players بیراه نیست همه جوره داره به فن بیسش احترام میزاره و ریسک پزیریشون رو به بالاترین حد ممکن رسوندن به خاطر گیمیرا ازادی کامل به استدیو هاش داده به خاطر گیمرا احترام به مخاطب از سر روش میباره...

vjz2_screenshot_۲۰۱۸۰۴۱۳-۲۱۵۰۰۸_crop_540x694.png

تو اوج مستی هم بروسو میبینم غم وجودمو میگیره ، چرا ناتی نمیتونست به دو گروه تقسیم بشه ، بروس روی پروژه ای که دوس داره کار کنه ، نیل هم همینطور . خیلی راحت میشه ، فقط باید برگردی .

aaqn_screenshot_۲۰۱۸۰۴۱۳-۲۱۵۲۰۷_crop_540x533.png

a8i3_screenshot_۲۰۱۸۰۴۱۳-۲۱۵۳۰۹_crop_539x679.png
میگم بروس کلا خودشو بازنشسته کرده از صنعت بازی سازی یا باز امکان داره دوباره شروع به بازی سازی کنه!!؟؟
فکرشو بکنید بروس بره سانتا مونیکا و روی یک پروژه جدید کار کنه.!!

اینا که بیشترش مال خود سونی ـه دعوایی ازش در نمیاد:-??

وایسیم بازی گنده بعدی نینتندو که اومد بزنیم تو سر هم>:)
همینه دیگه . سونیو از گیم حذف کنی تقریبا از این صنعت چیزی نمیمونه <:-P

انشالله red dead یا زلدای بعدی :-bd

• Like
Reactions: mohsen2012
نعوذ بالله :D لعنتی Uncharted 2 یه قله فتح نشدنی هست، چی بود واقعا! چه عظمتی داره لعنتی...
به نظرم خودشون احتمال داره ركورد خودشون رو بشكنن :D البته TLOU 1 به اين متا رسيده بود كه تام چيك زد بازي رو مورد عنايت قرار داد. با توجه به پختگي اي كه توي روايت و گيم پلي لول ديزاين و ... به مرور بهش رسيدن و الان توي اوج اين حالت عرفاني قرار دارن :D به نظرم با TLOU Part II بعيد نيست اين قله رو فتح كنن:D

ویوا سونی
از روز اول به این کچل جذاب دوست داشتنی ایمان داشتم
اترئوس هم بسیارعالی از کار دراومد
یه همراه واقعی و تأثیرگذار بر مبارزات
QUOTE="mehdish, post: 4252098, member: 33419"] عالی عالی عالی
سیستم مبارزاتش رو هم من به شدت می پسندم عظمت سری رو تونستن حفظ کنن حتی با تغییر 180 درجه ای که به گیم پلی بازی دادن ,گرافیک هم نسبت به پارسال بسیار بسیار پیشرفت کرده یه تغییراتی هم تو صورت کریتوس دادن
در مورد همراه همیشگی پسرخوانده کریتوس هم فعلا نظری ندارم شاید بتونن خوب درش بیارن شایدم نتونن. کلا آدم اجتماعی نیستم تک روی رو بیشتر دوس دارم:))
no place for a boy you must be a warrior
باشد که باز هم شاهد درخشش افتخار صنعت ویدیو گیم باشیم[/QUOTE]

• Like
Reactions: mohsen2012
خب منم تبریک میگم به همه به خصوص طرف دارهای کریتوس.ریسک خیلی بزرگی انجام دادن و جوابش را هم گرفتن.خیلیامون توی این جریان ساخت بازی به موفقیت بازی شک کردیم. بعضیا همون تریلر اول، بعضی بعد پخش تریلرهای بعدی.ولی خب خلاصه بازی عالی از آب در اومد و این مهمه. به عنوان طرفدار سرسخت سری GOW مشتاقم ببینم که این مسیر جدید چی جلومون خواهد گذاشت.

انصافا کاری که سونی با سانتا انجام داد ستودنی هست. بعد از کنسل شدن اون پروژه قبلی که گویا کلی هم هزینه برداشته بود احتمالا هرکدوم از ناشرهای بزرگ دیگه بودن در استدیو را تخته کرده بودن ولی خب سونی فرصت دوباره به سانتا داد و الانم هم نتیجه اش را داره میگیره.منم فعلا با یاکوزا مشغول خواهم بود.شماها بخرین زود بازی کنید و بعدشم ارزون بفروشید تا چیزی هم گیر خوشه چین ها بیاید.:D

هر چقدر مقاومت کردم نتونستم اینجا پست ندم راسیاتش من نسبت به بازی های سونی هیچ حس خاصی ندارم نمیدونم شاید چون خاطره بخصوصی از قبل ازشون ندارم گاد هم از این قضیه مستثنی نیست (هرچند خودم بازی رو پیش خرید کرده بودم) قصد نداشتم اینجا پست بدم ولی خوب با خودم فک کردم مگه تو ی نسل چند تا بازی میاد که اینجوری تعریف و تمجید میشه ازش ؟ واقعا کاری که سانتا تا الان کرده ستودنیه اینکه ی IP رو همیشه تو اوج نگه داری کار هر استودیوی نیست باید بهشون تعظیم کرد. جدای کیفیت کاریشون ریسک پذیریشون سر همچین IP بزرگی یکی از شجاعانه ترین کارهایی که یک استدیو میتونه انجام بده سونی هم از طرف دیگه پشتیبانی استدیو هاش رو با جون دل داره صورت میده اینکه ته تیزرای تبلیغاتیش میزنه For the Players بیراه نیست همه جوره داره به فن بیسش احترام میزاره و ریسک پزیریشون رو به بالاترین حد ممکن رسوندن به خاطر گیمیرا ازادی کامل به استدیو هاش داده به خاطر گیمرا احترام به مخاطب از سر روش میباره...
سونی اخر کاری میکنه pc بازادمحبور شن یک کنسول بگیرن یا از کنسول کسی بازی برن:D

• Like
Reactions: masoud101
میگم بروس کلا خودشو بازنشسته کرده از صنعت بازی سازی یا باز امکان داره دوباره شروع به بازی سازی کنه!!؟؟

نه بابا فکر نکنم تا اخر شایعه ها قرار بر این بود بعد از اتمام ساخت uncharted 4 بروس و نیل جدا بشن و هرکدوم تو ناتی پروژه خودشون رو جلو ببرند. نیل دراکمن که مشخصه ادامه دلست و بروس هم مثل اینکه ای پی جدیدی در نظر داشت که نشد.

بروس استارلی هرجا بره راحت کارگردانی یک پروژه گرون قیمت رو میذارند در اختیارش، شاید این E3 یک خبری بشه ازش

به نظر من بروس بعد از استراحت کامل طی یه حرکت مخفیانه برای خود سونی بازی سازی خواهد کرد .

چون ناتی داگ طی یه مدتی طولانی تحت سلطه نیل دراکمن خواهد بود .

• Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or