امتیازات God of War Ragnarök

پیشبینی شما از امتیازات این بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    300
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mo7aMMaD

کاربر سایت
Resizer_16671932322921.jpg
God of War Ragnarök
Embargo date: Thursday, November 3, 2022 at 9 am PST
Initial release date: November 9, 2022
Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Developer: Santa Monica Studio
Composer: Bear McCreary
Genres: Action-adventure game, Fighting game, Hack and slash

IMG_20221119_190756.jpg
apptrigger 10
But Why Tho? 10
slantmagazine 10
fingerguns 10
Level(cz) 10
digitalspy 10
wccftech 10
dual shockers 10
variety 10
gameover.gr 10
telegraph 10
Ign Brasil 10
Gamespew 10
T3 10
Ign adria 10
Gaming bolt 10
IGN 10
meups 10
pcgames.de 10
player2 10
psu 10
psx brasil 10
push square 10
siliconera 10
The enemy 10
independent 10
twinfinite 10
Vgc 10
we got this covered 10
gamer.no 10
gameshub 10
gaming nexus 10
gaming trend 10
gfinitye sports 10
god is a geek 10
areajugones 10
attack of the fanboy 10
carolequintaine 10
check point gaming 10
Egm 10
trustedreviews 10
atomix 10
game rant 10
digital chumps 10
daily star 10
Ign Portugal 10
vg247 10
dexerto 10
video gamer 10
game blog 10
mmorpg 10
impulse gamer 9.8
vandal 9.8
millenium 9.8
Xgn.nl 9.8
4players 9.7
hobbyconsolas 9.7
inven 9.7
cog connected 9.7
playsense 9.6
gamepressure 9.5
gamersrd 9.5
levelup 9.5
gamersky 9.5
Ign italia 9.5
everyeye 9.5
spaziogames 9.5
forbes 9.5
millenium 9.5
jeuxvideo 9.5
gameinformer 9.5
jeuxactu 9.5
washington post 9.5
meristation 9.5
oyungezer 9.5
Pressstart 9.5
sector 9.5
gamebyte 9.5
cgmagonline 9.5
thegamesmachine 9.4
worthplaying 9.4
gamestar 9.3
gamepro.de 9.3
tierragamer 9.2
videochums 9.1
gaming-age 9.1
games.ch 9.1
heypoorplayer 9
stevivor 9
financialpost 9
venture beat 9
M3 9
Ignspain 9
Play.co.rs 9
malditosnerds 9
Games.cz 9
playstationlifestyle 9
merlininkazani 9
androidcentral 9
gamerevolution 9
Powerunlimited 9
vgames 9
Gamer.nl 9
IgnFrance 9
gamingbible 9
easyallies 9
games radar 9
multiplayer.it 9
pcmag 9
screenrant 9
shacknews 9
theloadout 9
thesixthaxis 9
Truegaming 9
Wellplayed 9
eurogamer.it 9
gamespot 9
hardcoregamer 9
ausgamers 9
cdaction 9
comicbook 9
destructoid 9
Gryonline.pl 8.5
ztgd 8.5
nme 8
digitallydownloaded 8
theguardian 8
inverse 8
metro.co.uk 8
newgamenetwork 8
thegamer 8
nieuwsblad 8
digitaltrends 8

آخرین ویرایش:
متا با ۹۵ شروع میشه و رو ۹۴ فیکس میشه. اگر اون چندتا سایت خاص که معرف حضور ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هستند نمراتی گهربار بدهند، احتمال ۹۳ هم هست.

آخرین ویرایش:
من زدم 97. امیدوارم کریتوس بترکونه هرچند با شرایط اقتصادی تا چند سال دیگه نمیتونم بازی کنم مگر اینکه ظرفیت 1 بخرم
یه زمان چقدر شور داشتیم. چقدر سر متا کل کل میکردیم. یه زمانی که میگم همین دو سال پیش بود نه خیلی دور. امیدوارم دوباره دور هم خوش باشیم

من میخرم و بازی میکنم ولی باز لعنت به EA وحشی و گروگانگیر که این همه گیمر رو گروگان گرفته
حوصله هیچی ندارم
امروز به دوست چینی م میگفتم هیچ غذایی واسم خوشمزه نیست هیچ جا دوس ندارم سفر کنم دلم هیچی نمیخواد
واقعا بعد اون اتفاق خیلی چیزا تغییر کرد

در مورد متا واضحا ps4 محدود کرده بازیو. حالا تو بگو رزولوشن از ۱۰۸۰ شده ۴کی. مهم خود گیم پلی و فیزیک و روند بازیه که تغییر نمیکنه. شرط میبندم باز اون تیکه هایی که خم میشه آروم آروم از زیر یه کنده درخت یا آوار میره (لودینگ در واقع) بازم وجود نداره. در نتیجه منتقدا اون انقلابی بودنی که انتظار دارن رو نمیبینن. ۸۹-۹۰ کاملا محتمله.
اون جادویی که نسل جدید داشت کامل فراموش کردم از بس بین نسلی دادن. شرم آوره دیگه.

من میخرم و بازی میکنم ولی باز لعنت به EA وحشی و گروگانگیر که این همه گیمر رو گروگان گرفته
حوصله هیچی ندارم
امروز به دوست چینی م میگفتم هیچ غذایی واسم خوشمزه نیست هیچ جا دوس ندارم سفر کنم دلم هیچی نمیخواد
واقعا بعد اون اتفاق خیلی چیزا تغییر کرد

در مورد متا واضحا ps4 محدود کرده بازیو. حالا تو بگو رزولوشن از ۱۰۸۰ شده ۴کی. مهم خود گیم پلی و فیزیک و روند بازیه که تغییر نمیکنه. شرط میبندم باز اون تیکه هایی که خم میشه آروم آروم از زیر یه کنده درخت یا آوار میره (لودینگ در واقع) بازم وجود نداره. در نتیجه منتقدا اون انقلابی بودنی که انتظار دارن رو نمیبینن. ۸۹-۹۰ کاملا محتمله.
اون جادویی که نسل جدید داشت کامل فراموش کردم از بس بین نسلی دادن. شرم آوره دیگه.
درسته که فور قطعا جلوی خیلی چیزارو میگیره. ولی اون صخره و زیر درخت رفتن همیشه برای لودینگ نیست. گاهی برای اینه که گیمر نتونه به محیط قبلی برگرده یا برای اینه که تا زمانی نبرد تموم نشده نتونه از محیط خارج بشه. خلاصه این مدت بحث زیادی راجب لودینگ بودن یا نبودن اینا شده تو اینترنت :D ولی خب قطعا فور نمیزاره یه چیزایی پیشرفت کنه. مثل فیزیک خیلی بهتر

درسته که فور قطعا جلوی خیلی چیزارو میگیره. ولی اون صخره و زیر درخت رفتن همیشه برای لودینگ نیست. گاهی برای اینه که گیمر نتونه به محیط قبلی برگرده یا برای اینه که تا زمانی نبرد تموم نشده نتونه از محیط خارج بشه. خلاصه این مدت بحث زیادی راجب لودینگ بودن یا نبودن اینا شده تو اینترنت :D ولی خب قطعا فور نمیزاره یه چیزایی پیشرفت کنه. مثل فیزیک خیلی بهتر
اصولا بیشتر وقتا تو بازیا وقتی نتونی بدویی یعنی داره چیزی لود میشه :)) اعصابم خورد میشه از slow walk یا slow crouch

۹۳ رو زدم بخاطر اینکه ممکنه یک سری نمرات تخیلی بدن و سر خیلی بازی ها همین روند تکرار میشه. امتیازهای شرم آوری که یا بخاطر کل کل هست یا اینکه میخوان اسمشون سر زبون ها بیوفته.

فقط دوستان خواهشا اگه چیزی رو حتی خیلی جزئی از بازی میگن حتماً تو تگ اسپویل قرار بدن.

برایpc عرضه نمیشه؟
به فاصله یک سال از عرضه روی کنسول برای PC هم میاد (البته به طور کلی خود سونی اینو گفته و برای این بازی چیز دیگه ای نگفتن شما همون یک سال در نظر بگیر)

همچنان فکر میکنم 93 حاشیه امنی واسه امتیاز باشه اما خب امیدوارم بالاتر هم بره. بهترین قابلیت های نسخه 2018 برای من از یوتیوب لیک شد اما این نسخه رو تاپیکش و ویدیو هاش و ... رو گذاشتم تو لیست سیاه و دنبالش نمیرم تا روزی که بتونم خودم تجربه کنم که میدونم حالا حالا ها نیست اما واقعا مورد انتظار ترین بازی زندگیم بوده به خاطر داستان و گیم پلی و دنیا و شخصیت هاش و لوکیشن های جدیدی که تو نسخه اول در دسترس نبودن. اما واقعا این اتفاقات اخیر باعث شد هایپم برای خیلی چیزا از بین بره که گیم هم یکی دیگه شون هست.

قشنگ شبی که ماه قبل تریلر داستانی بازی منتشر شد رو یادمه ، از هیجان و هایپ رفتم ری اکشن ملت به تریلر رو میدیدم و فقط لذت خالص بود یا حتی رونمایی از دسته بازی قبل تریلر که ترولی بود که مطمئنم Cory پشتش بود .

ولی الان هیچی ، تریلر گیم پلی ها رو میبینم که چقدر خشونت بازی بالاتر رفته ، کامبت سیستم چقدر عمیق تر شده ، داستان چقدر حس جهش و پیشرفت زیادی رو میده ولی هیجانی نیست ، انگار نه انگار . داستانی که از زمان بچگی تا به این سن باهاش بزرگ شدیم و تجربه اش بدون شک یکی از مهم ترین لحظات زندگی هر گیمریه انگار با تمام ارزشش ولی در عین حال بی معنی شده . دقیقا حسم شبیه حس کسی ه که سال ها برای چیزی امید و ارزو داشته و دقیقه اخر همه ش پودر شده رفته ، یه گیمر فقط میفهمه که گیم صرفا بازی نیست و این حرف هم بزرگنمایی نیست . امیدوارم روانم اجازه بده بتونم بازی رو روز عرضه بگیرم .

واقعا نمیخواستم ناامیدوارانه چیزی بنویسم ولی انگار کیبورد واسه خودش نوشت و رفت جلو .
حالمون خوب نیست ، اصلا نیست .

پ.ن : کسی از علی @voldmort خبری داره ؟

یکی از مهارت های EA ِ لعنتی،فروبردن جامعه در حس شرم و غم هست.اینی که میگم، متفاوت از داشتن وجدان و نوع دوستی و "بنی آدم اعضای یکدیگرند" هستش.شخصا سعی میکنم موقع ریلیز ازش لذت ببرم و این مسئله هیچ منافاتی نداشته باشه با احساس مثبتِ غم برای قربانیانِ EA و اندیشه برای آینده و مشارکت تا حدی که بتونم.قطعا شرایط بدی داریم.ولی خسته شدم از اینکه باعث و بانیِ غم و رنج و تلخی و عواملش ،هر روز به زندگی نرمال و روزمرشون و خور و خواب خشم و شهوتشون برسن ولی قربانیان که اکثریت هستیم قبل از کوچک ترین لذت،بترسیم و عذاب وجدان بگیریم.

کریتوس گفت : Death can have me when it earns me
منم موافقم باهاش و زندگی خواهی رو فراموش نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or