امتیازات Gears5

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    191
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Outer Heaven

کاربر سایت

kyvk_amd-new-radeon-software-adrenalin-2019-edition-19.7.2-driver-is-optimized-for-gears-5-beta.jpg

Initial release date: September 6, 2019
Developer: The Coalition
Composer: Ramin Djawadi
Engine: Unreal Engine
Platforms: Xbox One, Microsoft Windows

Metacritic:85

VGC:10/10
Telegraph:10/10
Game Rant:10/10
SomosXbox:10/10
God is a Geek:10/10
Generation Xbox:9.9/10
Generación :9.8/10
Hobby Consolas:9.5/10
Areajugones:9.5/10
MondoXbox:9.5/10
ZTGD:9.5/10
Vandal:9.3/10
Multiplayer.it:9.2/10
The Games Machine:9.1/10
AppTrigger:9/10
IGN Spain:9/10
gamingbolt:9/10
3DJuegos:9/10
Digital Trends:9/10
Gamersky:9/10
GamesBeat:9/10
Xbox Achievements:9/10
Press Start Australia:9/10
Stevivor:9/10
TheSixthAxis:9/10
Twinfinite:9/10
Windows Central:9/10
Critical Hit:9/10
GamingTrend:9/10
VideoChums:8.9/10
Meristation:8.7/10
COGconnected:8.7/10
Game Informer:8.7/10
Everyeye.it:8.7/10
GameProGermany:8.6/10
Game Pro:8.6/10
True Gaming:8.5/10
PowerUp: 8.1/10
Gameblog.fr:8/10
Post Arcade (National Post):8/10
Washington Post:8/10
Guardian:8/10
Trusted Reviews:8/10
DarkStation:8/10
GamesRadar+:8/10
Cheatcc:8/10
Daily Star:8/10
EGM:8/10
Guardian:8/10
Video Gamer:8/10
Hardcore Gamer:8/10
Attack of the Fanboy:8/10
Game Revolution:8/10
AusGamers:7.9/10
PC Gamer:7.8/10
New Game Network:7.3/10
Gamer.no:7/10
Metro:7/10
Gamespot:7/10
CGMagazine:6.5/10
PCGames.de:6/10
US Gamer:6/10

آخرین ویرایش:
حتما به چشم پزشک مراجعه کنید چون رنگی که برای 86 در نظر گرفته شده سبز هست، احتمالا مشکل کور رنگی دارید :D
من کلا تا حالا تو بازی سنتر بن نشدم ولی دوباری اخطار گرفتم. دومین بار زمانی بود که تو لانچ کنسولا یه گیف برای کینکت گذاشته بودم و اولین بار به یکی از دوستانی که الان هم تو بازی سنتر فعاله گفتم که "بهتره به چشم پزشک مراجعه کنه". از اینا:D هم داشت پستم. از آریا دایناسور یه اخطار گرفتم یادمه خیلی بهم برخورده بود البته بخاطر اینکه بنظرم کار اشتباهی کرده بودم. یه پیام دادم به آریا ازش عذر خواهی کردم و همینطور به اون دوستمون هم پیام عذرخواهی دادم.

برام جالبه که همون جمله رو اینبار از ناظم انجمن میبینم. :D

صرفا به خاطر اسم کوجیما +90 هم کاملا امکانش بالاست:-" )

ینی بازی ای که در حد زرد هست بخاطر اسم کوجیما به نود میرسه ؟
عجب ، پس دیگه اینجا تاپیک امتیازات نزنیم اگه انقد نرم و خم شونده هستن منتقدا
ماکروسافتم اشتباهی ترول میکردیم خدا ببخشه

متای DS اومد میبینمتون :D

• Like
Reactions: Holy Diver
من کلا تا حالا تو بازی سنتر بن نشدم ولی دوباری اخطار گرفتم. دومین بار زمانی بود که تو لانچ کنسولا یه گیف برای کینکت گذاشته بودم و اولین بار به یکی از دوستانی که الان هم تو بازی سنتر فعاله گفتم که "بهتره به چشم پزشک مراجعه کنه". از اینا:D هم داشت پستم. از آریا دایناسور یه اخطار گرفتم یادمه خیلی بهم برخورده بود البته بخاطر اینکه بنظرم کار اشتباهی کرده بودم. یه پیام دادم به آریا ازش عذر خواهی کردم و همینطور به اون دوستمون هم پیام عذرخواهی دادم.

من کاملا به شوخی گفتم، اون دوستمون هم هر وقت دوست داشت میتونه همین حرف رو به من بزنه. من خودم هم کور رنگی خفیف دارم :D برو چشم پزشک هم اصلا حرف بدی نیست.
==
واسه اینکه اسپم نشه بگم اکت اول رو رفتم، خوب بود و البته خیلی بهتر از شروع نسخه چهارم و ضعیف تر از شروع نسخه سوم، ولی هر چی بود نصف اینی که ماکان هایپ می کرد نبود :دی گیم پلی هم مشخصا تا تهش همینه که البته هنوز هم جذاب و لذت بخشه ولی هر کسی هم بخواد از تکراری شدن فرمول بازی ایراد بگیره، حق داره. فقط این قابلیت های جک واقعا به درد بخور و کاربردی هستن و روند مبارزات رو جذاب تر میکنن. برم واسه اکت دو ببینم این تغییراتی که اعمال شده چی هست :D

اقا این سندرم چقد رایجه منم دقیقا سر همین چشم پزشک یبار اخطار گرفتم :D
موقعی تیزر اول RDR2 اومده بود یکی گف گرافیکش هیچ پیشرفتی نداشته منم گفتم برو چشم پزشک
بنظرم یه تاپیک زده بشه داستان اخطاریه هاتون رو تعریف کنید خیلی جذاب میشه :))

:D

خوش به حالت ، چه کاربر مودب و محترمی !:Smartass:

اخطار ها که هیچ تعداد بن ها هم از دستم در رفته :ar!! یه بن دائم هم تو کارنامه دارم:hide::D( کاری به دلیلش ندارم ، ملت به من حرفای بد بد زدن من بن شدم) البته همش مال نسل قبله (که فروم میدون جنگ بود)! این نسل فقط یه ۲۴ ساعت بن شدم که کاملا ارزشش رو داشت!

آخرین ویرایش:

MGS V که یکی از اور ریت ترین بازی هاست:-"
این DS هم ممکنه یه چی بدتر از اون بشه:دی هنوز میگم ممکنه! شاید تو نمایش TGS بالاخره نشون دادن بازی چی هست و اتفاق خاصی افتاد، ولی وضعیت فعلی اگر ایم کوجیما رو بازی نبود، واقعا بعید بود توجهی به خودش جلب میکرد بازی:-"

@Frobary
یادم رفت در مورد یکی از پست های تو بگم...گفتی اور ریت و عکس از یه نظرسنجی از اون طرف گذاشتی...
حالا کاری به بقیه نداریم، ولی رای خودت این بود که بازی حقش اون نمرات نبوده... برو حاجی! برو توبه کن که چنین نظری در مورد اون بازی داری:p (میدونم کدوم تاپیکه)

با توجه به نظرات دوستان تو این تاپیک و تاپیک امتیازات کنترل به دو تا نکته پی بردم یکی اینکه با مظلوم نمایی میشه نمرات بالاتر گرفت دوم اینکه دستاس پشت پرده رو متای یه کمپانی مظلوم تاثیر منفی گذاشته :lol:

...
نمیخواستم به سونی اشاره کنم ولی چون بحثش پیش اومد ،در مورد بخش مولتی پلیر انحصاریهای سونی هم متاسفانه پشت هایپ و درخشش بخش کمپین بازی گم میشه مثال بارزش بخش مولتی tlou یکی از سرگرم کننده ترین ، بالانس ترین و البته اعتیاد آورترین مولتی پلیرهایی بوده که تجربه کردم

• Like
Reactions: gintoki
یه بحث عجیبی چند صفحه قبل دیدم، در مورد اینکه اگه Gears 5 مال یه کمپانی دیگه بود امتیازهاش با الآن فرق می‌کرد! :D آقا انصافاً نگین این چیزا رو!
The Order: 1886 مال مایکروسافت بود؟ نه، مال همین سونی بود و جزو بزرگ‌ترین و پر هایپ‌ترین پروژه‌های اول نسل که قرار بود به یکی از IPهای خفن سونی تبدیل بشه. آخرش چی شد؟ میانگین 63!
No Man's Sky یکی دیگه از بازی‌هایی بود که سونی کلی امید بهش داشت و براش تبلیغات می‌کرد. میانگین 71.
DriveClub به نظر من و خیلی‌های دیگه واقعاً ریسینگ بدی نبود. نه در حد خیلی خفن و شاهکار، ولی بازی قابل قبول و جذابی بود که میانگین این هم شد 71.
یا Days Gone که از خیلی‌ها شنیدم تجربه‌ی لذت‌بخشی بوده، ولی خب مشکلاتی هم داشته و به عنوان یکی از جدیدترین انحصاری‌های بزرگ PS4 میانگین 71 گرفته.
دیگه بگذریم از Gran Turismo به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین IPهای سونی که همین نسخه آخرش میانگین 75 داره.
یه سری بازی‌ها واقعاً سلیقه‌ای هستن. یعنی به هر دلیلی (از سبک تا حال و هوای بازی) یه مدلی هستن که یه عده میگن شاهکار و یه عده میگن زباله. ولی بازی‌های استاندارد توی سبک‌های پرطرفدار مثل اکشن و ریسینگ و... دیگه در این حد سلیقه‌ای نیستن و اگه فوق‌العاده باشن، امتیازشون هم بالا میره و ربطی به ناشر و کنسولش نداره. همون‌طور که Forza Horizonها هم پشت سر هم از نظر امتیاز می‌ترکونن و مال کنسول مایکروسافت هستن. یا امثال Uncharted 4، God of War و Bloodborne روی PS4 که امتیازهای خفنی گرفتن، ولی این قضیه ربطی به اسم سونی نداشته. مثلاً همون Uncharted 4 امتیاز 4 و 5 هم براش ثبت شده، ولی خب از اون طرف انقدر امتیازهای عالی داشته که اونا رو خنثی کرده.
Gears 5 هم اصلاً میانگین بدی نگرفته و 86 خیلی هم خوبه. طبق چیزهایی که من از بازی دیده بودم، 86 تقریباً همون چیزی بود که انتظار داشتم و زیاد تعجب نکردم. یه میانگین امتیاز خیلی خوب، ولی نه فوق‌العاده. مشکل توی همین یکی دو هفته اخیر بود که یه دفعه یه جَو عجیبی شکل گرفت و هایپی برای بازی راه افتاد که دیگه داشت به سمت بهترین بازی نسل هم می‌رفت. :D از بعضی صحبت‌های ژورنالیست‌ها تا فروم‌های داخلی و خارجی که جوری از بازی می‌گفتن که دیگه خیلی‌ها فکر کردن یکی از بهترین میانگین امتیازهای این نسل رو می‌گیره ولی نگرفت و در عین حال این قضیه به معنی متوسط بودن بازی نیست و مشخصه که با یه بازی خیلی خوب سر و کار داریم که طرفدارهاش ازش لذت زیادی خواهند برد.

آخه فقط اسم کوجیما نیست ! سه تا تریلر اول خصوصا گیم اواردز ۲۰۱۷ رسما پشمی برای ملت باقی نگذاشته بود ! بعد یهو رسیدیم به این نمایش های گیم پلی ! که فقط داره راه می‌ره ! خوب لعنتی حداقل یه پازلی، هکی، مخفی کاری ،انتخاب داستانی ای ، سکو بازی ای ، تیری، تفنگی، لیزری ، غولی ! یه چیزی نشون بده !
تا الآن هم مخفی‌کاری نشون داده، هم موتورسواری، هم تیر و تفنگ، هم موش و گربه بازی و هم غول! :D بخواد بیشتر نشون بده، کل بازی رو باید بفرسته روی اینترنت دیگه!‌ :D

7w9p_r34h_xxxx.jpg

(شرمنده بابت آف تاپیک!)

مثل ایکنه نقد هارو نخوندین....نقدها اکثرا واسه بخش تک نفره هستند (ای جی ان و گیم اسپات) ...منتظر مولتی هستند وبعد نقد کل بازی اعلام میشه
مثل این میمونه که بگید بتلفیلد و کالاف به کمپینه! در واقع ف ا ک کمپین این بازی esport

باید یه راه در رویی باشه برا وقتی که متا بالا شد دیگه :D

• Like
Reactions: Changed_Man 50
یه بحث عجیبی چند صفحه قبل دیدم، در مورد اینکه اگه Gears 5 مال یه کمپانی دیگه بود امتیازهاش با الآن فرق می‌کرد! :D آقا انصافاً نگین این چیزا رو!
The Order: 1886 مال مایکروسافت بود؟ نه، مال همین سونی بود و جزو بزرگ‌ترین و پر هایپ‌ترین پروژه‌های اول نسل که قرار بود به یکی از IPهای خفن سونی تبدیل بشه. آخرش چی شد؟ میانگین 63!
No Man's Sky یکی دیگه از بازی‌هایی بود که سونی کلی امید بهش داشت و براش تبلیغات می‌کرد. میانگین 71.
DriveClub به نظر من و خیلی‌های دیگه واقعاً ریسینگ بدی نبود. نه در حد خیلی خفن و شاهکار، ولی بازی قابل قبول و جذابی بود که میانگین این هم شد 71.
یا Days Gone که از خیلی‌ها شنیدم تجربه‌ی لذت‌بخشی بوده، ولی خب مشکلاتی هم داشته و به عنوان یکی از جدیدترین انحصاری‌های بزرگ PS4 میانگین 71 گرفته.
دیگه بگذریم از Gran Turismo به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین IPهای سونی که همین نسخه آخرش میانگین 75 داره.
یه سری بازی‌ها واقعاً سلیقه‌ای هستن. یعنی به هر دلیلی (از سبک تا حال و هوای بازی) یه مدلی هستن که یه عده میگن شاهکار و یه عده میگن زباله. ولی بازی‌های استاندارد توی سبک‌های پرطرفدار مثل اکشن و ریسینگ و... دیگه در این حد سلیقه‌ای نیستن و اگه فوق‌العاده باشن، امتیازشون هم بالا میره و ربطی به ناشر و کنسولش نداره. همون‌طور که Forza Horizonها هم پشت سر هم از نظر امتیاز می‌ترکونن و مال کنسول مایکروسافت هستن. یا امثال Uncharted 4، God of War و Bloodborne روی PS4 که امتیازهای خفنی گرفتن، ولی این قضیه ربطی به اسم سونی نداشته. مثلاً همون Uncharted 4 امتیاز 4 و 5 هم براش ثبت شده، ولی خب از اون طرف انقدر امتیازهای عالی داشته که اونا رو خنثی کرده.
Gears 5 هم اصلاً میانگین بدی نگرفته و 86 خیلی هم خوبه. طبق چیزهایی که من از بازی دیده بودم، 86 تقریباً همون چیزی بود که انتظار داشتم و زیاد تعجب نکردم. یه میانگین امتیاز خیلی خوب، ولی نه فوق‌العاده. مشکل توی همین یکی دو هفته اخیر بود که یه دفعه یه جَو عجیبی شکل گرفت و هایپی برای بازی راه افتاد که دیگه داشت به سمت بهترین بازی نسل هم می‌رفت. :D از بعضی صحبت‌های ژورنالیست‌ها تا فروم‌های داخلی و خارجی که جوری از بازی می‌گفتن که دیگه خیلی‌ها فکر کردن یکی از بهترین میانگین امتیازهای این نسل رو می‌گیره ولی نگرفت و در عین حال این قضیه به معنی متوسط بودن بازی نیست و مشخصه که با یه بازی خیلی خوب سر و کار داریم که طرفدارهاش ازش لذت زیادی خواهند برد.

تا الآن هم مخفی‌کاری نشون داده، هم موتورسواری، هم تیر و تفنگ، هم موش و گربه بازی و هم غول! :D بخواد بیشتر نشون بده، کل بازی رو باید بفرسته روی اینترنت دیگه!‌ :D

7w9p_r34h_xxxx.jpg

(شرمنده بابت آف تاپیک!)
منظورم تو تریلر گیم پلی هست ! یه چیزی مثل تریلر دلست که قشنگ تمام ویژگی های بازی رو تو ۸ دقیقه نشون دادن

اون تیکه تیر اندازی و باسه رو هم حذف کرده بودن از تریلر اصلی بعدش لیک شد که من دیگه ندیدمش! این تیکه هم که تروی بیکر میاد با این شیر دالش بازم گیم پلی نبود ! اگه روی تریلر های سینماتیک و داستانی حساب کنیم ،خفن ترین چیزی که دیدیم ! روی تریلر های گیم پلی بدترین چیزیه که دیدیم!

• Like
Reactions: Subject 16
منظورم تو تریلر گیم پلی هست ! یه چیزی مثل تریلر دلست که قشنگ تمام ویژگی های بازی رو تو ۸ دقیقه نشون دادن

اون تیکه تیر اندازی و باسه رو هم حذف کرده بودن از تریلر اصلی بعدش لیک شد که من دیگه ندیدمش! این تیکه هم که تروی بیکر میاد با این شیر دالش بازم گیم پلی نبود ! اگه روی تریلر های سینماتیک و داستانی حساب کنیم ،خفن ترین چیزی که دیدیم ! روی تریلر های گیم پلی بدترین چیزیه که دیدیم!
عزیز کوجیما کارش درسته و شما هیچی حالیت نیست دال بر این نیست که چیزی از بازی رو نشون نداده:-j
بدبخت بیچاره کوجیما صد بار تو تویترش گفته
اولا این بازی یک سبک جدیدی هست که با تموم بازی های امروزی فرق داره
بازی مخفی کاری نیست، شوتر نیست، اکشن نیست، با تموم چیز های که دیدیم و بازی کردیم فرق داره!
یک بازی ماجراجوی استراتژیک، در فرم و سبک سوم شخص که مضمون اصلی گیم پلی بازی بر پایه اتصالات هست!
دقیقا مثل همون سبکی که کوجیما 20 سال پیش خودش ساخت و امروز بهش میگیم مخفی کاری.
اگر متای این بازی کمتر از 80 شد شخصا از دنیای گیم خداحافظی میکنم

عزیز کوجیما کارش درسته و شما هیچی حالیت نیست دال بر این نیست که چیزی از بازی رو نشون نداده:-j
بدبخت بیچاره کوجیما صد بار تو تویترش گفته
اولا این بازی یک سبک جدیدی هست که با تموم بازی های امروزی فرق داره
بازی مخفی کاری نیست، شوتر نیست، اکشن نیست، با تموم چیز های که دیدیم و بازی کردیم فرق داره!
یک بازی ماجراجوی استراتژیک، در فرم و سبک سوم شخص که مضمون اصلی گیم پلی بازی بر پایه اتصالات هست!
دقیقا مثل همون سبکی که کوجیما 20 سال پیش خودش ساخت و امروز بهش میگیم مخفی کاری.
اگر متای این بازی کمتر از 80 شد شخصا از دنیای گیم خداحافظی میکنم
اره یه شبیه ساز کولبریه ! کاملا جدید و بدیع :-j

پرستش کوجیما هم باعث نمیشه به معلوماتم اضافه شه:D[-x

کمتر از ۸۰ ، چقدر به استاد ایمان داری ! ما داریم در مورد +۹۰ حرف می‌زنیم! وگرنه منم که از بازی خوشم نیومده می‌دونم +۸۰ میشه

ای شیطون حسابی نشون دادی دل خوشی از کوجیما نداری وگرنه شما متال گیر 5 هم بازی کنی میگی شبیه ساز پیاده روی در بیابان های افغانستان:D
حالا اینجا تایپک گرز هست اگر دوست داشتی بیا تایپک بازی خود اصلی حرف بزنیم که چرا این بازی بهترین بازی این دهه صنعت گیم میشه.
چقدر سریع ویرایش کردی ولی من ادم خوبیم به دل نمیگیرم :d

اتفاقا دقیقا درست گفتی ، سر متال گیر ۵ ایمانم رو به استاد از دست دادم و کافر شدم !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
اره یه شبیه ساز کولبریه ! کاملا جدید و بدیع :-j

پرستش کوجیما هم باعث نمیشه به معلوماتم اضافه شه:D[-x
ای شیطون حسابی نشون دادی دل خوشی از کوجیما نداری وگرنه شما متال گیر 5 هم بازی کنی میگی شبیه ساز پیاده روی در بیابان های افغانستان:D
حالا اینجا تایپک گرز هست اگر دوست داشتی بیا تایپک بازی خود اصلی حرف بزنیم که چرا این بازی بهترین بازی این دهه صنعت گیم میشه.
چقدر سریع ویرایش کردی ولی من ادم خوبیم به دل نمیگیرم :d
عزیز یکبار فکر کن بعدش نظرت رو کامل بده تا ما هم جوابش رو کامل بدیم :|
برای این که گفتم 80 چون 80 یک نمره کاملا عالی برای یک سبک جدید هست، و مثل شما نیستم با +90 بودن یک بازی رو تو سبک جدید بکوبم هر چی باشه 80 کوجیما باشه
در ضمن خودم هم میدونم بیشتر از 80 میشه ولی کار از محکم کاری عیب نداره، صنعت گیم و جو گیری های داخلش !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or