امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
به به 80 متای خیلی خوبی برای یه شماره فرعیه، مبارک تمام فن های محترم بازی باشه. منتقدا آخر نسلی سخت گیر شدن وگرنه سازنده ها تمام زحمت خودشون رو کشیدن و بازی گیم پلی و گرافیک بسیار خوبی داره اونطور که از نقدها می شه فهمید، IGN هم نمره خوبی داده.

من هرکی رو دیدم از بازی تعریف کرده مخصوصا قسمت آنلاین بازی که توی گرز 3 فوق العاده مسخره و نوب پسند شده بود . Lancer و Retro بازی رو به گند کشیده بود همینطور Sawed-Off اما این نسخه ظاهرا اون مشکلات رو نداره و خیلی بالانس تر شده . به هر حال کاری که EPIC نتونست بکنه PCF کرده ظاهرا ! مُد Overrun و Free For All هم که همه استقبال کردن . سرورهای بازی هم که خوبه :d
نوید بقیه رو ول کن خودت برو مولتیش تست کن قول میدم بعد چند دست بازی کردن GOEW 3 بذاری جلوت ماچش کنی :d

همیشه آخر نسل که میشه منتقد ها امتیاز کم میدن که وقتی نسل بعد شروع شد نکنه بخوان از 20 نمره بدن به جای 10 .

واقعا بعضی ها سطح فرهنگ خودشون را خوب نشان دادند ی قراری تو پست اول با هم گذاشتیم
به خدا کار سختی نبود !
2 صفحه اول همه چیز داشت خوب پیش می رفت ولی....................................

من نه صحبت دوستان رو تایید میکنم نه عمل انها رو به عنوان یه نفر که فقط پست ها رو نگاه میکنه دوست عزیز بهتره اول دوستان یه سوزن به خودشون بزن یه جوالدوز به دیگران .

اینجوری که شما پست میدی انگار تاپیک های دیگه آدم نیستن فقط همین یک تاپیک ... هست .

موضوع بعدی اینکه وقتی جماعت زیادی اینجا در یک تاپیک دیگه یه همچین رفتاری رو میکنن شما هرچی میخوای بگو هر عمل اشتباهی یک عکس العمل اشتباه به همراه داره .

به فرهنگ هم ربطی نداره لطفا به فرهنگ ربط ندین .

متا از 30 نقد ==> 79 >:d< :| :دی
==
daxpax
با چیزهایی که گفتی موافقم، بیشتر منظورم اینه که این رویه نمره دادن ادامه پیدا کنه و مثلا دوباره آخر نسل بعد یادشون نیاد که نوآوری یا ارتقا و ... هم مهمه :دی

امیدوارم بره بالا 85 :( حیفه زیره 80 بگیره !
از 79 که نمی پره رو 85 :دی خیلی هنر کنه همون 80 رو بگیره. البته من این نمره های 6 رو درک نمیکنم، درسته بازی در حد 9.2 ـی که IGN داده نیست ولی دیگه 6 خیلی کمه خداییش :دی

از اون جایی که این بازی و گاد اسنشن فقط توی گرافیک پیشرفت کردن برید یکم با هم مقایسه شون کنید ببینیم کدوم بهتره.
پ.ن:نمرات تمامی بازیهای قبلی گیرز بالای 91 بود ولی یکی از گاو های قبلی نمره 86 هم داشت:-":d

از 79 که نمی پره رو 85 :دی خیلی هنر کنه همون 80 رو بگیره. البته من این نمره های 6 رو درک نمیکنم، درسته بازی در حد 9.2 ـی که IGN داده نیست ولی دیگه 6 خیلی کمه خداییش :دی
به نظر من 7 براش کافیه.بازی واقعا اُفت شدیدی نسبت به نسخه های قبل کرده.خیلی خر تو خر هست.تقریبا آدم هیچی نمیفهمه.این آوردن Horde تو بخش داستانی هم قشنگ گند زده به حس و حال بازی.واقعا کار احمقانه ایی کردن.موسیقی هم که همیشه جزء رکن های اساسی گیرز بود،اصن وجود نداره.روایت داستانی هم که افتضاح.

این استدیوی PCF بهتره بره تو کار سبزی پاک کنی.خیلی هنر میخواد که یه IP با اون پتانسیل و سابقه درخشان رو بگیری و اینجوری به گند بکشیش.

خیلی مزخرف بود شروع داستان بازی به شدت بد بود روند کیم پلی داغونه علاوه بر اون گیم پلی پر اشکال بازی تو مخ گرافیک بازی خوبه ولی بعضی وقتها خیلی بده aiمثل قبل چالش بر انگیز نیست در کل ما همچنان به کمک کلیف نیاز مندیم:|

97739035453328118855.jpg
- خطاب به بعضی دوستان : اون جور که تو برخی تاپیک ها می تاختید را به یاد بیاورید و الان کمی خجالت بکشید. ما اهل تلافی (ترول) نیستیم.:)

Cnet:

oblo2fhv868tqga5sh2r.jpg

Out of the gate, Judgment feels a lot like the three games before it, which isn't necessarily a bad thing. The campaign is a lot of fun to play through and is graphically stunning. But while all the usual suspects show up in Judgment, most of the gameplay stays the same, save for a few button changes. So how does Judgment separate itself from the trilogy?
[h=4]CNET verdict: Best for Gears of War veterans[/h]
Gears of War: Judgment - Xbox 360 Games - CNET Reviews

به نظر من 7 براش کافیه.بازی واقعا اُفت شدیدی نسبت به نسخه های قبل کرده.خیلی خر تو خر هست.تقریبا آدم هیچی نمیفهمه.این آوردن Horde تو بخش داستانی هم قشنگ گند زده به حس و حال بازی.واقعا کار احمقانه ایی کردن.موسیقی هم که همیشه جزء رکن های اساسی گیرز بود،اصن وجود نداره.روایت داستانی هم که افتضاح.

این استدیوی PCF بهتره بره تو کار سبزی پاک کنی.خیلی هنر میخواد که یه IP با اون پتانسیل و سابقه درخشان رو بگیری و اینجوری به گند بکشیش.
حسین در مورد سوال اولت که در مورد انچارتد پرسیدی باید بگم بله همینطوره همین انچارتد 3 که به نظرم به مراتب بهتر از انچارتد 2 بود ولی میانگینش 4 تا افت کرد چون دیگه اون تازگیه انچارتد 2 را نداشت پس به نظرت اگه اسم انچارتد 2 را بزاری انچارتد 4 و سال 2013 عرضه بشه میانگینش چند میشه ؟!
تو مطمن باش همین اگه گیرز 4 را هم با این رویه عرضه میکردند میانگین بازی زیر 90 میشد که نمونش را تو گیرز 3 دیدیم که شد 91 که نسبت به نسخه های قبل از لحاظ امتیاز افت کرده بود .
هیلو 4 یه بازی خوش ساخت و بالاتر استانداردها عمل کرده بود ولی شد 87 حتی خیلی سایتها گفتند بهترین نسخه تو کله سری هیلو هست ولی خیلی شیک امتیازش را کمتر از سریهای قبل دادند چون مثلا انتظار نواوری و.....داشتند (حالا بماند که دوتا سایت خوشحال اومدند براش یه 2 و 5 چسبوندند که متا را یکتنه کشید پایین ! وگرنه دیگه این حرفها نبود !) دیگه تو چه انتظاری از یه نسخه فرعی گیرز داری ؟ همونطور که دوستان هم گفتن سایتها دیگه اون رویه تکراری را نمیخوان یه چیزی میخوان که براشون تازگی داشته باشه ............ولی حرف من اینه اینها تازه بیدار شدند اخر نسلی ؟!

بعد حسین تو چرا خیلی وقتها نظراتت را بعد سرازیر شدن امتیازات میدی ؟:دی عزیز من لازم نیست اینطوری بتوپی به PCF که بگی گند زده ؟! اتفاقا فراتر از انتظار عمل کرده ولی قسمت جاجمنت خیلی متفاوت تر از نسخه های پیشین هست .
قسمت AFTERMATCH را بازی کردی ؟! این قسمتش طراحیه مراحلش فوق العاده بود یه چیزی تو مایه های شماره 2 و 1 بود ! همینجا بود که دیدم واقعا PCF میتونه به خوبی سری بازی را ادامه بده .
تنها مشکل بازی این بود که روایت داستانی مخصوصا تو قسمت جاجمنت خیلی ساده و سطحی بود یعنی نه یه دیالوگ درست حسابی نه یه کات سینسهای جذاب و سینمای و.......... مثلا قسمت باس فایتینگ بازی اخر قسمت جاجمنت بهترین تو کله سری بود ! واقعا سخت و زیبا و عالی طراحی شده بود .

آخرین ویرایش:
چی شد؟ دعوا شد یا نه؟ :دی
دوستان سونی فن با ماکرو فن زدن تو سر همدیگه؟ منظورم همون بچه ننه هایی هست که دست و چپ و راستشون رو تشخیص نمیدن؟
امتیازاتش همونی بود که فکر می کردم. در حد یه نسخه فرعی. به نظرم بهترین امتیازات واسه یه نسخه فرعی Lara Croft and the Guardian of Light بود.

نه حق این گیرز متای 80 بود نه حق GOW :A تو همین نسل بازیایی مثل saints row 3 که نمونه ی نزدیکشه یا خیلی از بازیای دیگرو بازی کردیم که حقشون متای 60 م نبود اما راحت بالای 80 گرفتن منتقدا ازلکی دارن سخت گیری میکنن و قضیه تکراری شدنم نیست چطور COD : BO2 متای بالای 80 گرفته با وجود اینکه اونقدر تکراریه امیدوارم این روندو ادامه بدن خیلی خوبه که رنج بازیای شاهکار مثل همین GOW :A یا گیرز جدید 80 باشه نه 90 تو همین وسطای این نسل بازیایی بودن که حقشون حتی 70 هم نبود اما بالای 80 گرفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or