این بازی رو که یادتونه ؟؟؟!!! ............
View attachment 66773
بازی به نام The Darkness که نسل قبل اومد و یه شاهکار به تمام معنا بود از هر لحاظ بخواید که بگید چه سیستم شوتینگش با اسلحه که هنوز رو دست این بازی نیومده کار با اسلحه شخصیت بازی !!! ، چه گرافیک بی نظیرش در زمان خودش ، چه داستان بی نظیر و دراماتیکش ، چه صدا گذاری دیوانه کننده بازی !!! صدای شیطان بازی رو یادتون میاد که و همین طور صدای جکی شخصیت اصلی بازی رو !!! ، طراحی مراحل و تنوع گیم پلی و تنوع مراحل بازی و پایان بی نظیر بازی و ..........
خلاصه این بازی به نظرم یکی از بهترین بازی های نسل قبل هستش بدون هیچ شکی حد اقل از دین من و گیمر هایی که بازیش کردن و متای یوزر ها بهش 8.1 هستش ( خودتون میدونین که مجموع نمره یوزر ها همیشه متاش خیلی سخت بالا میره !!! ولی این بازی از دید یوزر ها هم انقدر عالی نمره گرفته بود ) ولی در کمال ناباوری این بازی از دید منتقدین متای 8.2 رو کسب کرده !!!!!!! چه طوری منتقدین این بازی رو تو بحث متا تونستن با نمراتشون به مرز 8.2 برسونن هنوز که هنوزه برای من یکی حداقل یکی از سوال های بزرگ صنعت گیم برای من هستش ! این بازی در زمان خودش تو هر زمینه ای وحشتنتاک عالی بود .
متا مهمه و برای منم تا حدودی البته مهمه !! و متا برای من یکی همه چیز نیست !
این بازی دارکنس که متاش از دیدن من یکی باید بالای 90 میبود به راحتی هر چه تمام تر !!! یعنی در بد بینانه ترین حالت ممکن رو دارم میگم متاش باید بالای 90 میرفت !!!
دباره گیرز 4 صحبت خیلی زیادی نمیتونم بکنم چون بازیش نکردم ولی شک ندارم این بازی هم یه بازی وحشتناک خوش ساخت هستش و متای 85 هم اصلا متای بدی نیست حالا هر کی دلیلی داره و یکی میگه سه نسخه قبل متاش بالای 90 بوده و یکی میاد بازی رو ترول میکنه و یکی دیگه ................. خلاصه داستان زیاده .
ولی چیزی که مهمه خود میانگین متا هم همیشه عدالت رو تو همه بازی ها رعایت نکرده و این اتفاق درباره خیلی از بازی ها رخ داده و یکی دو تا هم نیستن . از دید من یکی متای بازی تا حالا خیلی خوب بوده ولی خب نام Gears Of War به هر حال سنگینی میکنه و خیلی ها منتظر متای طرفای 90 یا خود 90 و این دور ورا بودن حداقل از دید احساسی که به بازی دارن ولی شک ندارم این نسخه هم هر کی بازیش کنه کف و خون قاطی میکنه و این رو هم باید در نظر بگیریم یه تیم جدید داره این بازی رو میسازه و به هر حال تا این تیم جدید به صورت کامل با هم هماهنگ بشن زمان بر هستش و به همین سو شما حساب کنین همون اول کار اینا اومدن وظیفه ساخت چنین بازی بزرگی رو بر عهده گرفتن !!! این سنگینی کار و استرس رو بر هر سازنده ای زیاد میکنه و باید به تیم سازنده تبریک گفت که این نسخه جدید گیرز 4 از دید منتقدین مورد توجهشون قرار گرفته !
تو این نسل جدید هم که هزار بار کسایه دیگه هم گفتن که دادن نمرات سخت تر شده حالا به هزار و یک دلیل و این داستان جنجال و بحث های متا همین طور ادامه داره و خواهد داشت .