امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
همین edge که تا دو روز پیش آب بینی بز هم حساب نمیشد الان جزء برترین سایتای گیم شده . 9 داده بالاخره . 7 میداد خاک بر سر میشد
الان منظورت از این پست چی بود؟؟؟؟
دقیقا به چی اعتراض داری؟؟؟
باید الان به گیرز چند میداد که شما قبولش داشته باشی؟؟؟

Portal 2 - Crysis 2 - Rage - GeOW3 - BF3 - MW3 - Skyrim - Forza - Halo Remake - Batman و .... همه این عناوین در صورت لزوم انحصاری 360 حساب میشن ، مگه اینکه زیر 80 بگیرن اونموقع شما میتونید به عنوان انحصاری PS3 ازشون استفاده کنید .
اینا که اصلا انحصاری ان لزوم نداره والا :دی!

از اون تاپیک هاست که خون به پا میشه آخر میخندیم دور همی :دی!

امتیاز ها عالین،
امیدوارم که خوب بفروشه تا 2رو با یه پورت خسته رو PC ارائه بدن :):d

خوش به حال ایکس بازها عجب بازی شده با این امتیازها خدا کنه epic این سه تا GeOW روی یه بلوری برای ps3 بزنه {میدونم هیچ وقت این کار نمیکنه:((}

اینا که اصلا انحصاری ان لزوم نداره والا :دی!

از اون تاپیک هاست که خون به پا میشه آخر میخندیم دور همی :دی!

نه .... کی گفته ؟!!! فقط اگه بالای 90 بگیرن انحصاری هستند ... 80 تا 90 هم قضیه بو داره ... زیر 80 هم که عمرا اگه انحصاری باشه :d

خوش به حال ایکس بازها عجب بازی شده با این امتیازها خدا کنه epic این سه تا GeOW روی یه بلوری برای ps3 بزنه {میدونم هیچ وقت این کار نمیکنه:((}
رییس شرکت EPIC گفته بود متاسفانه ما با MICROSOFT قرارداد داریم نمیشه و این جور چیزا
البته به نظر خودم به جز XBOX نمیشه رو هیچ کنسولی این شاهکار رو بازی کرد

LBP2 هم که بازی به حساب نمباد و مربوط به خردسالان ه

متاسفانه edge به این عنوان خردسالان 9 داده . میشه عزا گرفت الان

تو اون 2% باقی مونده بازی های ps3 قرار نگرفته که حقشون بوده امتیاز بالا بگیرن ؟! مثلا انچارتدی و..........؟
نه اتفاقا فقط بازی های خاصی مثل MGS 3 و 4 و... که الان یادم نیست هستند :d
شما یه کاری بکن ! تکلیف ما رو با خودت و پست هات تو این تاپیک مشخص کن (بالاخره حقشون هست ، نیست ، اضافیه یا ...... ؟) ! هر صفحه داری یه نظری میدی که 180 درجه با پست صفحه قبلت تفاوت داره !
شما هدفت رو تو این تاپیک مشخص کن چون در غیر این صورت به شخصه پست های شما رو با نهایت احترام به عنوان ترول و کوبیدن و ... در نظر میگیرم :)
عزیز من هدف خاصی ندارم فقط راه گم کردم سر از این تاپیک درآوردم :d خب نظراتی که میدم بر حسب امتیازات مختلف هست دیگه :d البته اکثرا یک مضمون داشت: ترول شدن بازی های PS به خاط امتیاز و امتیازات خوشحال سایت های معتبر به این عناوین :d
U3 10 نده حقش مرگه :d!
Exacly
خب من یه چیزی بگم راجع به Goty و بهترین گرافیک اینا ... پنکه ها و کولرهای PS3 توجه داشته باشن ( البته میگن من خودمم هستم ) از راهرو های BC به گوش میرسه که امسال هر بازی ای غیر از انحصاری های PS3 هر عنوانی بگیره شماها باید برید بمیرید و تمام افتخاراتش نصیب طرفداران 360 میشه ، R3 و KZ3 و Infamous 2 که گند زدن ، LBP2 هم که بازی به حساب نمباد و مربوط به خردسالان ه .... میمونه یه Uncharted 3 که با اینکه عنوانی تقلیدی و آبرنگی ه هنوز میتونید بهش امید داشته باشید ، ولی باید همه عنوان های زیر رو از هر نظر کنار بزنه ( گرافیک ، امتیاز ، Goty ) تا شما بتونید حرفی برای گفتن داشته باشید :

Portal 2 - Crysis 2 - Rage - GeOW3 - BF3 - MW3 - Skyrim - Forza - Halo Remake - Batman و .... همه این عناوین در صورت لزوم انحصاری 360 حساب میشن ، مگه اینکه زیر 80 بگیرن اونموقع شما میتونید به عنوان انحصاری PS3 ازشون استفاده کنید .

شاد باشید :d
ایول یعنی این پست خدا بود خیلی حال کردم.حرف دل ما رو زدی >:d

الآن نمیفهمم مشکل یه سری چیه ؟ اینکه نمره GEOW 3 زیاد شده ؟ میخوان یه کمپین راه بندازیم امضا جم کنیم بگیم امتیاز ها رو بیارن رو 7 و 8 که خوشحال شین ؟

عزیز گرافیک بازی چطور بود؟ راضی بودی ازش یا نه؟
سلام میرسوند ! :d
من شماره ی اول و دوم رو بازی کردم و اون نمره ها که گفتمو دادم ! شماره ی سوم رو هم که مثل نقل و نبات ازش دمو هست و با دیدن دموهاش به نظرم اومد که همون شماره ی 2 هست و حتی یه ذره تفاوت نکرده تو هیچ زمینه ای ...
سایتا هم که معلومه وقتی میبینن بازی اینهمه پیش فروش داره و کلی تبلیغ براش شده و انحصاریم هست مگه مرض دارن بیان نمره ی زیر 9 بدن که مردم بهشون گیر بدن ؟! یگانه مرد دنیای گیم همون Eurogamer هست به نظرم ... b-)

خب بعضی ها بودن که از اول سال همش باد غرور به غبغب مینداختن که آهای ما فلان قدر انحصاری داریم که کیفیتشون انحصاری های شما رو میخوره .اما حالا با ورود اولین انحصاری ماکرو در سال جاری از لحاظ فروش که پیش کش اما از لحاظ امتیازات تمام اون عناوین پوشالی رو درو کرد که با اون کیفیت باور نکردنی شون فقط بروی ps3 امکان پذیر هستن.=))
صرفا نمیخواستم این حرفای مسخره رو بزنم اما دیدم بعضی قصد تخریب دارن گفتم یه حالی بهشون بدیم.:d
پ.ن:پس پست محسن کو؟!!!

آخرین ویرایش:
سایتا هم که معلومه وقتی میبینن بازی اینهمه پیش فروش داره و کلی تبلیغ براش شده و انحصاریم هست مگه مرض دارن بیان نمره ی زیر 9 بدن که مردم بهشون گیر بدن ؟! یگانه مرد دنیای گیم همون Eurogamer هست به نظرم ... b-)
این همون استدلال و تفکریه که تو برقراری نظم نوین جهانی بهش نیازمندیم!:دی احسنت به این استدلال(!)

الآن نمیفهمم مشکل یه سری چیه ؟ اینکه نمره GEOW 3 زیاد شده ؟ میخوان یه کمپین راه بندازیم امضا جم کنیم بگیم امتیاز ها رو بیارن رو 7 و 8 که خوشحال شین ؟
واقعا باید همین کار رو کرد چون مثل اینکه وضع یه عده داره وخیم میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Muse
gamesradar:9
+Campaign’s intense action and ferocious enemies
+Brutal yin and yang of Horde and Beast modes
+Quality and diversity evident in every multiplayer map
-Occasionally too predictable and too familiar story
-your kill-stealing, glory-hogging AI partners
-Hanging with Ice-T or Drake instead of Cole or Baird

آخرین ویرایش:
خب بعضی ها بودن که از اول سال همش باد غرور به غبغب مینداختن که آهای ما فلان قدر انحصاری داریم که کیفیتشون انحصاری های شما رو میخوره .اما حالا با ورود اولین انحصاری ماکرو در سال جاری از لحاظ فروش که پیش کش اما از لحاظ امتیازات تمام اون عناوین پوشالی رو درو کرد که با اون کیفیت باور نکردنی شون فقط بروی ps3 امکان پذیر هستن.=))
صرفا نمیخواستم این حرفا رو بزنم اما دیدم بعضی قصد تخریب دارن گفتم یه حالی بهشون بدیم.:d
پ.ن:پس پست محسن کو؟!!!
خواهشا دعوا راه ندازید...:dامتیازه ها عالی هستند ولی دیگه شاهکار تکرار نشدنی نیست که!همین امسال چند بازی میانگین 92 رو گرفتند...
فن های هر دو طرف واقعا یکبار هم نمیتونند با هم کنار بیاند!؟دست از ترول از هر دو طرف بردارید ,این کار دیگه خیلی لوس شده....
بجای اینکارا برید با بازی حال کنید که بعد سه چهار ماه یه بازی درست حسابی پیدا شده که ارزش پولش رو داشته باشه....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or