امتیازات Forza Motorsport 5

FLAWL3SS

کاربر سایت

69540765476618364462.jpg

Gamespot
An outstanding improvement to an already excellent racing franchise. It's far more than just a great racing sim, or a gorgeous showcase for the types of feats the Xbox One hardware is capable of. This is a game built on the romantic thrill of motorsport in all its forms, and that love for its subject matter is all but impossible to resist.

IGN
It may be lighter on girth than where we left off last generation, and still lacking much-requested features like night racing and rain, but wrestling a car through some of the world’s most legendary corners at the very limits of adhesion has never looked or felt this good on console.

Gameinformer
This is the most fun I've had racing in a Forza title, and yet it's not the most complete entry in the franchise.

Eurogamer
With Forza Motorsport 5, Turn 10's created a driving experience both accessible and beautiful - but it's been stripped back to make Xbox One's launch, and augmented with a host of ugly extras that only serve Microsoft's bid to make a few dollars more.

Edge
There’s no way to sell unused cars back to the AI or to other players, no bespoke onscreen speedometers, no test driving a car before purchase, no kid-friendly Kinect steering or Kinect support in Forzavista, no opportunity to load a circuit-specific tuning setup before a career race, no exiting from a race series without loading up the next track, no unicorn cars, no ‘reasonably priced car’, no auction house, no storefront, and no surprise, really.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Eurogamer Germany - 10/10
Vandal Online - 9.2/10
GodisGeek - 9/10
OXM US - 9/10
3D Juegos - 9/10
USGamer - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamespot - 9/10
Destructoid - 9/10
Polygon - 9/10
VideoGamer - 9/10
IGN - 8.8/10
MultiPlayer.it - 8.8/10
Gameinformer - 8.75/10
Meristation - 8.7/10
GameTrailers - 8.7/10
AusGamers - 8.6/10
GamesBeat - 8.5/10
EveryEye.it - 8.3/10
NowGamer - 8/10
Guardian - 8/10
SpazioGames - 8/10
Joystiq - 8/10
Eurogamer.es - 8/10
Digitalspy - 8/10
OXM - 8/10
Gamesradar - 8/10
Escapist - 7/10
eurogamer - 7/10
CVG - 7/10
Edge - 7/10
CheatCodeCentral - 6.8/10
EGM - 6.5/10

فعلا:

38954032235250648675.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی اینقدر فشار به بعضی ها اومده شروع کردن تو امضاهاشون هم متای 82 فورتزا 5 رو گذاشتن!
یادمه تو تاپیک امتیازات بیاند ینفر عکس از نمرات درست کرده بود.همین حرف شما رو یکی از بچه ها بهش زد 1 ماه بن شد...
خودم اینکارا رو قبول ندارم ولی وقتی خودتون پیش دستی میکنین دیگه انتظار این چیزا رو هم داشته باشین!
پ.ن: خاک تو سره مایکروسافت که این آی پیش رو با عجله و زمان لانچ ریلیز کرد!خاک !:دی

با بقیه کاری ندارم ولی من قصدم ترول سری فورتزا نبود اصلا . اون چند تا پست رو هم در جواب چند نفر دادم . ولی در کل اگه فورتزا فنی رو ناراحت کردم معذرت میخام منظورم ناراحت کردن ـه شما نبود .

با اینکه شما خیلی GT فن ها رو ناراحت کردین ولی من به شخصه دوست ندارم کسی ازم ناراحت بشه . قربون شما ;)

نمونه ای از یک سونی فن متشخص( رو به انقراض :d)

الان این عروسی برای چیه؟ اگه برای لانچه که به طور واضح Xbox One بهترین Launch game ها رو داشته. Knack و Killzone در مقابل Dead Rising 3, Forza 5, Zoo Tycoon, Powerstar Golf و Ryse.

اگر هم بحث خود Forza ـست که دیگه اوضاع بدتر میشه، چون اصلا رقیبی نداره تو نسل بعد:دی این نسل رو که با اقتدار کامل پشت سر گذاشت و اصلا کسی نزدیکش هم نمیشد. نسل بعد هم فعلا خودشه و خودش! هر وقت GT ـی رو PS4 دیدیم و اصولا کسی برای رقابت وجود داشت تازه میشه وارد بحث کیفیت و متاکریتیک و اینا شد. نه اینکه Forza 5 رو با هوا مقایسه کنیم:دی طرفدار Xbox One یک ریسینگ شبیه ساز داره که بشینه بازی کنه. الان یه فن PS4 دقیقا از چی خوشحالی میکنه؟ چی رو دارید با Forza مقایسه میکنید دقیقا ؟!

باشه :lol:
Forza از اولین شماره امتیازش بالاتر از GT شد، هر 3 تا شماره ای که تو نسل فعلی از Forza اومدن متای 90+ داشتن، 1 شماره آره؟ :)) وقتی بدون رقیب باشی همین میشه دیگه، یهو با کله میخوری زمین، واسه همینه که میگن رقابت خیلی عالیه، کاش یه رقیب قدر واسه Forza پیدا بشه ;) :دی
90+ چه صیغه ایه دیگه!؟:biggrin1:
اینجوری بخوای حساب کنی منم میگم ما دو تا 95+ داشتیم که شما تو خوابم نمیبینین!:biggrin1:گفتم که هر جور بخوای حساب کنی میری تو چاله!:biggrin1:بی خیال شو:biggrin1:

خب کار اون عده بد بوده شما دیگه چرا داری همون کارو تکرار می کنی؟انصافا چطور روتون میشه فورتزا فورتزا فورتزا ... خدایا فورتزا رو ترول کنید؟آدم وقتی بازیش میکنه از ثانیه به ثانیه بازی لذت میبره اینقدر خوش ساخته.

قبل از عرضه شدن پلی استیشن و gt1 ... بهترین و باحال ترین بازی های ماشینی در این حد بودن ... ته بازی که ساخته بودن همین بود

gt یه دفعه اومد رسوندش به اینجا

052.jpg

تازه این فقط کیفیت بصری و مدل سازیه که با این عکس معلومه ... رانندگی و کنترل ماشین ها و فیزیکش بماند .... از نمراتشون هم حرف نمیزنم ... فقط یه سر هم میتونید سرچ کنید تا بازی های هم دورشون رو ببنید . حداقل از نظر ظاهری وگرنه گیم پلی که هیچی.

.... فقط یه یادی هم بگنیم از gt 5 ....

حالا میشه قبل از اینکه از من یا از ما بپرسین چطور فروتزا رو ترول میکنیم ... از دوستان خودتون بپرسین چطور این بازی رو از یه نید فور اسپید شیفت هم پایین تر میوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب وقتی دوستان این همه اعتماد به نفس دارن که پدر شبیه ساز رو ترول میکنن ... اتفاق عجیبی نیست که فروتزا هم ترول میشه ... دو هفته دیگه نمونه هاش رو میبینیم ...

هی یاد خاطرات افتادم اولین باز که gt جلوی چشمون روی ps1 اجرا شد ... یه هفته فکمون رو زمین میکشید ... چه دورانی بود ... هییییییی

آخرین ویرایش:
90+ چه صیغه ایه دیگه!؟:biggrin1:
اینجوری بخوای حساب کنی منم میگم ما دو تا 95+ داشتیم که شما تو خوابم نمیبینین!:biggrin1:گفتم که هر جور بخوای حساب کنی میری تو چاله!:biggrin1:بی خیال شو:biggrin1:
انصافا میدونی رقابت یعنی چی؟ :دی GT چند سال عالی بود و البته رقیب قدری هم نداشت، وقتی Forza اولین شماره اش اومد این دو تا شدن رقیب هم، ولی تو نسل فعلی Forza عملا بدون رقیب بود چون سه تا بازی 90+ داشت و GT هم یه دونه 84، این GT6 هم بعید میدونم خیلی بهتر از 84 بشه :دی خب این شد معنای رقابت، حالا برو با همون متای شماره های اول GT حال کن که خب قطعا مشکلی هم نداره، همون جور که من با متای شماره های قبلی Forza حال میکنم :دی ولی اینو چند بار یادداشت کن تا قشنگ متوجه بشی (:دی)، Forza یه نسل بدون رقیب بود، الان هم داره چوب بدون رقیب بودنش رو میخوره، آفرین پسر خوب! :دی :دی

آخرین ویرایش:
جواب این تصاویر رو کسی نداد؟ ما بریم بخوابیم؟:d
اکثرا گفتن یکی از بهترین گرافیک هایی هست که تا حالا دیدن، حتی اونایی که امتیاز پایین دادن، برو با خیال راحت بخواب :دی

حالا میشه قبل از اینکه از من یا از ما بپرسین چطور فروتزا رو ترول میکنیم ... از دوستان خودتون بپرسین چطور این بازی رو از یه نید فور اسپید شیفت هم پایین تر میوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب وقتی دوستان این همه اعتماد به نفس دارن که پدر شبیه ساز رو ترول میکنن ... اتفاق عجیبی نیست که فروتزا هم ترول میشه ... دو هفته دیگه نمونه هاش رو میبینیم ...
کاش فقط ترولاشون مخصوص GT5 بود
برو تاپیک خبری نامزدهای VGX ببین چطور دارن بازی The Last Of Us و Naughty Dog رو ترول می کنن...:|
این کارهای بعضی دوستان بی جواب نمی مونه،من خودم عقده زیادی سر اون تاپیک پیدا کردم اما امروز تو تاپیک امتیازات FMS5 هیچ گونه بی احترامی و ترولی نکردم با اینکه فن GT هستم
دوستان هر دو طرف،این رو بدونید هر تکی،پاتکی هم داره...خداییش وقتی میایید TLOU رو ترول می کنید با اون شدت مشخصه که کی بهش فشار اومده تو این تنگنا...

این قضیه انتقام گیری تو تاپیک امتیازها خیلی جالب شده:dیعنی چون تلو تو فلان تاپیک ترول شده باید Forza 5 هم ترول بشه؟انقدر یعنی؟

این قضیه انتقام گیری تو تاپیک امتیازها خیلی جالب شده:dیعنی چون تلو تو فلان تاپیک ترول شده باید Forza 5 هم ترول بشه؟انقدر یعنی؟

داداش شما بشنو باور نکن! اون تاپیک داشتن gta v رو ترول می کردن. بعد یهو یکی با اکانتی الکی با 3 پست و تاریخ عضویت جدید و اسم xbox one 1 یهو اومد تلو رو ترول کرد و چرت و پرت گفت! خیلی هم واضحه از طرف کیا بود!

تو فکر کنم اون موقع ها نبودی، Forza 3 با متای 92 ترول میشد، اینکه دیگه انصافا جای ترول هم داره :))

کاش فقط ترولاشون مخصوص GT5 بود
برو تاپیک خبری نامزدهای VGX ببین چطور دارن بازی The Last Of Us و Naughty Dog رو ترول می کنن...:|
این کارهای بعضی دوستان بی جواب نمی مونه،من خودم عقده زیادی سر اون تاپیک پیدا کردم اما امروز تو تاپیک امتیازات FMS5 هیچ گونه بی احترامی و ترولی نکردم با اینکه فن GT هستم
دوستان هر دو طرف،این رو بدونید هر تکی،پاتکی هم داره...خداییش وقتی میایید TLOU رو ترول می کنید با اون شدت مشخصه که کی بهش فشار اومده تو این تنگنا...

کلا دوستان علاقه و تبحر زیادی تو ترول بازی های با متال 95 رو به بالا دارن ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or