امتیازات Forza Motorsport 5

FLAWL3SS

کاربر سایت

69540765476618364462.jpg

Gamespot
An outstanding improvement to an already excellent racing franchise. It's far more than just a great racing sim, or a gorgeous showcase for the types of feats the Xbox One hardware is capable of. This is a game built on the romantic thrill of motorsport in all its forms, and that love for its subject matter is all but impossible to resist.

IGN
It may be lighter on girth than where we left off last generation, and still lacking much-requested features like night racing and rain, but wrestling a car through some of the world’s most legendary corners at the very limits of adhesion has never looked or felt this good on console.

Gameinformer
This is the most fun I've had racing in a Forza title, and yet it's not the most complete entry in the franchise.

Eurogamer
With Forza Motorsport 5, Turn 10's created a driving experience both accessible and beautiful - but it's been stripped back to make Xbox One's launch, and augmented with a host of ugly extras that only serve Microsoft's bid to make a few dollars more.

Edge
There’s no way to sell unused cars back to the AI or to other players, no bespoke onscreen speedometers, no test driving a car before purchase, no kid-friendly Kinect steering or Kinect support in Forzavista, no opportunity to load a circuit-specific tuning setup before a career race, no exiting from a race series without loading up the next track, no unicorn cars, no ‘reasonably priced car’, no auction house, no storefront, and no surprise, really.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Eurogamer Germany - 10/10
Vandal Online - 9.2/10
GodisGeek - 9/10
OXM US - 9/10
3D Juegos - 9/10
USGamer - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamespot - 9/10
Destructoid - 9/10
Polygon - 9/10
VideoGamer - 9/10
IGN - 8.8/10
MultiPlayer.it - 8.8/10
Gameinformer - 8.75/10
Meristation - 8.7/10
GameTrailers - 8.7/10
AusGamers - 8.6/10
GamesBeat - 8.5/10
EveryEye.it - 8.3/10
NowGamer - 8/10
Guardian - 8/10
SpazioGames - 8/10
Joystiq - 8/10
Eurogamer.es - 8/10
Digitalspy - 8/10
OXM - 8/10
Gamesradar - 8/10
Escapist - 7/10
eurogamer - 7/10
CVG - 7/10
Edge - 7/10
CheatCodeCentral - 6.8/10
EGM - 6.5/10

فعلا:

38954032235250648675.jpg

آخرین ویرایش:
خب پس همه انحصاری های سونی معافن:dانحصاری های xbox one گناهکارن:dباشه شما راست میگی.

خب برای شما متا های 82 و 78 شاهکارن و خیلی خوب عمل کردن فوق العاده ... لانچ ما که هیچی کلا کنسولمون ایندی 4 بود که همون ایندی ها هم موفق عمل کردن ... برای من متای کیلزون با اینکه همه هم میکوبیدنش فاجعه بود ... فرق ما اینجاست ...

این متا خیلی بد شد باعث میشه که ، gran turismo اگه متاش یکی هم بره بالا سونی فن ها دوباره قد علم کنن ، و بدون توجه به forza های قبل شروع به ترول کنن . و بگن بازی ما از forza نسل بعد متاش بیشتر شد و.. خلاصه مایکرو فن ها شانس بیارید .l-)

مگه شما با توجه به gt های قبلی نظر میدادید و gt رو به خاک و خون میکشیدید ؟؟؟

به تو ربطی نداره من بعد متای gt6 چیکار میکنم!
آقای محترم شما اومدی با این پستت کل تاپیک رو ریختی بهم و باعث شدی دوباره همون بحث های مسخره که تو این چند وقت شاهدش بودیم پیش بیاد درصورتیکه تاپیک روال عادی داشت
از نظر شما متای 82 فورزا 5 - یک اپیک فیل میباشد؟
ماشالا تو هر صفحه هم همش پست ها شما ـه ، یه نظر دادی ، بذار بقیه هم نظرشون رو بگن نه اینکه همه ساکت شن و فقط شما نطق بفرمایین این وسط :|

با توجه به فرموده های شما :

Halo 4 با متای 87 اپیک فیل
Gear of war با متای 79 اپیک فیل
forza با متای 82 اپیک فیل
Alan wake با متای 83 اپیک فیل
Crimson Dragon با متای 55 اپیک فیل

-----------------

اگه اینجوری حساب کنیم شما کلا چی بازی میکنید ؟ هر موقع یه انحصاری با متای 96-95 گیرتون اومد حتما خبرمون کنید >:)
بوکمارک شد! خبرت میکنم! تا سال دیگه! فوق فوقش!
در ضمن اسم عنوان آرکید رو نیارین پیش عناوین AAA!

83?! یک نفر اینجا سر 6 ماه بن شرط بسته بود! :lol: :d
عجب رویی داری :دی تو گفتی متای DR3 از Forza 5 بیشتر میشه، الان 78 بیشتر از 82 هست؟ :lol: حقته پیگیر بشم واسه همین 6 ماه بن تا دیگه پر رو بازی در نیاری :دی
==
آقا GT خدا، اصلا بهترین بازی تمام ادوار تاریخ، اینجا تاپیک Forza هست، یه کاری نکنید چند روز دیگه که امتیازات GT6 اومد تاپیکش در عرض نیم ساعت 40 صفحه برو جلو، از ما گفتن بود :دی

آقای محترم شما اومدی با این پستت کل تاپیک رو ریختی بهم و باعث شدی دوباره همون بحث های مسخره که تو این چند وقت شاهدش بودیم پیش بیاد درصورتیکه تاپیک روال عادی داشت

ماشالا تو هر صفحه هم همش پست ها شما ـه ، یه نظر دادی ، بذار بقیه هم نظرشون رو بگن نه اینکه همه ساکت شن و فقط شما نطق بفرمایین این وسط :|
هر کسی که دلش بخواد میتونه بیاد پست بده! به من اصلا ربطی نداره کی چنتا پست میده! همونطور که به شما!
تا وقتی هم قوانین مکتوب سایت رو نقض نکردم میتونم پست بدم! من هر وقت مدیر یا ناظم بگه بحث بیشتر ممنوع دیگه پست نمیدم!
تاپیک رو هم همون کسی منحرف کرد که سونی فن بود و متای FLOWER و RESOGUN رو کشید وسط تاپیک نمرات یه عنوان ریسینگ!

یه مدت هیچی نگفتیم بعضیا مثل اینکه یادشون رفته گرن تریسمو همیشه سرور فورتزا بوده:

گرن ۱ = ۹۶ //// فورتزا ۱ = ۹۲
گرن ۲ = ۹۳ //// فورتزا ۲ = ۹۰
گرن ۳ = ۹۵ //// فورتزا ۳ = ۹۲
گرن ۴ = ۸۹ //// فورتزا ۴ = ۹۱
گرن ۵ = 84//// فورتزا ۵ = ۸۲

مگه شما با توجه به gt های قبلی نظر میدادید و gt رو به خاک و خون میکشیدید ؟؟؟

بله حرفت کاملا بی ربطه .. شما تو نسل هفتم بازنده بودید حالا چه بخوای چه نخوای اونم با کلی کار و تاخیر و.. gran turismo 5 مناش شد اون .. ولی نسل قبلش زیاد حرفی نیست چون forza رو نسل 360 بیشتر پا گرفت .. ما به gran turismo 4 کار نداریم ..

کال رو 4 با 1080 و رو وان 720 بود اما سایتها و مجلات گفتن تفاوت به سادگی قبال روست نیست!;;)خودم رزولوشنش رو خوب میدونم گلم!
به خاطر اينكه اون موقع هنوز پچ گرافيكي براي cod كه نسخه ps4 رو 1080p ميكنه منتشر نشده بود شما صبر كن تا اناليز DF بياد تا تفاوت رو احساس كني .

تا سال دیگه که U4 اومد اونوقت میخوام ببینم کی حرف از گرافیک و رزولوشن میکنه
گرافیک؟ > Ryse Son of Rome
ایشالله Uncharted 5 رو مقایسه میکنیم باهاش!

- - -ویرایش - - -

گرن ۱ = ۹۶ //// فورتزا ۱ = ۹۲
گرن ۲ = ۹۳ //// فورتزا ۲ = ۹۰
گرن ۳ = ۹۵ //// فورتزا ۳ = ۹۲
گرن ۴ = ۸۹ //// فورتزا ۴ = ۹۱
گرن ۵ = 84//// فورتزا ۵ = ۸۲
4 تا عنوان از فورزا متاش بالای 90 هست
درحالیکه 3 تا از گرن توریزمو;;)

بوکمارک شد! خبرت میکنم! تا سال دیگه! فوق فوقش!
در ضمن اسم عنوان آرکید رو نیارین پیش عناوین AAA!

این همه وقت واسه دیدن یه متای 96 رو xbox صبر کردیم یه سال هم روش . لعنت به شیطون :d

4 تا عنوان از فورزا متاش بالای 90 هست
درحالیکه 3 تا از گرن توریزمو;;)

بالایه 90 داریم تا بالایه 90 . در ضمن فورتزا هم 3 تا بالایه 90 داره . یکی خوده 90 هست

بله حرفت کاملا بی ربطه .. شما تو نسل هفتم بازنده بودید حالا چه بخوای چه نخوای اونم با کلی کار و تاخیر و.. gran turismo 5 مناش شد اون .. ولی نسل قبلش زیاد حرفی نیست چون forza رو نسل 360 بیشتر پا گرفت .. ما به gran turismo 4 کار نداریم ..

خوب اگه به حرف شما باشه ... که اصلا فروتزا 5 هم نسل 8 و هیچ ربطی به نسل 7 نداره و باید با dc و اینها مقایسه بشه ... من حرفم روی کل هر دو سری بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or