امتیازات Forza Horizon

FLAWL3SS

کاربر سایت
Forza Horizon

65997945101078661741.jpg

Gamespot - 8.5/10

20078912829161186541.jpg

• دارای افکت های صوتی بسیار بالا
  • کنترل عالی
  • درجه سختی مناسب ( نه خیلی سخت ، نه خیلی آسون )
  • قابلیت ارتباط قوی برای بخش مولتی پلیر آنلاین
  • گرافیک تکنیکالی بسیار خوب

12923229111808809066.jpg

=======================

IGN - 9/10

Giantbomb - 10/10
Aussie-Gamer 10/10
Eurogamer Sweden : 10/10
S&S 9.5/10
MondoXbox : 9.5/10
Gaming Examiner – 9.5/10
insidegamer - 9.3/10
AtomicGamer - 9/10

eurogamer - 9/10
Destructoid - 9/10
NowGamer 9/10
Everyeye.it : 9/10
Gamestyle : 9/10
Eurogamer Portugal : 9/10
CD-Action : 9/10
Cheat Code Central : 9/10
Worth Playing : 9/10
Strategy Informer : 9/10

GameReactor Norway – 9/10
Gamereactor Sweden:9/10
Official Xbox Magazine UK:9/10

Mature-Gaming 9/10
Destructoid:9/10
G4 TV:9/10

GameFocus : 8.9/10
Gaming Nexus : 8.9/10
PlanetXbox 360 8.7/10
Digital Trends 8.5/10

Digital Trends 8.5/10

Game Informer : 8.5/10
NZGamer : 8.5/10
EGM : 8.5/10
SpazioGames : 8.5/10
Digital Trends 8.5/10
VentureBeat – 8.3/10
GamesBeat - 8.3/10
Pocket-Lint – 8/10
Gamesradar - 8/10
Gamereactor UK - 8/10
Pocket-Lint – 8/10

Telegraph : 8/10
The Globe and Mail (Toronto) : 8/10
Machinima : 8/10

Gamer.no : 7/10
Gameblog.fr : 7/10
GRYOnline.pl : 7/10

Polygon - 6/10
Quarter to Three : 6/10

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه کلی جال کردم وقتی صبح یکی از بچه ها گفت چه امتیازاتی گرفته . متاسفانه اون امتیاز 6 احمقانه متای بازی رو خراب کرد اما شکر خدا بقیه امتیازات بالای 8 بوده که خیلی خوب و راضی کننده است برای عنوان جدید با سبکی جدید
این OXM یه مقدار بیشتر همکاری کنه و هوای بازی های انحصاری رو داشته باشه خوشحال میشیم :d
این داستان رو همه نگرانش بودیم که متاسفانه درست هم بود نگرانیمون با توجه به ایرادی که GS گرفته باید بازی کنیم ببینیم داستان چیه :d

گیم اسپات مدت زیادی هست که شعور خودش رو از داست داده.اون از گیر مسخره ایی که به گیرز 3 داد.اینم از گیرز مسخرش به هورایزن.اون منتقد،انتظار چه داستانی داشته؟نکنه میخواسته داستانش در حد گاد فادر باشه؟؟!!خب تابلوئه که داستان تو این سبک بازیها یه بهانه برای شروع بازیه.

میگم گیم اسپات که اومد گیرو بده حداقل یه گیر درست حسابی میداد مثلا تعدا کلاغ ها در آسمان بازی کمه یا دیگه این که تو بازی نمیشه هد شات کرد:d ............هوریزون از اون چیزی که فکرش هم میکردم بهتر بود این بازی در کنار گرید بهترین آرکد سیمولشن این نسل هستش need for speed hp به نظر من در رتبه بعدی قرار میگیره .

آخرین ویرایش:
Destructoid:9
G4 TV:9
AtomicGamer:9
Gamereactor Sweden:9
Official Xbox Magazine UK:9
گیم اسپات مدت زیادی هست که شعور خودش رو از داست داده.اون از گیر مسخره ایی که به گیرز 3 داد.اینم از گیرز مسخرش به هورایزن.اون منتقد،انتظار چه داستانی داشته؟نکنه میخواسته داستانش در حد گاد فادر باشه؟؟!!خب تابلوئه که داستان تو این سبک بازیها یه بهانه برای شروع بازیه.
به گیرز 3 گیر الکی هم داده باشه داده 9.5 ! کمه ؟
شاید گیم اسپات بعضا امتیازاتش منطقی نباشه ولی درکل بین همه سایت ها به نظر من بهترین سیستم امتیاز دهی را داره .

خب موضوع همینه
yahoo_4.gif
گیر الکی داد که بهش 10 نده.منم از همین لجم میگیره.اگر یه گیر درست و حسابی میداد مشکلی نداشتم.برای فورتزا هم میتونست یه گیر بهتر بده.نه اینکه بیاد به داستان بازی ایراد بگیره.به قول ممد میاد به showdown میده 9.همین برای اثبات دیوانگینه گیم اسپات در ضمنیه نقد ریسینگ کافیه.

گیم اسپات اگه همون گیر را هم نمیداد باز 10 نمیداد ! یعنی فکر نکن باهمون یدونه گیر دادند بهش داده 9.5 !
اول و اخرش مهم امتیاز کلیه چندتا بازی میشناسی که تو این نسل از گیم اسپات 9.5 بگیره ؟! 9.5 از گیم اسپات معنیش یعنی شاهکار از دید خودشون .

به نظر من 8.5 هم برای Forza Horizon اصلا کم نیست و بسیار خوبه اونم برای اولین کار یه استادیوی جدید . تو دهات شما نمیدونم به 8.5 گیم اسپات چی میگن ؟:دی ولی تو شهر مدرن ما :دی به 8.5 گیم اسپات میگن یه بازی عالی .
درضمن قبل از اینکه حتی به امتیاز بازی نگاه کنی به مدال های گرافیکی بازی یه نگاه بنداز که بهش مدال کنترل و صدا و گرافیکی داده یعنی تو با یه بازی فوق العاده سر کار داری .

من از گیم اسپات خیلی خوشم میاد چونکه اصالت نمرات را نگه داشته یعنی مثل قدیم که 8 از گیم اسپات یه بازی عالی بود الان هم همینطوره و مثل بقیه سایتها کیلویی امتیاز نمیده . در کل گیم اسپات یه سایتیه با امتیازش میتونی بازی را سنجش کنی . نمگیم گیم اسپات فقط راست میگه ! ولی امتیازتش نتیجه گیرتره به نسبت بقیه سایتها به نظرم .

البته امتیاز قبله عالم هم مونده :دی باید منتظر باشیم ببینیم اون چند میده ؟:دی

آخرین ویرایش:
به گیرز 3 گیر الکی هم داده باشه داده 9.5 ! کمه ؟
خب موضوع همینه:dگیر الکی داد که بهش 10 نده.منم از همین لجم میگیره.اگر یه گیر درست و حسابی میداد مشکلی نداشتم.برای فورتزا هم میتونست یه گیر بهتر بده.نه اینکه بیاد به داستان بازی ایراد بگیره.به قول ممد میاد به showdown میده 9.همین برای اثبات دیوانگینه گیم اسپات در ضمنیه نقد ریسینگ کافیه.

---------- نوشته در 10:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------

این تعریف gamereactor هم تو حلقم:d
If you are only going to buy one racing game this fall, buy this

کلا تو باغ نیستی فرخ:dمن نه میگم بازی ضعیفه،نه میگم 8.5 کمه.حرف من اینه که ایرادهایی که گیم اسپات میگیره خیلی مواقع مسخرست.

کلا تو باغ نیستی فرخ:dمن نه میگم بازی ضعیفه،نه میگم 8.5 کمه.حرف من اینه که ایرادهایی که گیم اسپات میگیره خیلی مواقع مسخرست.
اتفاقا ایرادایی که میگیره به نظر من اصلا قابل رد نیست :d
داستان چیزیه که تو بازی گذاشتن (کاری ندارم درسته یا نه یا اصلا مهمه واسه بازی). هر چیزی هم که تو بازی میذارن باید نقدش کنن. که خب نظر Game Spot اینه که خوب نبوده و چون تو بازی بود روش اثر میذاره

اگه بخوایم فقط هوریزون رو در نظر بگیریم عالیه ولی نسبت به فورتزاهای قبلی دیگه یه خرده تکراری شذه!. البته نفر داریم 200 ساعت روی مجموع 3 و 4 وقت گذاشته و خسته نشده. :d

در ضمن بهترین آرکید این نسل: Burnout: Paradise.

اگه بخوایم فقط هوریزون رو در نظر بگیریم عالیه ولی نسبت به فورتزاهای قبلی دیگه یه خرده تکراری شذه!. البته نفر داریم 200 ساعت روی مجموع 3 و 4 وقت گذاشته و خسته نشده. :d

در ضمن بهترین آرکید این نسل: Burnout: Paradise.
سبکش عوض شده چی چی تکراریه!؟ اتفاقا جذابترم شده!

نفر داریم رو یه نسخه 200 ساعت وقت گذاشته . در ضمن این نسخه کاملا سبکش عوض شده و کلا ربطی به فورزاهای قبلی ندازه

میدونم بازی باحالی باید باشه که انقدر Xbox دارا سرش بحث می کنند

:( ما چی پس PC دارا بد بختند

ما بدبختـــــــــــــــــــــیم ما بیچاره ایم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or