امتیازات Forza Horizon 6

چرا گیم اسپات انقد کم داده
خیلی وقته دیگه هیچ ارزشی برای هیچ کسی نداره گاهیم سعی می کنم با نمرات عجیب خودی نشون بده
من نقدش نخوندم اما احتمالا به شباهتش به نسخه 5 گیر داده باشه چون انچنان تغییر یا تحول خاصی نداشته اما یک توی اکثر جهات بهبود داشته اما چون به کمال خودش نزدیک شده هیچ رقیبی هم نداره نمره کم کردن ازش توجیهی نداره

واقعا حس کامنت دادن نیست، ولی این رو باید بگم که عجیبه استودیویی که دو تا بازی بزرگ رو همزمان توسعه داده و یه سری از اعضای تیم کارگردانی نسخه قبلی FH هم جدا شدن، باز تونسته بازی متای ۹۰+ عرضه کنه. واقعا کیفیت کار و سیستم مدیریت این استودیو بی‌نظیر هست.

باز یه شاهکار دیگه از pg
خیلی عجیبه متا 4نسخه پشت سرهم +90بشه اونم تو سبک ریسینگ! واقعا سخته،مثلا یارو منتقد قبول میکنه بهترین تو سبک خودش ولی باز بهش8میده.
هرچند به نظرم من 2نسخه اول هم لیاقت 90به بالا رو داشتن.

تو فلاکت بی اینترنتی رفتم یه سایت معروف داخلی دیدم بازی رو برسی کرده. هرچند بهش 9داد بود ولی مثلا مهمترین بخش های بازی مثل تغییر فصل یا مولتی رو تجربه نکرده بود.
یا مثلا روpcبه گرافیک و بهینه سازی بازی ایراد گرفته درحالی که یکی از بهینه ترین بازی ها حال حاضره حتی رو1650داغون هم اجرا میشه.
گرافیک بازی رو هم فقط رو highتجربه کرده بود و میگفت پایینه:دی در حالی که Extreme rtیه دنیا دیگست.high رو pcفکر کنم در حد سری اس یا شاید ضعیف تر باشه.
در کل مگه مجبوری داداش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or