امتیازات Forza Horizon 5

میانگین امتیازات Forza Horizon 5 در متاکریتیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    248
  • نظرسنجی بسته شده است .

Dreadlord

کاربر سایت
header.jpg

سازنده: Playground Games
ناشر: Xbox Game Studios
پلتفرم ها: PC, Xbox Series X|S, Xbox One
سبک: مسابقه ای (جهان باز)
تاریخ عرضه: 18 آبان 1400

برخی از امتیازات:

Bazicenter 10/10
PC Gamer 9/10
IGN 10/10
Gameinformer 9.5/10
Gamesradar+ 10/10
Gamespot 9/10
Gamerevolution 9.5/10
Thesixthaxis 9/10
Shacknews 9/10
God is a geek 10/0
Attack of the fanboy 9.5/10
Videogamer 8/10
Gamesbeat 8/10
Gamerant 9.5/10
Gamingtrend 9/10
Guardian 9/10
Windows Central 10/10
ZTGD 8/10
Gamemag 9/10
Trueachievements 10/10
WCCFTech 9.5/10
The Games Machine 9.5/10
Everyeye.it 9.5/10
Gamepro 8.9/10
Twinfinite 9/10

Screenshot_20211112-060038_Samsung Internet.jpg Screenshot_20211112-060203_Samsung Internet.jpg

آخرین ویرایش:
یادمه نسخه چهار هم که میخواست بیاد اکثرا میگفتن نسخه ۳ کاملترین ریسینگه و بعیده که ۴ بتونه تغییر خاصی داشته باشه، چهار اومد و از هر نظر یه ارتقا بود برای نسخه قبلش
۵ هم به نظرم همینه، شما الان جزئیات مپ و تکراری بودن‌ ۴ رو بذار کنار مپ نسخه ۵ با تکنیک فوتوگرامتری + تغییر سیستم صدای بازی، میتونه دلایل کافی ای باشه که یکی دو نمره هم بالاتر بره متای بازی از نسخه قبل

FH5 تو همه قسمت ها پیشرفت قابل توجهی داشته از گرافیک و جزئیات تا وسعت و تنوع بیشتر محیطی مپ، صداگذاری ماشین ها و محیط، هندلینگ و داینامیک ماشین ها، کاستومایز/تیون کردن ماشین ها.
یعنی همه قسمت ها بهبود قابل توجهی داشته و بنظر میرسه یک پکیج کامل و بی نقص باشه و تنها چیزی که تغییر نکرده فرمول کلی بازی هست که ممکنه دیگه بعد این همه مدت برای یه عده دیگه اون جذابیت نسخه 3 به بعد رو نداشته باشه که خب اگه تو progression system و شوکیس ها و کانتنت هم بهبود کافی داشته باشه این مورد کم رنگ میشه:D

FH5 تو همه قسمت ها پیشرفت قابل توجهی داشته از گرافیک و جزئیات تا وسعت و تنوع بیشتر محیطی مپ، صداگذاری ماشین ها و محیط، هندلینگ و داینامیک ماشین ها، کاستومایز/تیون کردن ماشین ها.
یعنی همه قسمت ها بهبود قابل توجهی داشته و بنظر میرسه یک پکیج کامل و بی نقص باشه و تنها چیزی که تغییر نکرده فرمول کلی بازی هست که ممکنه دیگه بعد این همه مدت برای یه عده دیگه اون جذابیت نسخه 3 به بعد رو نداشته باشه که خب اگه تو progression system و شوکیس ها و کانتنت هم بهبود کافی داشته باشه این مورد کم رنگ میشه:D
اتفاقا تو فرمولم یسری تغییرات بوده. ولی اونقدر بزرگ و جامع نیست (مثلا در مقایسه با تغییرات فصلی در نسخه 4)
مثلا کمپین بازی خیلی زیر و رو شده.
جدای اون برای سیستم پیشرفت تکنیکی مثل آبجکتیو های اکسپنشن لگو اضافه شده.
مسابقات expedition جدید اضافه شده و همین خیلی جالبه.
طوفان های شن و همچنین طوفان های بارونی قطعا چیز های جدیدی هستن توی این نسخه.

در کل پیشرفت و تغییرات زیاد داشته ولی یک تغییر کلیدی که گیمچنجر باشه (مثل سیستم فصل های نسخه 4) نیست اینجا

اتفاقا تو فرمولم یسری تغییرات بوده. ولی اونقدر بزرگ و جامع نیست (مثلا در مقایسه با تغییرات فصلی در نسخه 4)
مثلا کمپین بازی خیلی زیر و رو شده.
جدای اون برای سیستم پیشرفت تکنیکی مثل آبجکتیو های اکسپنشن لگو اضافه شده.
مسابقات expedition جدید اضافه شده و همین خیلی جالبه.
طوفان های شن و همچنین طوفان های بارونی قطعا چیز های جدیدی هستن توی این نسخه.

در کل پیشرفت و تغییرات زیاد داشته ولی یک تغییر کلیدی که گیمچنجر باشه (مثل سیستم فصل های نسخه 4) نیست اینجا

موافقم باهات.
بازی تو همه بخش ها پیشرفت داشته. به عنوان مقال event lab که یک سال قبل به نسخه چهارش با عنوان super 7 اضافه شده بود بسیار کامل شده و تجربه جذابی رو از بدو ورود به گیم ارایه میده مخصوصا برای یه قشری که خوره ساخت گیم مد و از این چیز ها هستن.
ولی چون یه فیچر خیلی خاص که خیلی گل درشت باشه، به بازی اضافه نشده فکر می کنم بعضی سایت ها بهش خرده بگیرند.
با این که فکر می کنم حق اش ۹۰ + هست ولی فکر می کنم ۸۸ یا ۸۷ بشه.

ببخشید برای آف‌تاپیک ولی الان داشتم تو سایتشون میچرخیدم تو همون صفحه اول یه گزینه برای Accessibility داشتن که حتی زبان فارسی هم داشت! wtf!! :D
این سطح از احترام به مشتری بی نظیره واقعا:x

View attachment 229978
احتمالا پلاگین وردپرس باشه که فارسی هم داره

بعیده ۹۲به بالا بشه
چون فورزا۴ یه بازیه کامل از همه لحاظ بود و ساختن بازیه بهتر از اون خیلی سخته
امسال هیچ بازی ۹۰نشده پس اینم خیلی کارش سخته
مطمعن باشید منتقدا به شباهت بازی به قسمت قبلی اشاره میکنن و ازش نمره کم میکنن
در نهایت این بازی امتیازش زیاد مهم نیست،بازی کنید و لذت ببرید
من میگم ۸۷ میشه
اما در نظر سنجی بهش 75 می دم:D

چیزی که عالی هست و رقیبی نداره تغییر زیاد دادنش ریسک بسیار زیادی داره و عملا نیازی هم نداره اما اینکه بگیم تغییرات نداشته غلطه از شرایط اب و هوایی تا نوع ریس ها و چند بخش جدید و گرافیک دگرگون شده با کلا محیط بازی به اندازه کافی برای طرفدارهاش هست که بازم 100 ها ساعت سرگرم بشن
من البته انتظار داشتم فیزیک بازی هم به اندازه گرافیکش بهبود پیدا می کرد هر چند فیزیک بازی 4 هم عالی بود مخصوصا اگر تجربه ش با فرمون باشه اما نکته ای بود که جای کار داشت و می تونست بهتر از اینی که هستم بشه با توجه به تیم بسیار قدرتمندی که داره البته بازم تا نیاد نمی تونم نظر قطعی بدم شایدم واقعا

اما در نظر سنجی بهش 75 می دم:D

چیزی که عالی هست و رقیبی نداره تغییر زیاد دادنش ریسک بسیار زیادی داره و عملا نیازی هم نداره اما اینکه بگیم تغییرات نداشته غلطه از شرایط اب و هوایی تا نوع ریس ها و چند بخش جدید و گرافیک دگرگون شده با کلا محیط بازی به اندازه کافی برای طرفدارهاش هست که بازم 100 ها ساعت سرگرم بشن
من البته انتظار داشتم فیزیک بازی هم به اندازه گرافیکش بهبود پیدا می کرد هر چند فیزیک بازی 4 هم عالی بود مخصوصا اگر تجربه ش با فرمون باشه اما نکته ای بود که جای کار داشت و می تونست بهتر از اینی که هستم بشه با توجه به تیم بسیار قدرتمندی که داره البته بازم تا نیاد نمی تونم نظر قطعی بدم شایدم واقعا
اون ۷۵ رو برا شوخی دادم،خودم الان دارم ۴رو بازی میکنم
:))

بنظرم حقشه که امتیاز بالای ۹۴ بگیره، تا الان جزو معدود بازی هایی هست که تونسته گرافیک نسل بعدی رو نمایش بده و نسخه چهارم رو هم تکمیل کرده.
کلا بازی های رانندگی و مسابقات رو نمیشه خیلی تغییر داد و درضمن کسی به ترکیب برنده دست نمیزنه و تنها بهترش میکنه. تا همینجا هم نسخه چهار رو در همه جهات ارتقاء دادند که قابل تحسینه.
البته همیشه یکسری سایت پیدا میشه که خلاف جریان حرکت کنه.

• Like
Reactions: noorihamid99

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or