امتیازات Forza Horizon 5

میانگین امتیازات Forza Horizon 5 در متاکریتیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    248
  • نظرسنجی بسته شده است .

Dreadlord

کاربر سایت
header.jpg

سازنده: Playground Games
ناشر: Xbox Game Studios
پلتفرم ها: PC, Xbox Series X|S, Xbox One
سبک: مسابقه ای (جهان باز)
تاریخ عرضه: 18 آبان 1400

برخی از امتیازات:

Bazicenter 10/10
PC Gamer 9/10
IGN 10/10
Gameinformer 9.5/10
Gamesradar+ 10/10
Gamespot 9/10
Gamerevolution 9.5/10
Thesixthaxis 9/10
Shacknews 9/10
God is a geek 10/0
Attack of the fanboy 9.5/10
Videogamer 8/10
Gamesbeat 8/10
Gamerant 9.5/10
Gamingtrend 9/10
Guardian 9/10
Windows Central 10/10
ZTGD 8/10
Gamemag 9/10
Trueachievements 10/10
WCCFTech 9.5/10
The Games Machine 9.5/10
Everyeye.it 9.5/10
Gamepro 8.9/10
Twinfinite 9/10

Screenshot_20211112-060038_Samsung Internet.jpg Screenshot_20211112-060203_Samsung Internet.jpg

آخرین ویرایش:
همون 10 که IGN داده حجت رو بر من تمام کرد :x

خیلی دوست داشتم +92 باشه که واقعا هم حقش بود
ولی متاسفانه بعضی منتقد نماها که هیچی از ریسینگ نمیفهمن خیلی خیلی در حق بازی کم لطفی کردن و فقط خواستن بگن ما هم هستیم

خدایی امسال حقش گوتی هست
بالاترین متای سال رو داره لامصب
چی میشد اون قدر که از فورتزاهای پلی گراند مطمئن بودیم از هیلو های 343 هم مطمئن میشدیم

طرف (GamesBeat) نقد کرده گفته همه چیز این بازی از قبلی بهتره و اصن این بازی باعث شد من به سبک ریسینگ علاقه‌مند بشم (طرف منتقده اصن ریسینگ دوست نداشته =| ) و بعد این بازی میرم ریسینگای دیگه رو بازی میکنم
۸ از ۱۰ =|||||||||||
وضعیت بعضی رسانه ها خیلی مسخرست بخدا
بازی ریسینگ رو دادن به کسی که خودش میگه اصلا ریسینگ دوست نداشته! خوبه باز این ارکیده اگه شبیه ساز بود که نمره زرد میداد به گمونم :D
ولی با تمام اینا دم PG گرم بازم گل کاشتن:-bd بازی از لحاظ فنی هم تو سطح بسیار بالایی قرار داره و تو این زمینه هم کم نذاشتن بر خلاف خیلی از بازی های روز که اول بازی رو منتشر میکنن بعد یادشون میاد ایرادات فنی رو برطرف کنن

• Like
Reactions: dark souls and Bax
گویا Playground Games اولین استودیویی هست که تو بازه 5 ساله 3 تا بازی متا 90+ منتشر میکنه
^:)^^:)^^:)^

نه کاملا
برگردیم عقب تر (زمان PS2 و PS1 مخصوصا) هستن بازم

خفنی اش اینه که "الان" تو این دوره که این قدر تولید بازی ها وقت گیره تو 5 سال سه تا بازی با متای +90 دادن بیرون
حقیقتا دستاورد پشم ریزونیه و نشون از تسلط کامل استدیو رو کارها و ساخته هاش داره

آخرین ویرایش:
ارزش یه بازی به طرفداراشه به فروشش. که باعث شده به یه ریسینگ ساز، fable بدن بسازه
ارزش استودیو به اینه، که آچارز فرانسه هست و به کمک بقیه میره مهم نیست بازی چی باشه ، هیلو هست پلی گراند اونجا هست، فیبله اونجا هم هست.
خب فکر میکنی اگه PG الان 3 تا ریسینگ پست سر هم بالای 90 نساخته بود ، مثلا 80 میشد یا 85 میشد بازهم شرایط همین بود ؟!
متا و امتیاز منتقدها و GOTY خیلی زیاد تاثیرگذاره تو ارزشیابی استودیو

همون 10 که IGN داده حجت رو بر من تمام کرد :x

خیلی دوست داشتم +92 باشه که واقعا هم حقش بود
ولی متاسفانه بعضی منتقد نماها که هیچی از ریسینگ نمیفهمن خیلی خیلی در حق بازی کم لطفی کردن و فقط خواستن بگن ما هم هستیم
این بازی واقعا به حقش رسیده. شما شرایط رو در نظر بگیر که این همه بازی خفن امسال منتشر شد مثل It Takes two, Ratchet, Dethloop, Psychonauts 2 و همین اواخر Metroid Dread با اینکه بازی فوق‌العاده ایه هیچکدوم به 90 نرسیدن:D

دوتا خرده‌ای که به بازی میگیرن که بنظرم معقولانه هم هست یکی فقدان ماشین‌های الکتریکی و هیبرید خصوصا از برند تسلا هست که بازی از قافله رنگارنگ ماشین‌های الکتریکی عقب مونده.
دوم عوض شدن فصل‌ها مثل سری قبل نیست و از 4 به 2 فصل تقلیل پیدا کرده که شامل تابستان بارانی و بهار گرم با طوفان شن میشه.
الان دارید شوخی میکنید یا جدی میگید؟؟
ماشین برقی تسلا ؟؟ قافله رنگانگ ماشین های برقی ؟؟ شما زیاد حرف های ایلان ماسک رو احتمالا گوش کردید و جدی گرفتید . ( فقط حرف میزنه طرف -
کلا ایلان ماسک از اون دسته ادم هاست که ثروتش رو فقط خرج موهومات کرده .وقتی آدمها داشتن بخاطر یک ویروس فلو روی زمین میمردن طرف فیلم های تخیلی زیاد دیده بود و میگفت خورشید رو نورش ور منعکس میکنم به زمین بعد هتل میزنم مریخ ! یا چند میلیارد دلار موشک شلیک میکنم به فضا به جای کشف مثلا یک دستگاه ونتلیتور مدرن و مناسبتر که ادم ها از بیماری حاد تنفسی نمیرن .)

اون آب و هوا هم بخاطر اینه که مکزیک فکر نکنم برف بیاد اگر اشتباه نکنم!؟؟ اه راستی من هم خوزستان هستم هیچ وقت برف نیومده بجز در چند نقطه نادر .چون اون دوتا آب و هوا اقلیم مکزیک هستند شما ترجیح میدید که پلی کراند فصل تولید کنن از خودشون ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or