آخرین ویرایش:
حدود 20 پله دیگه تا 93 فاصله داره ولی بعید میدونم اگه به 93 هم رسید ثابت بشه مگه اینکه رگباری 10 ردیف کنن که بعیده فعلا با این وضعیت داره رو 92 ثابت میشه .....عجیب ترکونده
دوستان احتمالش هست بره 93؟
بهرام جان تو این یک مورد Forza Horizon دیگه تخصص و تسلط کاملت تو این بازی اثبات شدهنقد بازی اگر مشکلی نباشه فردا روی سایت قرار میگیره. در خصوص نقد هم باید بگم قطعا یکی از سنگینترین و جامعترین نقد هایی بود که تا به امروز نوشتم. علاوه بر اون هم سعی کردم هم با فرمان و هم با کنترلر بازیو انجام بدم تا بیشتر هسته گیمپلی بازیو بتونم بررسی کنم.
دمت گرمنقد بازی اگر مشکلی نباشه فردا روی سایت قرار میگیره. در خصوص نقد هم باید بگم قطعا یکی از سنگینترین و جامعترین نقد هایی بود که تا به امروز نوشتم. علاوه بر اون هم سعی کردم هم با فرمان و هم با کنترلر بازیو انجام بدم تا بیشتر هسته گیمپلی بازیو بتونم بررسی کنم.
نمره رو حال نکردم یعنی این از FH3 هم دیگه چیز بیشتر ارایه میده
جدا با 15 تا نمره 10 27 تا نمره +9 و 24 تا 9 و ینی واست هنوز سواله ؟نمره رو حال نکردم یعنی این از FH3 هم دیگه چیز بیشتر ارایه میده![]()
نقد عالی بود ایول داری
ممنون.نقد عالی بود ایول داری
کی توی متاکریتیک ثبت میشه؟
بهرام جان یه سوال ازت داشتم توی تاپیک خود بازی پرسیدم ولی کسی اطلاع نداشت چون خودت هم روی ONE X بازی کردی میشه بگی چقدر حجم اپدیت داشت بازی و چند گیگ باید اپدیت کنم برای نسخه ONE X؟ویرایش: خب نقد بازی ثبت شد الان :d
View attachment 94588
کلا با آپدیت ها ۶۵ گیگ شدهبهرام جان یه سوال ازت داشتم توی تاپیک خود بازی پرسیدم ولی کسی اطلاع نداشت چون خودت هم روی ONE X بازی کردی میشه بگی چقدر حجم اپدیت داشت بازی و چند گیگ باید اپدیت کنم برای نسخه ONE X؟