امتیازات Forza Horizon 2

FLAWL3SS

کاربر سایت
46235090079712268354.jpg

Developers:Playground Games (XBO),Sumo Digital (X360),Turn 10 Studios
Publisher:Microsoft Studios
Series:Forza Motorsport
Platform:Xbox 360,Xbox One
Genre:Racing
Mode:Single-player, online multiplayer

Metacritic - 87/100
(69 نقد)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
USGamer - 10/10
GamingAge - 10/10
GamingTrend - 9.5/10
Destructoid - 9.5/10
InsideGamer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
XGN - 9.2/10
Games.cz - 9/10
ZTGD - 9/10
GameBlog.fr - 9/10
GamePlanet - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
IGN - 9/10
Eurogamer Germany - 9/10
Eurogamer - 9/10
Everyeye.it - 9/10
GodisGeek - 9/10
Canadian Online Game - 9/10
GamesBeat - 9/10
Meristation - 9/10
IGN Italia - 9/10
HardCore Gamer - 9/10
Lazy gamer - 8.9/10
NZgamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
Vandal Online - 8.6/10
PostArcade - 8.5/10
gameinformer - 8.3/10
PowerUnlimited - 8.2/10
Joystiq - 8/10
Shacknews - 8/10
OXM Uk - 8/10
GamesRadar - 8/10
VideoGamer - 8/10
Thesixthaxis - 8/10
Digital Spy - 8/10
EGM - 7.5/10
Polygon - 7/10
GameReactor - 7/10

آخرین ویرایش:
این داستان مدت هاست برا همه بازی ها هست و ایشون تا به حال خیلی از بازی ها رو متاشونو حداقل یدونه آوردن پایین و متاسفانه در متا هم ثبت میشه و کاریش هم نمیشه کرد :d

اره میدونم ولی خب باید قبول کرد برا جماعت بازی سنتر تام چیک معتبرترینه

خدا رو شکر این تام چیک سرطان گرفته احتمالا به زودی از شرش خلاص میشیم :bighug:

یعنی جدا سرطان گرفتن یه انسان و مردنش لذت بخشه حتی اگه اون شخص تام چیک باشه ؟!! درسته چرت نظر میده ولی اینکه بگیم به خاطر نمره کم دادن ایشالله بمیره ته بی انصافیه و از انسانیت به دوره....

:|:|:|:|:|:|:|......................:|

- - -ویرایش - - -

یعنی جدا سرطان گرفتن یه انسان و مردنش لذت بخشه حتی اگه اون شخص تام چیک باشه ؟!! درسته چرت نظر میده ولی اینکه بگیم به خاطر نمره کم دادن ایشالله بمیره ته بی انصافیه و از انسانیت به دوره....

اگر تام چیک باشه بله .....شورشو در اورده واقعا

معتبرترین نه، رو اعصاب ترین ـه.
وقتی خودش انسان نیست و اینجوری رفتار میکنه، در قبالش هم نباید انسانیت داشت.
درضمن واسه خودش هم خوبه، زودتر از این همه درد و رنج خلاص میشه. :دی

من اصلا موافق این آدم و نمره ای که داده نیستم و تا حالا هم Forza بازی نکردم و راجع بهش نظر هم نمیدم ولی به یک چیزی اعتقاد راسخ دارم اونم اینه که قرار نیست همه مثل هم باشن و در درجه بعدی همه اونجوری ببینن که شما دوست دارین ببینین.

خوشش نیومده ۲ داده. هیچ معیار و مقیاسی در نمره دادن وجود نداره.یه سری World of Warcraft رو بهترین سرگرمی تاریخ انسان میدونن یه سری حاضر نیستن ‍۱ پاپاسی هم پاش بدن.

دوستان منظورم اینه الان متا هورایزن86بود بخاط این نمره مسخره85شد
خب از این به بعد وقتی مقایسه بین دو بازی میشه و متا رو ملاک قرار میدین یعنی نمره تام چیک معتبرترین برا شما
مثلا الان اگه متا درایو کلاب86میشد100صفحه بحث و تذول کل کل که اره از هورایزن مت بیشتر گرفته
خب همین باعث میشه برا شما ها معتبر ترین باشه

اگه تام چیک باشه کاملا خوشحال کننده ـست:)

دوستان منظورم اینه الان متا هورایزن86بود بخاط این نمره مسخره85شد
خب از این به بعد وقتی مقایسه بین دو بازی میشه و متا رو ملاک قرار میدین یعنی نمره تام چیک معتبرترین برا شما
مثلا الان اگه متا درایو کلاب86میشد100صفحه بحث و تذول کل کل که اره از هورایزن مت بیشتر گرفته
خب همین باعث میشه برا شما ها معتبر ترین باشه

خب نمره متا رو بدون نمره تام چیک فرض کنید. به هیلو 4 هم داده بود 2 به یسری بازی دیگه داده بود 4 و ... . یا اگر معیار متا برای شما با وجود تام چیک و یسری سایت دیگه مسخره هست میتونید از میانگین تمام نمرات سایتها و ... که توی N4G هست استفاده کنید چون دیگه کاری نداره کی از نظر یک عده معتبر هست و کی نیست، همه نمرات رو در هم و با هم حساب میکنه و میانگین میده.

اما یسری اشکالاتی که گرفته واقعاً از حد نظر شخصی هم گذشته. مثلاً 30 فریم بودن بازی اشکال هست؟ یا داشتن VIP؟ اصلاً تیتر نقدش جالبه: [LTR]Who cares about Forza Horizon 2?[/LTR]

یک همچین منتقدی نه نمره 10/10ـش برای من اهمیت داره نه نمره 2/10ـش: [LTR]Who cares about Tom Chick reviews?[/LTR]

این حساسیت ها برای موقعیه که رقابت خیلی تنگاتنگ باشه. نه حالا که FH2 با اختلاف، بهترین ریسینگ موجوده:دی حالا 86 بشه 85 فرقی تو اصل موضوع نمیکنه، چون رقیبی به اون صورت نداره.

از طرز تفکر بعضی ها خیلی ناراحتم! :|

آرزوی مرگ کسی رو داشتن بی رحمانه ترین و زشت ترین آرزوی ممکن هست!
من خودم هیچ وقت تام چیک رو قبول نداشتم و نخواهم داشت ولی یکی از تلخ ترین خبر هایی که این چند وقته شنیدم خبر بیماری ایشون هست که از ته دل می خوام خوب بشه هر چند می دونم به نقد های بدش ادامه می ده!

از طرز تفکر بعضی ها خیلی ناراحتم! :|

آرزوی مرگ کسی رو داشتن بی رحمانه ترین و زشت ترین آرزوی ممکن هست!
من خودم هیچ وقت تام چیک رو قبول نداشتم و نخواهم داشت ولی یکی از تلخ ترین خبر هایی که این چند وقته شنیدم خبر بیماری ایشون هست که از ته دل می خوام خوب بشه هر چند می دونم به نقد های بدش ادامه می ده!

آدم عحیبیه الان فردا میاد نمره driveclub رو بیشتر میده:))

انصافا من با این تام خروس حال میکنم ... اصلا بشر با اعصاب میلیون ها ادم بازی میکنه ... ککششم نمیگزه ... اگه جریان بیماریش راسته امیدوارم خیلی زود شفا پیدا کنه ... و بیشتر شاهد این هنر نمایی هاش باشیم ... امثال تام چیک نباشن دنیا خیلی کسل کننده میشه ... البته اگه یه وقت هوس کرد بره ps4 بخره جلوی در مغازه یه 18 چرخ از روش رد شه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or