یک نکته بگم من خودم فن یوبیسافت بودم و الان هم نسبتا هستم و به توجیح باشه خیلی بهتر هم میتونم توجیح کنم ولی وقتی یکسری اتفاقات پشت سره هم میافته باعث منفور شدن یک کمپانی میشه مثل یکسری اتفاقات برای EA افتاد ( در حالی که بازیهای خوبی هم تو اون دوره داشت) و اینکه یوبیسافت سعی در جبران ش داره اوکی هست مثل همین توقف ساخت سالانه اساسین کرید
حالا به اساسین های اخر نسل هفتم کار نداریم ولی اساسین یونیتی یکی از ضعیف ترین بازیهای فنی تو چند سال اخیر بود که نزدیک به چندین میلیون نفر این بازی رو با توجه به هایپش تهیه کردند و بازی با فریم ریت افتضاح اجرا میشد ! یعنی خودشون هم به افتضاح بودن بار فنی بازی اذعان داشتند و حتی فکر کنم معذرت خواهی هم کردند ولی به جای اینکه بازی رو چندین ماه تاخیر بزنند و مشکلات فنی ش رو برطرف کنند انتخاب دیگه ای کردند که به ضرر مشتری تموم بشه. و حتی سندکیت هم بازی ضعیفی بود از هوش مصنوعی ضعیف بگیر تا طراحی مراحل که برو تو فلان باکس فلان کار تکراری انجام بده بیا .... یوبیسافت کلا این نسل اساسین کرید که محبوب ترین سری ش بود رو به افتضاح ترین شکل ممکن عرضه کرد بعد کسی ناراضی باشه از عدم اطلاعات هست ؟ البته این روند ساخت سالانه رو متوقف کرده نشونه خوبی هست
و یا تجربه تلخ اخرین شاهزاده ایرانی به عدم اطلاعات بر میگرده ؟ من به نسخه 2008 کاری ندارم چون به نظرم یک ریسکی بود که خب نتیجه خوب بود ولی اخرین نسخه با اون کیفیت پایین عرضه شد و باعث شد این سری رسما به گور بره !
داداش شما که اطلاعاتت کامل هست بهتر از من میدونی چه بلایی سره بازی 1666 امد ! بازی امستردام قرار بود اخر نسل هفتم عرضه بشه. THQ ورشکست شد و یوبیسافت استدیو رو خرید کلا و روند ساخت بازی رو متوقف کرد که باعث جدایی دوباره ایشون شد. تازه همین چندین وقت پیش بود که این بنده خدا تونست حق ساخت بازی رو دوباره بدست بیاره ! ایده ای که قرار بود اخر نسل هفتم منتشر بشه اونم تو سالهایی که اساسین کرید داشت به سمت تکراری شدن میرفت الان بعده چندین سال تازه سازنده اش حق ساخت رو تونسته پس بگیره مثل قبل ارزش داره ؟
یکی از کارهای به شدت منفی یوبیسافت تو این سالهای اخیر از بین بردن یکسری بازی مثل امستردام 1666 و شاهزاده ایرانی هست برای حیات اساسین کرید در حالی که حتی اساسین کرید هم خودش نابود کرد !
Ubisoft suspends development on Patrice Désilets' 1666 "for an undisclosed time"
Patrice Désilets gains 1666 Amsterdam rights, calls off Ubisoft lawsuit
همین الان اخرین اپدیت رینبو باعث شده کارکتر شما (دوربین) وقتی بازی شروع میشه بین زمین و هوا گیر کنه و هیچ راهی برای خلاص شدن از این وضعیت به جز خروج از بازی نداری و وقتی دست مچ پوینت رنکد هست و این اتفاق میافته سوزش رو میفهمی و یا همین for honor بازیی که به گفته اکثریت بسیار جذاب هست ولی به خاطره سرور ها عملا فاتحه اش داره خونده میشه. هایپ های گرافیکی اول نسل هشتم برای واچ داگز و باقی بازیها هم خودت بهش اذعان کردی.
من خودم واقعا یوبیسافت هیتر نیستم و همین الان دارم دوباره rayman orgins رو بازی میکنم و یوبیسافت بازیهای خیلی خوبی ساخته ولی بعضی از تصمیماتی که میگیرند به شدت به ضرر مشتری هست و خب یقینا باعث ازرده خاطر شدن خیلی ها شده.
خیلی از جواب های شما در پاسخ به اون یکی دوستمون دادم ولی درباره پرنس پارادوکس نیست ! سه گانه اصلی که جاش محفوظ هست ولی یوبیسافت به جای اینکه بیاد اخرین نسخه رو با اون کیفیت بده ! ( ایده جدیدش کجا بود ؟ همون لول دیزان نسل ششم رو اورده بودند تو نسل هفتم ) میتونست روی یک عنوان با کیفیت تر کار کنه و فرانچایز اونطوری نابود نشه !
پ ن : عجب بدبختی شده هر صحبتی تو هر تاپیکی بشه سریعا طرف مقابل به هیتر بودن محکوم میشه ! والا باید بگم خودم بیشترین تایم پلی سال 2016 ام برای rb6 بوده.