امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
من هنوز خیلی پریویو ها رو ندیدم ولی یه ۱۰ دقیقه ای خلاصه دیدم ظاهرا شدیداً خفنه و باید منتظر متا بالا ۹۰ باشیم. شاید هم اصن زدو رقیبی برای زلدا شد:D
این سایتایی که پیش نمایش دادن گفتن احتمالا یکی از رقبای سر سخت برای گوتی IMG_20230522_235334_604.jpg
و این عزیزان هم که انگار برنامه ای برای پچ روز عرضه ندارن و با یه گیم خیلی بهینه طرف هستیم

آخرین ویرایش:
طبق نمایش ها و نظرات کسایی که تجربش کردن قطعا میتونه جزو گوتی های امسال باشه! اینا باید چی ساخته باشن که تو این پریویوها بیان بگن میتونه ژانر نقش آفرینی رو دگرگون کنه! :D
اگه ایراد خاصی نداشته باشه خیلی راحت میتونه بالا 90 بگیره. در بدترین حالت ممکن هم احتمالا 85 اینا. پایینتر راه نداره:D ای کاش موفقیت این بازی درس عبرتی بشه برای Luminous Productions و باعث و بانی FF XV که ایده اولیه چی تحویل گرفتن و چی دادن بیرون! جنایت علیه بشریت بود اون بازی!

طبق نمایش ها و نظرات کسایی که تجربش کردن قطعا میتونه جزو گوتی های امسال باشه! اینا باید چی ساخته باشن که تو این پریویوها بیان بگن میتونه ژانر نقش آفرینی رو دگرگون کنه! :D
اگه ایراد خاصی نداشته باشه خیلی راحت میتونه بالا 90 بگیره. در بدترین حالت ممکن هم احتمالا 85 اینا. پایینتر راه نداره:D ای کاش موفقیت این بازی درس عبرتی بشه برای Luminous Productions و باعث و بانی FF XV که ایده اولیه چی تحویل گرفتن و چی دادن بیرون! جنایت علیه بشریت بود اون بازی!
البته گویا یه سری از پیش نمایش ها هم به بخش RPG بازی ایراد گرفتن

کلا بخش داستانی اصلی و مبارزات بازی خیلی خفن کار شده و شدیدا ازش تعریف میشه

ولی به نظر میریه فعالیت و ماموریت های فرعی، بخش RPG ، مپ بازی اینا ایراداتی بهش وارد هست

باید ببینیم چقدر بخش داستانی میتونه خفن باشه که اگر کم و کاستیی هم داره، منتقدا بتونند ازش چشم پوشی کنند

---
من یه حسی بهم میگه متا بازی نزدیک به 90 میشه... 88~89 مثلا:-"

ولی به نظر میریه فعالیت و ماموریت های فرعی، بخش RPG ، مپ بازی اینا ایراداتی بهش وارد هست

باید ببینیم چقدر بخش داستانی میتونه خفن باشه که اگر کم و کاستیی هم داره، منتقدا بتونند ازش چشم پوشی کنند

---
با این چیزایی که گفتی گیم بوی هک اند اسلش میده

با این چیزایی که گفتی گیم بوی هک اند اسلش میده
اتفاقا گفتن یه بخش مثل Bloody Palaceه DMC هم داره:-" (جدا از اون بخش آرکید و ... که لیدربورد براش در نظر گرفتن:-" )

---

بازی شدیدا اپیکه! یعنی اینجور که توصیف میکنند یادآور GOWهای قدیمه :دی
کلا موارد داستانی رو خیلی تعریف میکنند ازش

دمو یه سری مشکلات تکنیکی هم داشته، ولی بیلد قدیمیه بازی بوده و نه بیلدی که دو قرنه گلد شده :| (فازشون چیه آخه؟ :-" )

اتفاقا گفتن یه بخش مثل Bloody Palaceه DMC هم داره:-" (جدا از اون بخش آرکید و ... که لیدربورد براش در نظر گرفتن:-" )

---

بازی شدیدا اپیکه! یعنی اینجور که توصیف میکنند یادآور GOWهای قدیمه :D
کلا موارد داستانی رو خیلی تعریف میکنند ازش

دمو یه سری مشکلات تکنیکی هم داشته، ولی بیلد قدیمیه بازی بوده و نه بیلدی که دو قرنه گلد شده :| (فازشون چیه آخه؟ :-" )
پس من افت فریمی که دیدم واقعی بود

من فکر کنم اینا خیلی وقت نسخه ی پیش نمایش رو از قبل آماده کرده بودن می خواستن بدن دست منتقدین مثل همین گیمشون که گلد شد مال 80 روز قبل لانچ بازی بود

پس من افت فریمی که دیدم واقعی بود

من فکر کنم اینا خیلی وقت نسخه ی پیش نمایش رو از قبل آماده کرده بودن می خواستن بدن دست منتقدین مثل همین گیمشون که گلد شد مال 80 روز قبل لانچ بازی بود
آخه نسخه ای هم ندادن ملت
ملت رو دعوت کردن به دفاتر اسکوئر ، اونجا دادن بازی کنند و اینا :D

از حرکات عجیب غریبه تا حدی:-"

آخه نسخه ای هم ندادن ملت
ملت رو دعوت کردن به دفاتر اسکوئر ، اونجا دادن بازی کنند و اینا :D

از حرکات عجیب غریبه تا حدی:-"
اسکوئر سر گیم گاردینز گلکسی همین حرکتو زد ملت به کل امیدشون رو از دست داده بودن و بازی فروش کمی داشت

نمیدونم کی قرار اینا آدم بشن

البته من یه چیزی رو بگم ظاهرا اینی که منتقدا زدن چپتر اول بازی بوده و من یادم یوشیدا گفت ماموریت های جانبی این چیزا داریم فکر کنم اگه بریم جلوتر درست شه چون میشه توی محیط بازی به راحتی جا به جا شد اگه قرار بود هیچ کاری برای انجام دادن توی محیطای قبلی نباشه به کل میزدن خطی می کردنش نه نیمه اوپن ورلد

• Like
Reactions: Deathbringer

---
نسبت به بقیه فاینال فانتزی‌ها (اگه فاجعه 15 رو نادیده بگیریم کلا) این رویه متفاوتی رو در پیش گرفته و جدای از یکسری کاستی‌های احتمالی ولی حداقل طبق چیزی که نشون دادن، ویژگی‌های مثبتش به منفیاش میچربه :D اگه با استقبال مواجه بشه احتمالا مسیر فرنچایزو هم عوض میکنه.
با این حال چون سعی کرده یکم RPG غربی به فرنچایز اضافه کنه شاید ایراداتی داشته باشه ولی حداقل این جسارتشون ارزشمنده و امیدوارم که منتقدا خیلی روی اون مسائل حساس نباشن.
اگه 90 یا 90 به بالا بگیره که دیگه دمش گرم و شاهکار کرده (خودم 92 زدم!). اگه بین همین 85 تا 90 هم بمونه بازم خوبه یعنی جوری نشه که بگیم بالا 90 نشد پس فیل شده.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or