امتیازات FIFA 16

..ROC..

کاربر سایت
dxojrs39c4obyi37uqj4.jpg

Guardian = 100
IGN Spain = 90
GameSpot =
90
Multiplayer.it = 90
GamesVillage.it = 90
EGM =
90
Polygon =
90
Attack of the Fanboy = 90
We Got This Covered = 90
Canadian Online Gamers = 89
Hobby Consolas = 89

Game Informer = 88
Meristation = 88
New Game Network = 86
3DJuegos = 85

Gamerscore = 82
NDTV = 80
Eurogamer Italy = 80
Gameblog.fr = 80
Digital Spy = 80
IGN = 78

ThisGenGaming = 70
USgamer = 70

70= Videogamer
66jzc5i2npnf5udc8wvw.jpg

با تشکر از دوستانی که نقدها و نمرات بازی را قرار دادند

آخرین ویرایش:
مقایسه فروش دو بازی از دو سبک کاملا متفاوت چه ربطی به این دو بازی داره؟(دارک سولز و کال آو دیوتی؟!)
تبلیغات یه محصول هر چقد زیاد باشه وقتی کیفیت نداشته باشه باز فروشش میلیونی میشه؟
اونم یه محصول مربوط با سرگرمی؟
شما بخوای بازی بخری فیدبک نمیگیری از دوستات,سایت ها؟
تبلیغات PES رو شما ندیدی تو مثلا سری آ؟
اون مقایسه رو انجام دادم تا بگم فروش بازی ربط چندانی به کیفیتش نداره.
بله درسته این مواردی که شما می‌گید ولی خب تبلیغات تاثیر بسیار بیشتری نسبت بهشون داره.
مقصود کامنت من رو بد برداشت کردید شما، من نگفتم که فقط تبلیغات باعث فروش می‌شه و این موارد ذکر شده‌ی شما کاملاً درسته، من منظورم این بود فروش یه بازی به هیچ‌وجه تضمین کننده کیفیتش نیست...

در کل نمرات خوبی گرفته که حقشم هست . نقد game spot خیل. خوب و دقیق بود .
فقط بررسی ign خیلی عجیب بود . اتفاقا بخش دفاعی بازی خیلی پیشرفته تر از بازی رقیبه . عجیبه که به نسخه قبل نمره بیشتری داده بود !

Digital Chumps 86

FIFA 16 delivers another deeply satisfying game of soccer replete with beloved franchise staples such as Ultimate Team, Co-op Online Seasons, etc. The core game is largely the same. But key additions in the Women’s International Tournament and the new Ultimate Team Draft add depth to a game already full of immersive play options. With the addition of Ultimate Team Draft, EA could honestly put out Ultimate Team as a stand alone release.

در کل ایرادـه خاصی نگرفته و خیلی راضی بودـه از بازی.

کسایی که عاشق این بازی هستن به میانگین متای بازی نگاه نمیکنن به تجربه خودشون استناد میکنن پس کسی نگران بالا و پایین رفتن متای بازی نیست.

Power Unlimited : 8.7

FIFA 16 is the football simulation of the year and delivers a great complete package of football. You'll have to give it time though, to hone your skills and get better. If you don't, FIFA 16 can get slow, boring and even frustrating, but if you do, you're in for an exciting and deep football experience

Atomix : 8.5

For those soccer lovers that are very passionate with their teams and gets it to a next level. Just like other years, EA Sports launch this new title of their loved soccer franchise, FIFA 16, a better game than the last ones and with great development for a next generation console

Xbox Achievements : 8

A marked improvement over last year, but the absence of pace is sorely missed. FIFA 16 is not as good on the pitch as PES this year – again – but it’s a great football game regardless, with unrivalled off the pitch options

بازی واقعا خوبه ! من که بهتر از 14 و 15 میدونمش.

من 16 هنوز نگرفتم ولی دموش روکه بازی کردم به نظرم از 15 خــــــــــــیلی بهتره و از 14 یه خورده بهتره:d
اصن 14 8g اصن عالی بود من که واقعا لذت بردم نمیدونم شاید ذوق نسل جدید باعث شد انقدر باش حال کنم/:)

من 14 رو خیلی کم بازی کردم (رو کنسولای نسل هشت)، ولی قابل قیاس نیست با 15. به مراتب بهتر از 15 شده.

به طرز عجیبی سیستم پاس بازی رو دوست دارم :d حسمیکنم باید یه استراتژی چیزی بچینی تا بتونی گل بزنی و این خیلی خوبه.چیزی که 15 نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or