امتیازات Far Cry New Dawn

MOH3N_Dark

کاربر سایت
far-cry-new-dawn-review-6-720x720.jpg

Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
Initial Release Date: February 15, 2019
Platforms: Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4

Gamespace: 9/10
Gamingtrend: 9/10
BaziCenter: 8.5/10
IGN Italia: 8.1/10
Hardcore Gamer: 8/10
IGN: 7.5/10
TheSixth Axis: 7/10
Game Informer: 7/10
Eurogamer Italy: 7/10
We Got This Covered: 7/10
XGN: 7/10
Gamespot: 6/10

Untitled.jpg

دوستان شما رو دعوت به مطالعه نقدی که برای نیو دان نوشته شده می‌کنم.

یکی از دلایلی که باعث می‌شه ارزش این عنوان نسبت به فارکرای 5 بیشتر باشه، حذف سیستم منطقه بندی و رئیس‌ها بوده که یکی از ملال آورترین کارهای چند عنوان اخیر یوبی‌سافت به حساب میاد و خوشبختانه با گوش دادن به نظر طرفدارا، تیم سازنده
این ویژگی رو از نسخه فرعی نیو دان حذف کرده :دی مطمئن باشید اگه هوش مصنوعی بازی وضعیت بهتری داشت و یک مقدار برخی از عناصری که توی نقد بهشون اشاره شده بهتر طراحی می‌شدن، حتی می‌تونست امتیاز بالاتری رو بگیره.

Jump force هم خراب کرده که طبیعی بود و نامکو فقط در حال سو استفاده از فن بیس انیمه هاست ، دریغ از ذره ای حس مسئولیت برای ارائه یه بازی مطلوب با گیم پلی و محتوای خوب.
کلا امسال تا اینجا فقط اویل ۲ عالی عمل کرده، و قشنگ بوی اخر نسل میاد و کمپانی ها دارن یه چیزایی سر هم میکنم می‌فرستند بازار تا از آخرین سال نسل و اینستال بیسشون سود جویی کنن

Jump force هم خراب کرده که طبیعی بود و نامکو فقط در حال سو استفاده از فن بیس انیمه هاست ، دریغ از ذره ای حس مسئولیت برای ارائه یه بازی مطلوب با گیم پلی و محتوای خوب.
کلا امسال تا اینجا فقط اویل ۲ عالی عمل کرده، و قشنگ بوی اخر نسل میاد و کمپانی ها دارن یه چیزایی سر هم میکنم می‌فرستند بازار تا از آخرین سال نسل و اینستال بیسشون سود جویی کنن

اهم اهم...کینگدوم هارتز 3 اهم اهم....
درسته یه سری دارن قشنگ گرب کش می کنن و میسازن میرن ولی همش هم این نیست

Apex Legends ...

اینکه Jump Force , New Dawn و Crackdown 3 خراب کنند طبیعی هست و انتظار بیشتری نمیرفت

• Like
Reactions: majidred2011
اهم اهم...کینگدوم هارتز 3 اهم اهم....
درسته یه سری دارن قشنگ گرب کش می کنن و میسازن میرن ولی همش هم این نیست

درسته بازی باب میل مخاطباشه، و رضایتشون رو جلب کرده ، ولی اونم حداقل در زمینه نقد و امتیازات عالی عمل نکرد ، جدا از اینکه بیشتر نمرات میکس بازی روی x1 نقد شدن و میتونستن متای ps4 رو خیلی پایین تر بکشن.

جدا از اون که کینگدوم مدت طولانی در حال ساخته و جز اون بازیا دسته بندی نمیشه

Apex Legends ...

اینکه Jump Force , New Dawn و Crackdown 3 خراب کنند طبیعی هست و انتظار بیشتری نمیرفت

آره اپکس لجندز سوپرایز خوبی بود ، حواسم بهش نبود ،

• Like
Reactions: vaan 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or