امتیازات Far Cry 6

میانگین امتیازات بازی در متاکریتیک

• مجموع رای دهنده‌ها
    184
  • نظرسنجی بسته شده است .

Dreadlord

کاربر سایت
rsz_far-cry-6.jpg

Developer: Ubisoft Toronto
Publisher: Ubisoft
Genre: First-Person Shooter
Release Date: October 7, 2021
امتیازات:

Impulse Gamer 9.4/10
Player2 9.1/10
Hobby Consoles 9.1/10
God is a Geek 9/10
Gaming Bolt 9/10
Gameinformer 9/10
Checkpoint Gaming 9/10
CGM 9/10
Press Start 8.5/10
ZTGD 8.5/10
Games.ch 8.2/10
VG247 8/10
IGN 8/10
Eurogamer.it 8/10
Screen Rant 8/10
Game Pressure 8.5/10
Gamers Heroes 8.5/10
Noisy Pixel 8.5/10
COG Connected 8.5/10
Jeux Video 8/10
Twinfinite 8/10
The Gamer 8/10
Hey Poor Player 8/10
Metro 8/10
Play.rs 8/10
Playsense 7.5/10
Dexerto 7/10
XGN 7/10
Games.cz 7/10
Windows Central 7/10
EGM 4/10
VGC 4/10
Gamer.no 5/10
Gameover.gr 6/10
Game Revolution 6.5/10

آخرین ویرایش:
اون زمان که تریلر معرفی بازی اومد حتی بعضیام می گفتن این پسره همون واسه هایپ من چسبیده بود به سقف ولی وقتی گیم پلی و گرافیک رو دیدم کلا بیخیال بازی شدم! نمی دونم فقط من اینجوری حس کردم یا نه ولی انفجار ها و انیمیشن صورت ها حتی از farcry 3 هم عقب تره! (اینو بعد از اینکه تازگیا برگشتم واکترو های 3 دیدم مطمئن شدم!) . کلا 80 -83 بگیر هنر کرده!

اگه بازی یذره خودش رو جدی می‌گرفت و از این مسخره‌بازی‌هاش کم می‌کرد یه کاریش می‌شد کرد ولی الان مجانی هم بدن من بازی نمی‌کنم، دیگه لوس‌بازی‌هاش شورش دراومده، سگ که نصفش رو‌ ویلچره، سلاحی که سی‌دی‌ پخش می‌کنه و پرت می‌کنه و صدتا چرت و پرت دیگه، چه بر سر اون تم جدی و سیاه فارکرای قدیمی‌ها اومده!
احتمالا باز نمره‌هاش در حد قابل قبولی بشه و مهم‌تر از اون اون‌قدری بفروش که یکی دو سال دیگه یوبی باز با همین فرمول و با درجه مسخرگی بیشتر یه فارکرای بسازه.

یوبی سافت سلطان تکرار مکررات هست یعنی کافیه یک فرمولی کمی بگیره دیگه تمومه 15 سالی با همون فرمول تولید می شه

این داستان نخ نمایی که یک مرد دیوانه که یک شهر یا روستای کوچیک در تصرف خودش می گیره
کارهای خشونت امیز و بعضا عجیب انجام می ده و شخصیت جوکر تور داره فکر کنم تا فارکرای 10 یا 12 ادامه دامه داشته باشه

واقعا همینه نمیشه یه داستان جدی داشت وقتی این ابزار های دلقک بازی رو میزارن داخلش برای من به شخصه شماره دو بهترین نسخه بود چون واقعا تم جدی داشت این لوس بازی ها رو نداشت اینکه اسلحه خراب میشد یا باید دنبال الماس میگشتی یا قرص مالریات تموم می شد و.... یادش بخیر کاش یوبی دوباره برگرده به همون فرمول

هدف از بازی سرگرم کردن مخاطب هست اگر یه بازی میتونه مخاطب خودش رو برای 10-20 ساعت سرگرم کنه پس موفق بوده
تعداد منتقدها و افراد ناراضی مهم نیست چون بازی رو مخاطبهاش میخرن نه اونایی که میگن از تریلر خوشمون نیومده بازی نمیکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or