امتیازات Far Cry 4

FLAWL3SS

کاربر سایت

Far Cry 4

63953966891726377484.jpg

Metacritic - PS4/X1/PC

=-=-=-=-=-=-=

Guardian - 10/10
GamesBeat - 9.4/10
Vandal - 9.2/10
Laps4 - 9.2/10
SoftPedia - 9/10
Metro - 9/10
Push Square - 9/10
Gamer.nl - 9/10
CVG - 9/10
GodIsaGeek - 9/10
Joystiq - 9/10
Destructoid - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
3DJuegos - 9/10
Meristation - 9/10
PowerUnlimited - 8.9/10
GameInformer - 8.8/10
Insidegamer - 8.8/10
IGN Italia - 8.8/10
CheatCodeCentral - 8.6/10
IGN - 8.5/10
MultiPlayer.it - 8.5/10
LazyGamer - 8.5/10
JeuxActu - 8.5/10
GamesRadar - 8/10
َAusGamers - 8/10
GiantBobm - 8/10
VideoGamer - 8/10
Eurogamer - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Eurogamer Portugal - 8/10
XGN - 8/10
PostArcade - 7.5/10
GameBlog.fr - 7/10
GameSpot - 7/10

آخرین ویرایش:
مهمترین مشکل شخصیت های FC4 خاطره ی آنتاگونیست شاهکاری مثل vaas پشت سرشون هست. بازیسازای Ubisoft Montreal که هیچی حتی Nolan هم نتونست از زیر سایه جوکر خودش خارج بشه. از اول هم بدیهی بود vaas به این راحتی ها تکرار شدنی نیست.

امتیاز گیم اسپات چه تاثیری داره : | این همه 9 ثبت شد متا 87 بود تا این 7 گیم اسپات اومد متا یه صدم افت کرد.
تمام امتیاز های بازی 8 و بالای 8 هستند بجز یه 7 (امتیاز گیم اسپات).

uy5h2i7pgphaqamahek3.jpg

پایین ترین نمره ی ثبت شده مال گیم اسپات هست فک کنم :|
یک سالی میشه اصلا قبولش ندارم! این اواخرم به GTA بیشتر سایتا 9.5 و 10 دادن این اون وسط 9 داده! باز از اونور به CoD Ghosts میاد 8 میده به فارکرای 7 :|

یک عده میگن گیم اسپات سخت گیره!
بنظر من این سخت گیری نیست! خیلی از سایتای دیگه سخت گیرن اما منطقی نمره میدن ولی این گیم اسپات اینقدر نمرات تخیلیی بعضی مواقع میده میره رو اعصاب :دی

نمره 7 ـشم هیچ تاثیری نداره همه 8.5 و 9 دادن متا هم هنوز 87 ـه و همه چیز عالیه و فارکرای هم عالیه :)

وقتی گیم اسپات میگه داستان و شخصیت هاش Awful(معادل افتضاح) هست بنظرم واسه اونایی که براشون داستان تو اولویت اوله مثل من دیگه هیچ ارزشی نداره، جاهای دیگه هم دیدم از داستانش ایراد زیاد گرفته بودن.

وقتی گیم اسپات میگه داستان و شخصیت هاش Awful(معادل افتضاح) هست بنظرم واسه اونایی که براشون داستان تو اولویت اوله مثل من دیگه هیچ ارزشی نداره، جاهای دیگه هم دیدم از داستانش ایراد زیاد گرفته بودن.

FC3 هم همین مشکل رو داشت، به جز Vaas که اونم از پتانسیلش استفاده نشد. این یه بازی هست و به نظر من بد نیست به خاطر گیم‌پلیش اون رو امتحان کنید...

داستان و شخصیت های فراتر از افتضاح تو FC3 مشکل اساسی بود، حالا اینجا نه تنها حل نشدن بلکه بدترم شدن.
FC3 باز همون vaas رو داشت، که البته به نظر من خیلی هم villain فوق العاده ای نبود، نصفه نیمه ول شده بود و پتانسلش هدر رفته بود.

FC3 هم همین مشکل رو داشت، به جز Vaas که اونم از پتانسیلش استفاده نشد. این یه بازی هست و به نظر من بد نیست به خاطر گیم‌پلیش اون رو امتحان کنید...

بله اما مشکل اینه که با این همه بازی جدید آدم وقت نمیکنه همه رو تجربه کنه و بهتره وقتشو برای یه چیزی بزاره که بهش علاقه داره و ارزشش رو داره. حالا خدارو شکر ما مشکل مالی نداریم و همه بازی هارو پایرت میکنیم در غیر اینصورت که انتخاب ها خیلی محدودتر میشد!

بله اما مشکل اینه که با این همه بازی جدید آدم وقت نمیکنه همه رو تجربه کنه و بهتره وقتشو برای یه چیزی بزاره که بهش علاقه داره و ارزشش رو داره. حالا خدارو شکر ما مشکل مالی نداریم و همه بازی هارو پایرت میکنیم در غیر اینصورت که انتخاب ها خیلی محدودتر میشد!
من اصرار نمیکنم که حتما تجربه کنید، اصلا به من نه ارتباط داره نه برام اهمیت داره اما چیزی که مشخصه اینه که بین بازی های اخیر و امسال، این بازی جزء اولین بازی ها (جزء اولین انتخاب ها نه اولین) به حساب میاد که ارزش 60$ رو داره! برای خیلی ها اولین انتخابه چون متای 86 تو این وضعیت دقیقا عالیه!
من از بین نقد ها فقط نقد گیم اسپات رو یه نگاه انداختم اونم چند روز قبل که ناقص بود و دیدم که از داستان و دیالوگ ها ایراد گرفته و به نظرم اومد که بیشتر از 6 به بازی نمی ده اما 7 داده که بازم عالیه! اما در مقابل به سایت متا سر بزنید خیلی ها 9، 9.5، 8.5 دادند! این نشون میده که نظر ها متفاوت هست خیلی ها شدیدا از بازی راضی بودند و بعضی نسبتا! اما متا و امتیاز ها نشون میده که به طور کلی بازی عالی بوده، همونطور که اول گفتم چون داستان و شخصیت پردازی افتضاح چیزی نیست که رو امتیاز کلی نیم صدم، یا یک نمره تاثیر بزاره.
هر چقدر هم که نظر ها متفاوت باشه، متای بازی وضعیت کلی بازی رو نشون میده که مشخصه.

مشکل من با این بازی اینه که بنظر میتونست داستان خیلی خوبی هم در کنار گیم پلی فان و هیجانی داشته باشه چون به سبکش کاملا میخوره، من خودم از این بازی ها که باید کلی ماموریت بی هدف رو پشت سر هم و بدلایل مسخره انجام بدم زیاد خوشم نمیاد ولی اینو میزارم به حساب سلیقه خودم. اتفاقا من که امتیازهای بالا و متای خوبش رو دیدم مشتاق به انجامش شدم ولی یه سری از نقدهارو که خوندم متوجه شدم داستان و شخصیت پردازی جالبی نداره و بنابراین بخاطر همین فاکتور اصلی بیخیالش میشم.
به درد شما نمی خوره، بیخیالش بشید.... تمام.

آخرین ویرایش:
هر کس سلیقه ای داره ولی به نظرم یه سری بازی ها خیلی هم داستان واسشون مهم نیست. مثلا Sunset Overdrive داستان و شخصیت پردازی توی در و دیواره ولی موقع بازی کردن به تنها چیزی که فکر نمیکنی همین هست :دی حالا مسلما Sunset یا FarCry 4 اگه داستان بهتری داشتن خیلی خوب بود ولی جوری هم نیست که به تجربه بازی لطمه بزنه (طبق تجربه خودم از FC3).

نحوه روایت داستان خیلی خوبه طبق چندتا نقدی که خوندم ، داستان همن جزئیاتش از نسخه قبلی بهتره و در کل از نسخه قبلی بهتره! ولی مشکل اینجاست که نسخه قبلی هم داستان خوبی نداشت! این کمی بهبود پیدا کرده! شخصیت پردازی هم که مطمئنا پاگان مین به واس نمیرسه

من اصرار نمیکنم که حتما تجربه کنید، اصلا به من نه ارتباط داره نه برام اهمیت داره اما چیزی که مشخصه اینه که بین بازی های اخیر و امسال، این بازی جزء اولین بازی ها (جزء اولین انتخاب ها نه اولین) به حساب میاد که ارزش 60$ رو داره! برای خیلی ها اولین انتخابه چون متای 86 تو این وضعیت دقیقا عالیه!
من از بین نقد ها فقط نقد گیم اسپات رو یه نگاه انداختم اونم چند روز قبل که ناقص بود و دیدم که از داستان و دیالوگ ها ایراد گرفته و به نظرم اومد که بیشتر از 6 به بازی نمی ده اما 7 داده که بازم عالیه! اما در مقابل به سایت متا سر بزنید خیلی ها 9، 9.5، 8.5 دادند! این نشون میده که نظر ها متفاوت هست خیلی ها شدیدا از بازی راضی بودند و بعضی نسبتا! اما متا و امتیاز ها نشون میده که به طور کلی بازی عالی بوده، همونطور که اول گفتم چون داستان و شخصیت پردازی افتضاح چیزی نیست که رو امتیاز کلی نیم صدم، یا یک نمره تاثیر بزاره.
هر چقدر هم که نظر ها متفاوت باشه، متای بازی وضعیت کلی بازی رو نشون میده که مشخصه.

مشکل من با این بازی اینه که بنظر میتونست داستان خیلی خوبی هم در کنار گیم پلی فان و هیجانی داشته باشه چون به سبکش کاملا میخوره، من خودم از این بازی ها که باید کلی ماموریت بی هدف رو پشت سر هم و بدلایل مسخره انجام بدم زیاد خوشم نمیاد ولی اینو میزارم به حساب سلیقه خودم. اتفاقا من که امتیازهای بالا و متای خوبش رو دیدم مشتاق به انجامش شدم ولی یه سری از نقدهارو که خوندم متوجه شدم داستان و شخصیت پردازی جالبی نداره و بنابراین بخاطر همین فاکتور اصلی بیخیالش میشم.

هر کس سلیقه ای داره ولی به نظرم یه سری بازی ها خیلی هم داستان واسشون مهم نیست. مثلا Sunset Overdrive داستان و شخصیت پردازی توی در و دیواره ولی موقع بازی کردن به تنها چیزی که فکر نمیکنی همین هست
:biggrin1:
حالا مسلما Sunset یا FarCry 4 اگه داستان بهتری داشتن خیلی خوب بود ولی جوری هم نیست که به تجربه بازی لطمه بزنه (طبق تجربه خودم از FC3).

Sunset Overdrive که از همون اول که نشونش دادن معلوم بود اصلا داستانش مهم نیست و یه بازی کاملا فان و مبتنی بر گیم پلی هست و هیچکس انتظار داستان خیلی خوبی ازش نداشت، FC 3 هم داستانش بنظرمن خوب و قابل قبول بود و شخصیت های جالبی هم داشت و کلی هم بخاطر اون تریلر اولش و شخصیت Vaas بین بازیکنا محبوب شد. همین FC4 هم یوبیسافت خیلی روی Pagan Min و داستان بازی مانور میداد و حداقل من ازش انتظار یه داستان قوی رو داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or