امتیازات FAR CRY 3

FLAWL3SS

کاربر سایت
FAR CRY 3

Eurogamer - 10/10
The Globe And Mail - 10/10
EGM - 10/10
Eurogamer Portugal - 10/10
Guardian - 10/10
Telegraph : 10/10
Gamestyle - 10/10

PSX.nl - 9.5/10
CVG - 9.4/10
Mondoxbox - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
Gamespot - 9/10
XGN - 9/10
Eurogamer Germany - 9/10
Spazio Games - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamespy - 9/10
Games(TM) - 9/10
BigPond GameArena - 9/10
The escapist - 9/10
Vandal Online - 9/10
Metrogame Central - 9/10
Gamereactor - 9/10
Polygon - 9/10
GRYonline - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
3Djuegos - 9/10
Incgamers - 9/10
Gamer.No - 9/10
JeuxActu - 9/10
IGN - 9/10
GamesRadar -9/10
OPM - 9/10
OXM - 9/10
VideoGamer - 9/10
StrategyInformer - 9/10
Gameinformer - 9/10
Worth Playing - 9/10
eurogamer Sweed - 9/10
Canadian Online Game - 9/10
Machinima - 9/10
PC Gamer - 8.9/10
Play UK -8.8/10
GameStar - 8.8/10
Gametrailers - 8.6/10
AusGamers - 8.5/10
OXM.Online - 8.5/10
Digital Spy - 8/10
Hardcore Game Magazine - 8/10
Games.cz - 8/10
EDGE - 8/10
X360 Magazine Uk - 8/10
4Players.de - 6.8/10

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ویرایش:

متای PC با 33 نقد 89
متای X360 با 31 نقد 90
متای PS3 با 25 نقد 91

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

آخرین ویرایش:
19736350428200072909.jpg

GRYonline - 9/10

گيم اسپات تحريم كرده اين بازيو؟؟!!
GS کار خودش رو می کنه کاری به بقیه ی سایتا نداره که حالا اونا نقد بازی رو بیرون دادن بگه ما هم نقدش رو بدیم بیرون میزاره یه دو سه روز قبل از انتشار بازی نقد رو رو سایتش میزاره

یعنی زمین بیاد و اسمون برید نمره گیم اسپات برای همه مهمه :دی خودتون را گول نزنید اینجا الان 200 نفر پست دادن که نمره براش مهم نیست ولی همین 200 نفر اسم گیم اسپات را میان اوردن !
مورد دوم باز اسمون برید زمین بیاید گیم اسپات بهترین نمره ها را میده ! یعنی نمره هاش طوری که ادم میتونه روی کیفیت بازی قشنگ حساب کتاب باز کنه حالا نیم نمره بالاتر یا پایینتر مهم نیست !

سایتی که میاد به اپیزود پنجم The walking dead میده 7.5 امتیازش فاقد اعتباره
اون نظر شماست چون ممکنه به اعتقاد خیلی ها همون امتیاز هم براش زیادی باشه ! کسی که براش چیزی مهم نیست هی اسم اون چیز را به زبون نمیاره ! پس دیگه اینهمه گیم اسپات گیم اسپات مهم نیست نکنید ! من حرفم را گفتم بنظر بنده و خیلی ها و راستش را هم بخوای ! گیم اسپات بهترین سیستم امتیاز دهی را داره حالا شاید نیم نمره کمتر و بیشتر ولی امتیازهاش ارزش واقعی یه بازی را نشون میده .

آخرین ویرایش:
یعنی زمین بیاد و اسمون برید نمره گیم اسپات برای همه مهمه :دی خودتون را گول نزنید اینجا الان 200 نفر پست دادن که نمره براش مهم نیست ولی همین 200 نفر اسم گیم اسپات را میان اوردن !
مورد دوم باز اسمون برید زمین بیاید گیم اسپات بهترین نمره ها را میده ! یعنی نمره هاش طوری که ادم میتونه روی کیفیت بازی قشنگ حساب کتاب باز کنه حالا نیم نمره بالاتر یا پایینتر مهم نیست !

سایتی که میاد به اپیزود پنجم The walking dead میده 7.5 امتیازش فاقد اعتباره

like it. دقیقا. چه تفاهمی با هم داریم آقا فرخ:d

گیم اسپات به کلی از بازیهای محبوب من امتیاز پایین داده. به بازیهایی که از سایت های دیگه امتیاز بالاتری گرفته بودن... اگه بحث سلیقس که خب گیم اسپات هم سلیقه ای پس نمره میده که با سلیقه خیلی ها جور در نمیاد

گیم اسپات به کلی از بازیهای محبوب من امتیاز پایین داده. به بازیهایی که از سایت های دیگه امتیاز بالاتری گرفته بودن... اگه بحث سلیقس که خب گیم اسپات هم سلیقه ای پس نمره میده که با سلیقه خیلی ها جور در نمیاد

اون بازیهای محبوبت را چندتاش را لیست کن در دست برسی قرار بدیم :دی

حالا شاید نیم نمره کمتر و بیشتر ولی امتیازهاش ارزش واقعی یه بازی را نشون میده .
گیم‌اسپات هم مثل خیلی از سایت‌ها نقدها و نمره‌ هایی داشته که باعث انتقاد شدید مخاطبانش بشه. مثل امتیاز 7.5 به TLoZ Skyward Sword که متای 93 داره. با بخش آخر جملت هم مخالفم، اگر قراره ارزش یه بازیُ یه شماره تعیین کنه، مسلما Metacritic گزینه‌ی بهتریه و استفاده از اون هم رایج‌تره. هم توسط مصرف‌ کننده‌ها و هم شرکت‌ های سازنده.

گیم‌اسپات هم مثل خیلی از سایت‌ها نقدها و نمره‌ هایی داشته که باعث انتقاد شدید مخاطبانش بشه. مثل امتیاز 7.5 به TLoZ Skyward Sword که متای 93 داره. با بخش آخر جملت هم مخالفم، اگر قراره ارزش یه بازیُ یه شماره تعیین کنه، مسلما Metacritic گزینه‌ی بهتریه و استفاده از اون هم رایج‌تره. هم توسط مصرف‌ کننده‌ها و هم شرکت‌ های سازنده.
من نمیگم که فقط نمره گیم اسپات مهمه و حجته ! من دارم میگم اگر تک تک سایتها را مقابل هم قرار بدیم امتیاز گیم اسپات بیشتر اوقات بهتره و منطقی تر اگر هم امتیاز کم بده به خاطر سختگیر بودنش هست و به نظر من اصالت امتیاز ها را نگه داشته ! و مثل بعضی ها هی فرت و فرت 9 و 10 ردیف نمیکنه برای بازیها . از لحاظ ارزش واقعیه امتیاز به نظر من امتیاز گیم اسپات بیشتر به واقعیت نزدیکه نسبت به سایتهای دیگه . وقتی به یه بازی امتیاز بده ادم میتونه بر حسب اون نمره بازی را ارزش یابی کنه کلا من که با امتیاز دادنش حال میکنم :دی حالا اگر امتیاز داد میتونی نیم نمره بالاتر یا پاینتر در نظر بگیری ولی همون حد و حدوداست . کلا امتیاز گیم اسپات جوری هست که ادم 2 و 3 بار یه بازی را بازی کنه بعد میدونه که امتیازش خوب بوده ممکنه با اولین بار بازی کردن ادم جوگیر بشه و بگه کم داده ولی وقتی 2 بار بازی انجام میدی و به مشکلاتش پی میبری میبینی که گیم اسپات حق داشته حالا نمیگم هم همیشه اینطوره ولی اکثرا خوب امتیاز میده . بعد هم فکر نکنید حرفم را فکت کردم ! حرفم فقط نظر شخصیه :دی ولی خب خودمون را هم گول نزنیم خدایی امتیازش اونقدر مهمه که اینهمه ادم منتظر امتیازش هستند !

کلا این قضیه امتیاز اینا دو حالت بیشتر نداره :d یا گیم اسپات ، یا متا ! هرچی غیر از این باشه یه جای کار میلنگه ! :d من که خودم شخصا متا هم دیگه واسم مهم نیست . کسی که متا واسش در اولویت قرار داره بهتره یه لطف کنه بره نمره Quarter to Three رو هم قبول داشته باشه چون جزئی از متا هستش بهرحال ، و بره لذتشو ببره ! :d و اینقدر هم این دست و اون دست نکنه البته !. :d
و از جمله نمره ی 5 انچارتد ، و 2 هیلوـه تام چیک رو هم قبول کنه :d
WGTC : 9.0/10

Last edited by a moderator:
بهترین راه خوندن نقدهاست نه دیدن نمره ها ، نمره چیزیه که اگه با استاندارد ها نخونه ممکنه ازش کم بشه ، ولی شاید استاندارد جدیدی رو تعریف کنه که شما هم خوشت بیاد . میگم در کل خوندن نقدهای چندین سایت مثه IGN ، GS ، GameSpy ، Edge و ... خیلی بهتر از متکی شدن به میانگین و متاست .

یبار نشد من درست پیشبینی‌ کنم امتیاز هارو :دی چه قدر بالا هستن Score هاش...

از تریلر هاش انتظار 8-8.5 داشتم ولی‌ ظاهراً حتا بهتر هم عمل کرده.یوبی مدیریتش رو عوض کرده؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or