امتیازات FAR CRY 3

FLAWL3SS

کاربر سایت
FAR CRY 3

Eurogamer - 10/10
The Globe And Mail - 10/10
EGM - 10/10
Eurogamer Portugal - 10/10
Guardian - 10/10
Telegraph : 10/10
Gamestyle - 10/10

PSX.nl - 9.5/10
CVG - 9.4/10
Mondoxbox - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
Gamespot - 9/10
XGN - 9/10
Eurogamer Germany - 9/10
Spazio Games - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamespy - 9/10
Games(TM) - 9/10
BigPond GameArena - 9/10
The escapist - 9/10
Vandal Online - 9/10
Metrogame Central - 9/10
Gamereactor - 9/10
Polygon - 9/10
GRYonline - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
3Djuegos - 9/10
Incgamers - 9/10
Gamer.No - 9/10
JeuxActu - 9/10
IGN - 9/10
GamesRadar -9/10
OPM - 9/10
OXM - 9/10
VideoGamer - 9/10
StrategyInformer - 9/10
Gameinformer - 9/10
Worth Playing - 9/10
eurogamer Sweed - 9/10
Canadian Online Game - 9/10
Machinima - 9/10
PC Gamer - 8.9/10
Play UK -8.8/10
GameStar - 8.8/10
Gametrailers - 8.6/10
AusGamers - 8.5/10
OXM.Online - 8.5/10
Digital Spy - 8/10
Hardcore Game Magazine - 8/10
Games.cz - 8/10
EDGE - 8/10
X360 Magazine Uk - 8/10
4Players.de - 6.8/10

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ویرایش:

متای PC با 33 نقد 89
متای X360 با 31 نقد 90
متای PS3 با 25 نقد 91

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

آخرین ویرایش:
اون سیستمی که eurogamer برای تست بازی گزاشته بود یه آه بلند از نهاد من برآورد!
پردازنده core i5 2500k که به 4.2 گیگا هرتز اورکلاک شده بود کارت گرافیک هم 670 انویدیا!تازه با این غول به 50 فریم رسیده بود بازی با سیستم من که فکر کنم ران نشه!
بازیش رو هنوز انجام ندادم نسخه یک رو انجام دادم جالب بود امیدوارم هر چند بعیده ولی به سلطنت تعداد بازیکن آنلاین این کال در مولتی اگه میشد خاتمه میداد عالی میشد!
هر چند آرزو میمونه ولی آرزو هم بدک نیست!(الان دوستان میان میگن مولتی نداره خوب بازیش نکردم ولی حدس میزنم داشته باشه!)

کلا گیم اسپات در 9.5 مدتیه بسته اگه می خواست بده اول به halo 4 میداد بدم به نسخه ی pc far cry3 که از لحاظ گرافیکی خیلی بهتر هست

خواهشا بحث مقایسه رو باز نکنین,هیچ دلیلی وجود نداره که چون به هیلو 9.5 نداده نباید به فارکرای هم میداده!!
ولی خب کاش به هردو میداد,ما که بخیل نیستیم!!:d

ولی این ادامه سری فارکرای بوده و یه جهش بزرگ بعد از افتضاح فارکرای 2 محصوب میشه
فارکرای 2 همچین افتضاحی هم نبود که این بخواد نسبت بهش ایــــــــــنقدر جهش بزرگی محسوب بشه !
همون زمانی که اومد از خیلی جهات تکنیکی گرافیک و gameplay بازی قابل توجهی بود
تنها ایرادی که میشد بهش گرفت نداشتن fast travel بود و خسته کننده بودن مسیر ها
همه چیزش عالی بود واقعا !

نمیدونم چرا اینجا همه اینقدر از فارکرای 2 بد میگن! والا بلا از لحاظ گرافیک هیچی از این کم نداره تنها مشکلش فقط نبود داستان بود در مقابل تعداد بیشتر تفنگها{مخصوصا خمپاره انداز}و گیر کردن سلاح {که من یکی خیلی باهاش حال میکردم} رو داشت!
نمیدونم افتضاح رو چرا بعضی از دوستان به کار میبرند اگه چیزی میدونند بیان به ما هم بگن خو!

من نمی خوام مقایسه کنم ، شاید هیلو 4 عنوان بهتری باشه ( شاید ) ولی هیلو 4 ادامه سری هیلو بوده و یکی از ایرادایی که ازش گرفتن عدم نوآوری آن چنانی بوده ، ولی این ادامه سری فارکرای بوده و یه جهش بزرگ بعد از افتضاح فارکرای 2 محصوب میشه ، وقتی یه بابایی تو مدرسه همیشه میگیره 12 یه بار بگیره 19 همه براش سوت می زنن ولی یکی که همش 20 بوده یه بار بگیره 18.5 18 و بیاد رو نرم کلاس هیچ کی براش سوت نمی زنه ، با این که دانش آموز عالی هم بوده .
بحث رو هم اینجا ادامه ندیم لطفا
خیلی جالب هست خود میای مقایسه میکنی و پای هیلو که هیچ ربطی به اینجا نداره را میکشی وسط و بعد هم فارکرای 2 را می کوبی دراخر هم میگی دیگه بحث را ادامه ندهیم !
فقط برای یاداوری می گم برای مثال فارکرای 2 زمان خودش یکی از بهترین گرافیک های اون دور را داشت از اتیش گرفتن علف هاو درختان بگیر تانورپردازی و ............همین گیم اسپات هم بهش 8.5 داد !

خیلی جالب هست که ادعای فارکرای فن بودن رو می کنی شما ولی نمی دونی فارکرای 2 در برابر 1 فقط از لحاظ گرافیک اونم به خاطر اومدن نسل جدید بهتر شده بود و تقریبا همه چیز پسرفت کرده بود و منم همچین چیزی رو افتضاح می دونم ، می بینی که نمره ها امسال خیلی سختگیرانه تر شدن ، من دیدم به خاطر هیلو بازی رو دارن می زنن تو سرش گفتم هیلو ازش پیشرفت در سطح هیلو می خوان فارکرای هم در سطح خود سری ، خیلی خنده داره جوشش و خروشتون .

من الان چون گفتم فارکرای 2 زمان خودش خوب بوده شدم فن فارکرای 2 ؟در ضمن ما نمی دونیم و شما میدونی !
ادم اینچور پست ها را فقط تو بازی سنتر می بینه
بازی با متا 85 از 75 تا سایت شده افتضاح
خوب معنی افتضاح را هم فهمیدیم: بازی با متا 85 که 70 تا سایت بهش 8یا بالاتر دادند و 25 تا سایت هم نمره 9 یا بالاتر بهش دادن میشه افتضاح !

آخرین ویرایش:
Far Cry 2 زمان خودش گرافیک عالی ای داشت گیم پلیش هم خوب بود ولی فوق العاده تکراری و خسته کننده میشد. داستان درست حسابی هم که نداشت.
ولی این نسخه تو همه ی زمینه ها پیشرفت کرده.

لعنت به VGA..
به جای اینکه چنین بازی رو کاندید کنه ورداشته assassins نامزد کرده :|
نمی گن مراسم رو بندازن عقب تر که تمام بازیهای اون سال عرضه شن :|
حالا ما نمی گیم Far Cry رو جزو کاندیدهای GoTY بذاره.:|
آخه لامصب (VGA) جزو کاندیدهای بهترین شوتر هم نذاشتتش.:|

حالا ما نمی گیم Far Cry رو جزو کاندیدهای GoTY بذاره.:|
آخه لامصب (VGA) جزو کاندیدهای بهترین شوتر هم نذاشتتش.:|
عجیبه که نه Hitman تو لیسته نه Farcry...شاید دلیلشو بعدا" بگن چون هر دوتاشون عالی بودن مخصوصا" FC3 که راحت کاندیدای Goty میشد(من خودم حدس میزنم بهانشون این باشه که بعد از اعلام نتایج عرضه شدن.البته بماند که پارسال سپتامبر لیک شده بود چه بازیهایی کاندیدای Goty هستن فقط)

ولی بازی از همه لحاظ عالیه و دقتی که واقعا" تو ساخت این بازی بکار برده شده فوق العادس.بازی یکی از خوش ساختترین بازی های این دوساله بوده بنظرم.هر چقدر هم نمرش بالا باشه حقشه

نامزد نشدن فارکرای تو VGA فقط مربوط به تاریخ عرضش بوده که خیلی دیر بوده نه چیز دیگه!
یه چیز خارج از تاپیک هم بگم که نامزد بودن اسسین هم کاملا حقش بوده!!

خیلی جالب هست خود میای مقایسه میکنی و پای هیلو که هیچ ربطی به اینجا نداره را میکشی وسط و بعد هم فارکرای 2 را می کوبی دراخر هم میگی دیگه بحث را ادامه ندهیم !
فقط برای یاداوری می گم برای مثال فارکرای 2 زمان خودش یکی از بهترین گرافیک های اون دور را داشت از اتیش گرفتن علف هاو درختان بگیر تانورپردازی و ............همین گیم اسپات هم بهش 8.5 داد !
خیلی جالب هست که ادعای فارکرای فن بودن رو می کنی شما ولی نمی دونی فارکرای 2 در برابر 1 فقط از لحاظ گرافیک اونم به خاطر اومدن نسل جدید بهتر شده بود و تقریبا همه چیز پسرفت کرده بود و منم همچین چیزی رو افتضاح می دونم ، می بینی که نمره ها امسال خیلی سختگیرانه تر شدن ، پس یاد بگیرین نیاین وسط بحث به جای بحث به زیپ شلوار گیر بدین . من دیدم به خاطر هیلو بازی رو دارن می زنن تو سرش گفتم هیلو ازش پیشرفت در سطح هیلو می خوان فارکرای هم در سطح خود سری ، خیلی خنده داره جوشش و خروشتون .

من اصلا نمیدونم چرا پای هیلو رو تو این بحث باز میکنید آخه؟ برادر من دست رو ناموس مردم نذار Xboxاها رو هیلو حساسا)x
ولی خدایی FC3 نمراتی که گرفته حقشه، حلالش باشه

استاد، توضیح بدید چطور میشه همزمان ما یه
گیم پلی عالی
و درعین حال
فوق العاده تکراری و خسته کننده
داشته باشیم
:biggrin1:
.
شما هم استاد میشه بفرماید چه طور کلمه گرافیگ چشماتون گیم پلی دیده!:d یه بار دیگه درست پست بخون بعد ایراد بگیر...

استاد، توضیح بدید چطور میشه همزمان ما یه گیم پلی عالی و درعین حال فوق العاده تکراری و خسته کننده داشته باشیم :دی.
Farcry 2 یه بازی متوسط بود که هیچ جاش جفت و بست درستی نداره از داستان بگیرید تا روند و محتوا و گیم‌پلی و ... . غول گرافیکی بود، خارق العاده بود گرافیکش و اینا.... همش حرفه. در این صورت باید بگیم LAIR ام شاهکار بود (بخاطر گرافیک عالیش).

اولا استاد بهنام گفته گرافیک عالی نه گیم پلی عالی !! یکم پست ها رو با دقت بیشتر بخون بعد تایپ کن ، دوما گفته گیم پلی خوبی داشت یعنی نه بد بود و نه خوب ! بازی بعضا المان هایی داشت که با اینک ه گیم پلی بازی در کل خوب بود اما اون المان ها باعث خسته کنندگیش میشدن از جمله مسافرت های طولانی و طاقت فرسا !

سوما ادامه ای بهتر از HALO 4 بود در هر حال >:d

پ.ن1 : در ضمن فریدون یه استراحتی به خودت بده امروز دیگه واقعا زیادی کار کردی و .........:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or