امتیازات Fallout 4 : Far Harbor

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
sgcruicqbwze75gbr7yj.jpg

Developer : Bethesda Game Studio
Release Date : May 19 2016
Platforms : PS4 PC X1
Genre : Action-RPG

=================

Attack Of The Fanboy 90/100
Areajugones 90/100
High-Def Digest 90/100
IGN Italia 85/100
ICXM 85/100
IGN 83/100
PC Gamer 80/100
Trusted Reviews 80/100
Metro Game Central 70/100
Push Square 40/100

Attack of the fanboy :
Fallout 4: Far Harbor is a true expansion to the already excellent action-RPG. This DLC takes what the main game did and improves on it in many ways, while offering a fresh location full of mystery and intrigue for players to explore. If you have run out of things to do in the Commonwealth, or simply want to experience something with more variety and choice for the player, then Far Harbor will surely satisfy

آخرین ویرایش:
IGN Italia 85/100
ICXM 85/100
Trusted Reviews 80/100
Metro Game Central 70/100
Push Square 40/100
این Push Square گفته که مشکلات Frame Rate ضربه بزرگی به بازی زده توی نسخه PS4 و اگه این مشکلات نبودن راحت میشد چند نمره به این نمره اضافه کرد ...
من هم دارم روی PS4 بازی میکنم ولی مشکلات در اون حدی نیست که کلا بزنه تجربه بازیو داغون کنه . همونطور که قبلا هم گفتم مثل بازی اصلی بازی افت فریم داره ولی چون بیشتر جو بازی مه الود و سنگینه باعث شده این مشکلات بیشتر بشه و بیشتر به چشم بیاد . ولی اگه به فریم ریت حساسید فعلا قید نسخه PS4 رو بزنید تا یه آپدیتی چیزی بدن

خلاصه باید یجوری خودی نشان دهند.:D
جالبی‌ قضیه اینه که آپدیت جدید بازی 8 ساعت قبل برا آمریکا منتشر شده. برا جاهای دیگه هم حداکثر تا دو ساعت دیگه منتشر می‌شه.طرف یا نمی‌دونسته آپدیت هست،یا نخواسته نصبش کنه.البته من الان Walkthrough نسخه ps 4 رو تو YTدیدم.Frame rate فقط یکم از نسخه PC کمتر هست,Spike آنچنانی‌ هم نداره که کلا تجربه رو نابود کنه.
نمیدونم این طرفی‌ که نقد کرده مشکلش دقیقا چی‌ بوده,همین منتقد به F4 اصلی‌ 9 داده ,فکر کنم مشکل خیلی‌ نادری براش پیش اومده که اینطوری از دست DLC ناراحت شده.:دی

در کل ثبت نقد‌هایی‌ که قرار نیست آپدیت بشن برا بازی‌هایی‌ که همون روز اول چند تا آپدیت میگیرن زیاد کار جالبی‌ نیست.اخیرا Stellaris هم دچار این قضیه شد.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or